535

Thassios

Όταν μιλάνε οι αριθμοί – UPDATE!

Καλησπέρα παικταράδες μου! Την προηγούμενη Παρασκευή δεν είχαμε τη στήλη γιατί είχαμε τις εθνικές ομάδες. Σήμερα όμως επιστρέφουμε σε φουλ ρυθμούς και πάμε να δούμε τι ξεχώρισα για αυτή την αγωνιστική δράση.

Αυτά ήταν όλα. Νέα κύρια στήλη αύριο το πρωί ενώ σήμερα μπορεί να δείτε κάποιο update.

UPDATE

Σας είχα προετοιμάσει ότι μπορεί να δείτε update σήμερα και εδώ είμαστε.

Οπότε πάμε να κάνουμε μια προθέρμανση με δύο παιχνίδια ώστε να μπούμε ζεστοί και δυναμικοί στο Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Πρώτη στάση στη Πόρτο όπου έχουμε ένα ματς που θα πέσουν κορμιά. Η Πόρτο είναι σε αναμμένα κάρβουνα με αυτή την αγωνιστική κρίση που περνάει ενώ ακόμη υπάρχουν και κάποια εξωαγωνιστική θέματα , κυρίως προς τον προπονητή.

Οπότε σήμερα θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια ώστε να καλμάρει τα πνεύματα. Έλα όμως που απέναντι έχει μια Μπράγκα που πετάει φωτιές. Τουλάχιστον πριν τη διακοπή. Οπότε θα γίνει ένα δυναμικό ματς με πολλά φάουλ και ένταση. Αξίζει να κάνουμε ένα καλό μπετ με κάρτες. Η κόκκινη έχει αξία στο 3,50 που τη βλέπω αλλά θα την εμπλουτίσω λίγο.

Το ειδικό ”κίτρινη και οι δύο στο ημίχρονο + κόκκινη” δίνει 10 και είναι εξαιρετική απόδοση. Μιλάμε για Πορτογάλους και μπορεί το μπετ να το έχουμε πληρωθεί από το ημίχρονο. Δεν στέκει αυτό το 10αρι σε τέτοιο παιχνίδι και ας γίνει ότι θέλει στο ματς. Είπαμε ότι εμείς είμαστε εδώ για την απόδοση.

Κλείνω με ένα ματς από Μεξικό όπου έχουμε τη τελευταία αγωνιστική.

Τι ανέφερα πιο πάνω στα στατιστικά;;; Η Πουέμπλα δεν έχει χάσει κανένα ημίχρονο και έχει κερδίσει τα 6 από τα 8. Είναι ομάδα που της αρέσει να σκοράρει πρώτη και απέναντι της έχει την καλύτερη ομάδα του Μεξικού αυτή τη στιγμή. Έχει ξεχάσει πότε έχασε τελευταία φορά και πάει σήμερα στη Πουέμπλα όπου περιμένω να παίξουν και οι δύο ομάδες χωρίς άγχος με επιθετικές αρετές.

Να μην τα πολυλογώ μπορείτε να ποντάρετε από g/g ημιχρόνου μέχρι και ανατροπή. Εγώ θα πάω συντηρητικά με το ειδικό ” g/g + γκολ και στα δύο ημίχρονα + να σκοράρει πρώτη η Πουέμπλα” σε απόδοση 4.

Αυτά ήταν για σήμερα. Αύριο νέα στήλη και μπόλικες ώρες στο chat αφού μπαίνουμε σε ένα μήνα φωτιά.

Καλό Σαββατοκύριακο!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS