390

Thassios

Όταν οι αριθμοί μιλάνε

Καλημέρα στατιστικολόγοι μου!

Μετά από μία διακοπή οι μηχανές παίρνουν και πάλι μπρος. Την εκκίνηση δίνει η κλασική πλέον στήλη με διάφορα στατιστικά απ’ όλα τα πρωταθλήματα με σκοπό να μας βοηθήσει όλους να στριμώξουμε το θηρίο και να πάμε ταμείο. Ας δούμε τι έχω ξεχωρίσει γι’ αυτό κουπόνι επανέναρξης.

Αυτά ήταν λοιπόν όλα. Μια εξάδα ξεχώρισα αλλά μέσα από πάρα πολύ δουλειά. Νομίζω ότι το φαντάζεστε έτσι!

Σήμερα πάντως έχω ξεχωρίσει κάποια παιχνίδια για ποντάρισμα.

Καταρχήν θα ποντάρω τη κόκκινη κάρτα στο ματς της Μαρσέϊγ με την Μονπελιέ. Αυτό το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια μας χαρίζει παιχνίδια με πολύ ένταση και αρκετές κόκκινες (7 κόκκινες στα τελευταία 8 ματς). Σήμερα σφυρίζει ο Leonard που φέτος έχει δώσει 6 κόκκινες στο πρωτάθλημα , με τις τρεις να είναι στην Μονπελιέ. Νομίζω ότι αξίζει ένα ποντάρισμα αυτό το 5,4.

Στο ίδιο ματς πάντως βλέπω να έχουμε και γκολ. Γενικά περιμένω ένα παιχνίδι πλούσιο σε θέαμα. Οπότε και το ειδικό ”g/g + όβερ + κόκκινη” σε απόδοση 11. Βέβαια έχουμε την επανέναρξη και μπορεί να έχουν άλλο πρόσωπο οι δύο ομάδες αλλά δεν θα με απωθήσει στο να μη το ποντάρω. Απλά θα χαμηλώσω το ποντάρισμα.

Μετά έχω ακόμη δύο υποψήφια παιχνίδια με γκολ για ποντάρισμα.

Το ένα είναι στο Βέλγιο ανάμεσα στην Άντερλεχτ Β΄ και τη Μπέβερεν. Εδώ έχουμε δύο ομάδες όπου μαζί με την Λιρς συμπληρώνουν την τριάδα με τα περισσότερα όβερ 3,5 στην κατηγορία. Οπότε κρατάω το ”g/g + όβερ 3,5” σε απόδοση 2,4. Μετά στην Ολλανδία έχουμε τη Τσβόλε όπου πετάει φωτιές. Μπαίνει δυναμικά από το ημίχρονο και σκοράρει πολύ εύκολα.

Θεωρώ ότι θα έχει μία άνετη επικράτηση στο ματς και το χάντικαπ -1 (θα το βρείτε στην καρτέλα ”ημίχρονο”) στο ημίχρονο (δηλαδή να κερδίζει στο ημίχρονο με 2 γκολ διαφορά) δίνει 2,80 και θα το τιμήσω. Οπότε θα κάνω κι αυτά τα δύο μια δυάδα και κλείσαμε για σήμερα.

Μια χαρά παιχνίδι έχουμε για Παρασκευή και ας ελπίσω να μας δώσει κάτι για το ΣΚ!

Τα λέμε το απόγευμα στην εκπομπή ενώ αύριο θα έχουμε νέα βασική στήλη.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS