623

Thassios

Όταν μιλάνε οι αριθμοί

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Ελπίζω να σας βρίσκω καλά και τους περισσότερους σε κάποια παραλία να λιάζεστε!

Εγώ συνεχίζω τις διακοπές μου για λίγο ακόμη (μέχρι τις 15) αλλά όπως θα δείτε και παρακάτω αυτό δεν σημαίνει ότι τα έχουμε φορτώσει όλα στον κόκορα που λένε! Μπορεί στοιχηματικά να μην είμαι ενεργός αλλά βλέπω αγώνες , μελετάω και φυσικά προσπαθώ να βρίσκω νέες ιδέες για το πως μπορώ να βοηθάω εσάς τους συνδρομητές ώστε να στριμώχνουμε το θηρίο όσο πιο συχνά μπορούμε.

Μια τέτοια ιδέα λοιπόν γεννήθηκε κάπου στη μέση της προηγούμενης σεζόν και αποφάσισα από φέτος να την εφαρμόσω. Ποια είναι αυτή η ιδέα;;;;

Είναι μια νέα στήλη που θα ανεβαίνει κάθε Παρασκευή (είτε πρωί είτε μεσημέρι και πριν την εκπομπή των παιδιών) και θα αναφέρει τα καλύτερα στατιστικά (λίγα και καλά που λένε) που έχω βρει από τη μελέτη του Σαββατοκύριακου που ακολουθεί (φυσικά θα είναι μέσα και ματς Παρασκευής ή Δευτέρας μιας και έτσι τα μελετάω).

Όπως ξέρετε λοιπόν η ειδικότητα μου είναι τα ειδικά στοιχήματα τα οποία κατά κύριο λόγο βασίζονται στα στατιστικά των ομάδων (εκτός από κάποιες κάρτες που στηρίζονται σε ντέρμπι και άλλους παράγοντες). Μέσα λοιπόν από τη μελέτη που ρίχνω προκύπτουν κάποια στατιστικά που δεν περνάνε απαρατήρητα. Τι εννοώ ;  Ας πούμε ότι μια ομάδα έχει σε 7 εντός έδρας αγώνες 6 g/g ή ότι μια ομάδα έχει κερδίσει τους 8 από τους 9 εκτός έδρας αγώνες.

Εννοείται ότι μιλάμε για όλο τον πλανήτη έτσι , ας είναι Κολομβία ή Νιγηρία και φυσικά για όλες τις κατηγορίες (τουλάχιστον μέχρι εκεί που μπορείτε να βρείτε αποδόσεις), απλά θα μπαίνει πάντα το θέμα απόδοσης μέσα. Δηλαδή αν μια ομάδα έχει 8 στα 8 όβερ εντός και μας το δίνει ο μπουκ 1,30 δε νομίζω ότι αξίζει να το αναφέρω. Οπότε θα μπαίνει μέσα στο παιχνίδι και η απόδοση (με μία ελάχιστη τιμή κάπου στο 1,80 , χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι υπάρχει value αφού αυτό είναι κάτι που θα αξιολογείτε εσείς).

Θα έχουμε δηλαδή κάθε Παρασκευή (σχεδόν αφού όταν υπάρχουν Εθνικές η δεν υπάρχουν αξιόλογα δεν θα ανεβαίνει στήλη) έναν πίνακα που θα αναφέρω τα καλύτερα στατιστικά που έχουν προκύψει από τη μελέτη μου! Ο καθένας μετά μπορεί άμα θέλει να επιλέγει κάποια να κάνει παιχνίδι η να πάρει ιδέες , χωρίς να σημαίνει ότι αυτά που γράφω στον πίνακα είναι προτάσεις.

Απλά είναι κάποια στατιστικά που αξίζουν την προσοχή μας!

Ο Τίτλος της στήλης θα είναι ο ίδιος πάντα με το όνομα ‘’ Όταν μιλάνε οι αριθμοί’’ και απλά επί της ουσίας θα ανανεώνεται ο πίνακας με ένα δυο λογάκια.

Για να καταλάβετε περίπου πως θα είναι σας παραθέτω έναν μίνι πίνακα παρακάτω με στατιστικά που μου κίνησαν το ενδιαφέρον για αυτό το ΣΚ ενώ η επόμενη στήλη θα είναι στις 19 Αυγούστου!

Αυτό είναι λοιπόν μια γεύση από το πως θα είναι αυτή η νέα στήλη (πινακάκι επί της ουσίας) κάθε Παρασκευή! Ξαναλέω ότι δεν είναι προτάσεις αλλά κάποια στατιστικά που αξίζει να τα ρίξετε μια ματιά.

Εννοείται πως άμα κάτι αξίζει αρκετά δεν αποκλείεται να το δείτε και σαν πρόταση στη στήλη μου ενώ υπάρχει περίπτωση κάποιες φορές να αναφέρεται η ίδια ομάδα ανά διαστήματα με το ίδιο στατιστικό στον πίνακα. Φυσικά και δεν μπορώ να τα αναφέρω όλα ενώ κάποια που θα έχω επιλέξει να τα ποντάρω στη βασική μου στήλη θα αναφέρονται εκεί χωρίς να τα γράφω σε αυτή τη στήλη.

Βλέπετε ότι το Betsellers δεν μένει στάσιμο ποτέ. Από εμένα καλή συνέχεια. Δεν αποκλείω να δείτε στήλη με τα πρώτα πονταρίσματα της νέα σεζόν τις επόμενες ημέρες!

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού να έχετε!  

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS