406

Thassios

Όταν οι αριθμοί μιλάνε

Καλημέρα Γαλάτες μου!

Οι αριθμοί είναι εδώ για μια ακόμη φορά ώστε να μας βοηθήσουν να επιλέξουμε κάποια παιχνίδια για να ποντάρουμε. Όσοι έχετε κάποιο μικρό σημείο και θέλετε ακόμη ένα για να συμπληρώσετε μια δυάδα , νομίζω πως μπορείτε να βρείτε μέσα σε αυτή τη στήλη.

Πάμε να δούμε τι έχουμε για αυτό το κουπόνι που ακολουθεί.

Αυτά είναι που ξεχώρισα γι’ αυτό το κουπόνι που ακολουθεί.

Πάμε λίγο όμως να δούμε και κάποια σημεία που θα ποντάρω για σήμερα. Ξεκινάω από την Αυστρία όπου ξεχώρισα ένα ματς που περιμένω να δούμε πολλά γκολ. Είναι το ζευγάρι Κάπφενμπεργκ – Άμστετεν όπου τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους. Με 60% g/g ημιχρόνου εντός η πρώτη και εκτός η δεύτερη, ενώ ο μέσος όρο των γκολ που μπαίνουν στα παιχνίδια τους είναι πάνω από 4.

Οπότε στο 3,75 το g/g ημιχρόνου και το 10 στο g/g και των δύο ημιχρόνων θα μπει στο παιχνίδι μου. Δύο πονταρίσματα στον αγώνα που μιλάνε οι αριθμοί!

Τέλος θα παίξω και ένα κόμπο στο ντέρμπι της Πορτογαλίας με πολλές επιλογές για να το παρακολουθήσουμε το βράδυ! Δεν είναι για να ποντάρω πολλές μονάδες γιατί ο ρέφερι είναι ο χειρότερος στα ντέρμπι φέτος.

Δε βγάζει κόκκινη πολύ εύκολα. Μόλις μία κόκκινη σε όλο το πρωτάθλημα ενώ δύο ντέρμπι που σφύριξε έδειξε 5 και 7 κίτρινες αντίστοιχα. Αυτό είναι και λόγος που τον επέλεξαν και πάλι λογικά.

Αυτά λοιπόν για σήμερα ενώ αύριο θα έχουμε νέα βασική στήλη!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS