42

Thassios

Όταν μιλάνε οι αριθμοί

Καλησπέρα στατιστικολόγοι μου!

Είμαστε μπροστά σε ακόμη ένα μεγάλο κουπόνι ενώ την άλλη Παρασκευή δεν θα υπάρξει στήλη με τα στατιστικά καθώς θα έχουμε Εθνικές. Ανανεώνουμε δηλαδή το ραντεβού μας για τις 29 Μαρτίου. Πάμε να δούμε τι έχω ψαρέψει ενώ στο τέλος θα αναφέρω και κάποια πονταρίσματα για σήμερα!

Αυτά ήταν λοιπόν και πάμε τώρα στα πονταρίσματα! Ξεκινάω από το Περού όπου συνεχίζουν τα αλάνια εκεί και ρίχνουν το ξύλο της αρκούδας.

Σήμερα η Κομέρσιο υποδέχεται της Γκαρκιλάσο που είναι οι δύο τελευταίες τις βαθμολογίας. Ομάδες που ρίχνουν άπειρο ξύλο (την Γκαρκιλάσο την έχουμε πιάσει ήδη 2 φορές φέτος) και με καλό ρέφερι. Τίμια η απόδοση της Απευθείας κόκκινης , το όβερ 1,5 κόκκινης αλλά και του κόμπο. Θα ποντάρω και τα τρία.

Μια από τα ίδια και στη Πορτογαλία όπου η Εστορίλ υποδέχεται την Πορτιμονένσε.

Εδώ φυσικά το μόνο που προκαλούν είναι οι καλές αποδόσεις αφού φέτος οι Πορτογάλοι είναι για τα κλάματα σε ότι αφορά τις κάρτες ενώ και ο Pinheiro είναι για τα ανάθεμα. Θα ποντάρω επίσης δύο υψηλές αποδόσεις μπας και γίνει η έκπληξη και πέσει ξύλο.

Κλείνοντας περιμένω ωραίο παιχνίδι στο Τουλούζ- Λυών με αρκετά γκολ. Ματς που ξεκινάει από το 1-1 αλλά δε περιμένω να μείνει εκεί.

Θα πάω με δύο anytime score που βλέπουμε συχνά στα παιχνίδια τους. Το 1-2 υπέρ της Λυών και το 2-2. Στο 5,5 και στο 11.

Οπότε μια μέρα γεμάτη σήμερα με αρκετά πονταρίσματα! Για να δούμε. Νέα βασική στήλη αύριο το πρωί ενώ τα λέμε στην εκπομπή σήμερα.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS