99

Thassios

Όταν μιλάνε οι αριθμοί – UPDATE!

Καλημέρα στατιστικολόγοι μου!

Ελπίζω να σας βρίσκω καλά. Απλά προτού πάμε στα φρέσκα να αναφέρω ότι η στήλη τα πάει περίφημα στα Ελληνικά ντέρμπι (χοχοχο). Είχε επιβεβαιωθεί ο άσσος ημίχρονο του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟ , για να έρθει και να κουμπώσει το όβερ 1,5 γκολ του ΠΑΟ με τον Ολυμπιακό. Τίμιες αποδόσεις και οι δύο. Για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ δεν έχω να προσθέσω κάτι νέο.

Αν θέλει κάποιος μπορεί να δει το όβερ 1,5 ομαδικά γκολ του ΠΑΟΚ.

Προχωράμε στα φρέσκα.

Αυτό λοιπόν για το κουπόνι που έρχεται. Με αρκετή Αγγλία θα έλεγα. Νέα βασική στήλη αύριο το πρωί.

UPDATE!

Καλησπέρα και πάλι.

Πάνω στη τελική μελέτη λοιπόν έπεσα σε ένα παιχνίδι που είναι τα ξημερώματα και δε μπορώ να το προσπεράσω. Στο Τιχουάνα – Κερετάρο λοιπόν του Μεξικού έχουμε δύο ομάδες με προηγούμενα.

Στο Apertura είχε πέσει πολύ ξύλο μεταξύ τους με 3 κόκκινες κάρτες και πόσες ακόμη στον πάγκο δε θυμάμαι , για να έρθει το αποψινό παιχνίδι και να βρει τις δύο ομάδες σχεδόν στο πάτο της βαθμολογίας. Σε 5 αγώνες είναι με 0 νίκες οι δύο ομάδες και θέλουν να κάνουν τη πρώτη απόψε. Πολύ δυνατός ρέφερι στο αποψινό μιας και έχει ήδη φέτος στη σεζόν 8 κόκκινες σε 15 παιχνίδια.

Στο τελευταίο του παιχνίδι έδειξε 3 κόκκινες κάρτες. Κρατάω λοιπόν το ειδικό ”κάρτα και οι δύο + κόκκινη” σε απόδοση 4 και λίγο το κόμπο σε απόδοση 41.

Νέα στήλη αύριο το πρωί! Καλό ξημέρωμα να έχουμε με τους Μεξικανούς.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS