136

Germanos

Ώρα ανασύνταξης και Bundesliga

Χαιρετώ την παρέα! Τελείωσε χτες το παγκόσμιο πρωτάθλημα Darts, με το ποντάρισμα μας να φτάνει μέχρι τον τελικό και αρκετοί όταν έκανε το 4-2, κάνατε cash out, το οποίο ήταν εν τέλη σωστό. Το παιδί θαύμα δεν κατάφερε να επικρατήσει του καλύτερου παίκτη darts για το 2023, ο Λίτλερ ηττήθηκε από τον μαγικό Χάμπφρις, που ήταν εξ αρχής (σωστά) το μεγάλο φαβορί.

Από το 2018 που ασχολούμαι και ποντάρω σε darts, για πρώτη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα έπαιξα τόσο λίγο. Τέσσερα μπετ ήταν; Ένα ημιμακροχρόνιο; Αυτά. Αυτό δείχνει ότι τουλάχιστον φέτος τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολο όσον αφορά τις προβλέψεις και δεν υπήρξαν λάθη από τον Μπουκ, τουλάχιστον στα μάτια μου.

Από τις 15 μονάδες αρχική κάβα αρχίσαμε, στις 8 φτάσαμε, μικρή χασούρα, αλλά για να τόσα λίγα μπετ, θα έλεγα ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Το πρόγραμμα και το επόμενο διάστημα

Υπομονή περίπου μια εβδομάδα μέχρι να ξανά μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς. Χειμερινή διακοπή στα περισσότερα πρωταθλήματα, μεταξύ άλλων και στο γερμανικό. Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει ξανά η Μπουντεσλίγκα. Μόνη της εντελώς, θα γίνει φυσικά ένα μικρό preview για σκέψεις και ό,τι χρειαζόμαστε ενόψει συνέχειας.

Η δεύτερη και τη τρίτη γερμανίας ξεκινάνε μία εβδομάδα αργότερα, ενώ θυμίζω τέλος Ιανουαρίου έχουμε το Κύπελλο Γερμανίας και από Φλεβάρη έχουμε πια την έναρξη και της Αυστρίας. Αυτές τις μέρες διεξάγεται το Κόπα Άφρικα αλλά και το Κύπελλο Ασίας, με αρκετούς παίκτες να λείπουν με τις εθνικές τους.

Αυτά από μένα, θα τα πούμε λογικά την Τρίτη με μπλα μπλά και preview Bundesliga! Να περνάτε όμορφα και να προσέχετε!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS