90

Thassios

Όταν μιλάνε οι αριθμοί

Καλησπέρα στατιστικολόγοι μου!

Εδώ είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας για να δούμε τα στατιστικά μας που αρχίζουν και έχουν πολύ ενδιαφέρον. Φυσικά αναφέρομαι στον πίνακα για την Αγγλία που έγραψα την προηγούμενη Παρασκευή στο chat την ώρα της εκπομπής , όπου ήρθαν μετά πάλι οι Άγγλοι για να επιβεβαιώσουν στα 5 από τα 10 ματς το anytime score υπέρ του φαβορί.

Πήγαμε δηλαδή στο 50 % με μέσο όρο απόδοσης κοντά στο 4. Πάμε να δούμε τα φρέσκα ενώ σήμερα θα έχω και κάποια πονταρίσματα για να κάνουμε προθέρμανση για το ΣΚ.

Αυτά είναι για το κουπόνι που ακολουθεί. Πάμε να δούμε τώρα τι θα ποντάρω σήμερα.

Ξεκινάω ανάποδα από το Μεξικό. Πάμε στο ματς Κερετάρο – Νεκάξα τα ξημερώματα.

Δύο ομάδες ισάξιες που βλέπουμε γκολ στα παιχνίδια τους. Η Κερετάρο έχει 4 ισοπαλίες χωρίς νίκη (όλες οι ισοπαλίες με γκολ και οι 3 με σκορ 1-1) ενώ η Νεκάξα τα πάει καλά αφού είναι αήττητη με 4 ισοπαλίες και δύο νίκες , με τρείς συνεχόμενες ισοπαλίες με σκορ 3-3,2-2,2-2. Να μην τα πολυλογώ ,είναι ένα ματς που ξεκινάει από το 1-1. Τα 3 από τα 4 τελευταία μεταξύ τους έληξαν τόσο.

Στο 2,70 το 1-1 anytime το κρατάμε. Στο 11 το 2-2.

Μια από τα ίδια και στην ισπανία στο Βιγιαρεάλ – Χετάφε. Εντός έδρας η Βιγιαρεάλ έχει τη χειρότερη άμυνα και βλέπουμε ότι η αμυνά της κάνει νερά. Από την άλλη η Χετάφε εκτός δε μπορεί έυκολα να πάρει νίκη αλλά μπορεί πολύ εύκολα να σκοράρει. Στα τελευταία 4 εκτός έχει 9 γκολ ενεργητικό.

Οπότε πολύ εύκολα αυτό το ματς ξεκινάει από το 1-1 που βρίσκω στο 2,65 σαν anytime. Κανονικά θα μπορούσαμε να δούμε και ξύλο στο ματς αλλά με Rojas δε βάζω ούτε φασόλι για ποντάρισμα.

Εκεί, κλείνοντας, που θα βάλω φασόλια για ποντάρισμα στις κάρτες όμως είναι στον Turpin. Ο Κύριος αυτός λοιπόν έχει δείξει 7 κόκκινες στα τελευταία 8 ματς και είναι ο πιο φορομαρισμένος διαιτητής στις κόκκινες στην Ευρώπη.

Σε ένα Λύων – Νις που κάποτε είχαμε και καλή παράδοση στο ξύλο μπορεί να έρθει άνετα μια κόκκινη. Νομίζω αξίζει ένα ποντάρισμα.

Αυτά λοιπόν. Με δύο μονά και μία δυάδα. Νέα βασική στήλη αύριο το πρωί. Σήμερα τα λέμε στην εκπομπή!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS