1437

Editorials

Ώρα γιά μπαλίτσα και γιά προσφορές!

Τελική ευθεία. Καιρός ήταν. Ζυγώνουμε τα μέσα Μάη, κλείνουμε δύο μήνες χωρίς μπάλα, αλλά πλέον μετράμε αντίστροφα. Φυσικά, σταυρώνουμε τα δάχτυλα πρώτα, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι η Γερμανία που θα σύρει τον χορό είναι και “πιλότος” γιά όλους τους άλλους. Οπότε, πριν την ευχή “να δούμε μπάλα”, προηγείται η ευχή “να μην συμβεί τίποτα”.

Οι ομάδες στη Γερμανία απ’οσο είδα ήδη άρχισαν να κλείνονται σε ξενοδοχεία δικά τους ή εκτός εγκαταστάσεων, βάση πλάνου για απομόνωση και “αποστείρωση”. Και Σάββατο μεσημέρι θα μπούνε στα γήπεδα . Το τι θα αντικρίσουμε, το έχουμε γράψει και αναλύσει αλλά στην πράξη πάντα είναι διαφορετικά (ας πούμε, στην Γκλάντμπαχ θα δούμε κερκίδες με φωτό οπαδών).

Οπότε, ας πάνε όλα καλά…

Κάθε μέρα έρχονται ειδήσεις θετικές σε ότι αφορά στο ποδόσφαιρο, παρότι σκάνε και κρούσματα σε παίκτες ή επιτελεία. Ηταν βέβαιο οτι θα γίνει αυτό αφού όλοι κάνουν τεστ, αλλά όλοι δείχνουν αποφασισμένοι να το ξεπεράσουν. Τα τελευταία κρούσματα που είδα ήταν στην Μπράιτον και στην Βαγιαδολίδ.

Και από εκεί και πέρα, τα “φρέσκα” νέα είναι ότι στην Πορτογαλία (πιθανή επανέναρξη τέλος Μάη) συζητάνε γιά αγώνες σε έξι ουδέτερα γήπεδα, ενώ στην Αυστρία ο κύβος ερρίφθη. Στις 30 του μήνα τελικός κυπέλλου (Σαλτσμπουργκ-Αουστρια Λουστεναου) και στις 2 Ιουνιου επανεναρξη. Ανακοινώθηκε επίσημα λοιπόν μιά ακόμα επανέναρξη. Πάντα-δεν πρέπει να το ξεχνάμε στιγμή- με την προϋπόθεση ότι η Γερμανία θα τσουλήσει ομαλά.

Και γενικώς δε θα συμβεί κάτι απρόοπτο (χτυπάμε ξύλο).

Αυτά με τα νέα μέσες-άκρες. Οπότε, αφού όλα μπαίνουν σε ροή, μπαίνουμε κι εμείς εδώ. Πρακτορεία άνοιξαν, οι εφημερίδες επανακυκλοφορούν την Παρασκευή, θα διαβάσετε Kingbet εν ολίγοις. Και αποδόσεις έχουν βγει γιά τα γερμανικά ματς από τους μπουκμέικερς. Ολα επιστρέφουν.

Στο Betsellers, σε αυτό το δίμηνο κάναμε δύο-τρία πράγματα. Πρώτον “ανοίξαμε” το site από πλευράς κειμένων. Editorials αντί στηλών, εκπομπές στο Facebook αντί Betsellers Radio. Δεύτερον, δεν αναλωθήκαμε-δεν προτρέψαμε τον κόσμο να πάρει την…δόση του σε Λευκορωσίες και δεν συμμαζεύεται.

Προσοχή, εννοώ δεν παίξαμε “κανονικά” με μελέτη και αποδόσεις και λοιπά και λοιπά. Και ο λόγος ήταν απλός. Δεν το κατέχαμε. Ούτε τα κορεάτικα κατέχαμε. Ψέματα να πούμε ή να πουλήσουμε γνώση; Οταν δεν ξέρεις κάτι καλά, κάνεις πάσο. Γιατί πάγια αρχή μας είναι μιά: ΔΕΝ παίζουμε γιά να παίζουμε…

Τρίτον (και σημαντικότερο) κάναμε κάτι ακόμα και το “αποκαλύπτουμε” τώρα, κατόπιν εορτής, κάτι το οποίο έχει τεράστια σημασία: Παίξαμε “μυρωδάτα ματς”.

Οταν το κάναμε, δεν βγάλαμε κανέναν…τελάλη. Αυτό θα έλειπε. Ούτε καν εντός site δεν μπήκαν σημεία σε πινακάκια κλπ. Τίποτα. Απλά “σφυρίζαμε” ένα tweet στους συνδρομητές, μπαίνανε στο chat λίγο πριν τη σέντρα και πέρνανε το σημείο. Θα μπορούσαμε να βγάλουμε “τελάλη” τότε. Αν το κάναμε, θα καταστρατηγούσαμε μιά άλλη πάγια αρχή μας: Οτι δεν κάνουμε λεζάντα, όποιος έχει μάτια βλέπει και όποιος δεν έχει κοντή μνήμη θυμάται! Εναμισι μήνα μετά λοιπόν, λέμε ότι μέσα στον Μάρτη δόθηκαν επτά σημεία “μυρωδάτα”, σε Ονδούρες και Νικαράγουα.

Ευστόχησαν τα…εξίμισι (χάθηκε ένα “διπλό” σημείο με σπαστό/ξεχωριστό μπετ, το οποίο ήταν 1/1 και over 3,5 και δεν ήρθε το over 3,5). Και έτσι όμορφα βγήκε κέρδος και μάλιστα καλό (γιατί κάποια μπετ δεν ήταν χαλαρά, ήταν δυνατά εφ’ όσον μιλάμε για “μυρωδάτα” σημεία) τις ημέρες αυτές. Οταν δεν υπήρχε “μυρωδάτο” απλά δεν παίζαμε.

Με λίγα λόγια; Ούτε από Νικαράγουα ξέραμε (προφανώς), αλλά μπήκε μπροστά ο…μηχανισμός, οι άκρες μας. Τρομακτική διαφορά απ’ το να βαράς τυφλά απλά γιά την αδρεναλίνη ή να γράφεις τυφλά γιά να έχεις απλώς κάτι “φρέσκο”. Και έτσι, στα…μουλωχτά και χωρίς φανφάρες περνάγαμε τα βράδυα μας ειδικά του Μαρτιού, κερδοφόρα.

Τα γράφω τώρα, έναμισι μήνα μετά.

Φτάσαμε στο σήμερα λοιπόν…

Από την Παρασκευή, “τα κεφάλια μέσα”. Θα υπάρχουν κι άλλα ελεύθερα Editorials, θυμίζω θα γίνει και μια τελευταία ελεύθερη live εκπομπή στη σελίδα μας στο Facebook την άλλη Τετάρτη 20 του μήνα, αλλά οι στήλες (όχι μόνο ποδοσφαίρου) πλέον θα είναι στη θέση τους εντός site, σημεία θα παιχθούν, αναλύσεις, live chat και Betsellers Radio, μόνο πλέον γιά τους συνδρομητές.

Οπως είμαστε δηλαδή έναμισι χρονο και κάτι, όπως είμαστε πριν τα μέσα Μάρτη και την πανδημία.

Προβληματιστήκαμε πολύ γιά τα νέα δεδομένα. Τα κουβεντιάσαμε. Πως να βοηθήσουμε εμείς εσάς και εσείς εμάς. Πως να βγούμε πιό ομαλά και πιό εύκολα απ’ ότι έγινε. Και απόφασίσαμε.

Αν θυμάστε, τα Χριστούγεννα, ως την πρωτοχρονιά, είχαμε κάνει ένα δώρο-μιά προσφορά.

Γιά 15 μέρες όποιος ανανέωνε ή έκανε νέα συνδρομή, πήρε ένα μήνα εξτρά. Οι έξι μήνες έγιναν επτά, οι δώδεκα έγιναν δεκατρείς. Τότε ανταποκριθήκατε ζεστά. Υπήρχε και η προσμονή του Euro που θα τέλειωνε 12 Ιουλίου, οπότε κάποιος που γραφόταν 20 Δεκέμβρη ας πούμε, θα ήταν εντός site και γιά όλο το EURO (με την επέκταση-προσφορά).

Εγινε ότι έγινε, EURO…γιόκ, αλλά μπάλα θα έχουμε ασταμάτητα και με εμβόλιμες όπως όλα δείχνουν, όλο το καλοκαίρι (πχ το Champions League θα τελειώσει μετά της Παναγίας βάση του πλάνου της UEFA). Αρα και φουλ στοίχημα!

Αποφασίσαμε λοιπόν: Από Τετάρτη 20 Μάη ως και Κυριακή 26 Ιουλίου, γιά ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΔΥΟ μήνες, όσοι γραφτούν πρώτη φορά ή ανανεώσουν συνδρομή, θα πάρουν ΔΥΟ μήνες εξτρά! Εχει τεράστια σημασία και το άνοιγμα/κλείσιμο της ημερομηνίας, γιά να διευκολύνουμε και όσους έληξε ήδη η συνδρομή τους και όσους θα λήξει εντός Ιουνίου ή Ιουλίου (ακόμα και αρχές Αυγούστου, αφού μιά ανανέωση μπορεί να γίνει μερικές μέρες νωρίτερα).

Και αντί ενός μήνα δώρο που είχαμε κάνει τις γιορτές, τώρα πάμε στο ΔΙΜΗΝΟ-ΔΩΡΟ. Εσείς θα κάνετε κανονικα συνδρομή γιά 6/12 μήνες κι εμείς αυτόματα θα τους μετατρέπουμε σε 8/14 μήνες αντίστοιχα. Πολλοί είναι αυτοί που έχοντας πάρει και την προσφορά του Δεκέμβρη θα έχουν επωφεληθεί συνολικά τρεις μήνες μάλιστα! Αυτομάτως το κόστος μικραίνει αισθητά, πχ σε μιά ετήσια (14μηνη με την προσφορά) συνδρομή θα κοστίζει 12,8 ευρώ το μήνα.

Ποσόν πολύ μικρό γιά κάποιον που παίζει στοίχημα (η τιμή θυμίζω συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ).

Και μάλιστα, δεν σταματάμε εκεί, έχουμε σκέψεις και γιά κάτι ακόμα, αλλά αυτά θα τα μάθετε μετά τον δεκαπενταύγουστο. Και αναφέρομαι σε όσους είχαν κάνει ετήσια συνδρομή πέρυσι Αύγουστο-Σεπτέμβρη που ξεκίναγαν οι Λίγκες. Και δεν θέλουμε ούτε εκείνοι να είναι “αδικημένοι”.

Νομίζω δεν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο. Θέλουμε όσοι ζορίστηκαν να ευκολυνθούν, θέλουμε να επιστρέψουν όλοι οι φίλοι που -λογικότατο- δεν ανανέωσαν το προηγούμενο δίμηνο, θέλουμε να ανανεώσουν όσοι τελειώνει η συνδρομή τους μέσα στο καλοκαίρι, θέλουμε να είναι άπαντες ευχαριστημένοι. Κι εμείς κι εσείς. Παρέα είμαστε εξάλλου πάντα.

Επαναλαμβάνω λοιπόν και κλείνω με τις ανακοινώσεις: Από τις 20/5 και ως τις 26/7, όποιος κάνει νέα συνδρομή ή ανανέωνει παλιά, παίρνει ΔΥΟ μήνες εξτρά. Οι έξι γίνονται οκτώ και οι δώδεκα μήνες γίνονται δεκατέσσερις!

Τυχόν απορίες, είτε στο [email protected], είτε στο [email protected]. Και δια ζώσης, αφού θα έχουμε δει και μπάλα πλέον το Σαββατοκύριακο, στην (τελευταία) ανοιχτή εκπομπή μας στο Facebook, την άλλη Τετάρτη 20 του μήνα, την μέρα που “ανοίγει” η προσφορά μας!

Δεν εχω να προσθέσω κάτι άλλο, να πάνε όλα κατ’ευχήν και από μεθαύριο…τα λέμε μέσα!

Υ,Γ: Βασικές οδηγίες: Τα ήδη μέλη που είχε λήξει η συνδρομή τους, τώρα πλέον να πατάνε το κουμπί “ανανέωση”.

Τα στοιχεία τους υπάρχουν ήδη. Τυχόν νέα μέλη, πατάνε “εγγραφή”. Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι η ίδια γιά όλους:

Οσοι πληρώνετε με κάρτα χρεωστική/πιστωτική απλώς κινείστε και πληρώνετε μέσω του περιβάλλοντος της Viva Wallet χωρίς καμιά χρέωση εξτρά και άμεσα ενεργοποιείται η συνδρομή χωρίς δική μας παρέμβαση.

Οσοι όμως πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση (σε κατάστημα ή e-banking)ΑΜΕΣΑ να μας στέλνετε το καταθετήριο-απόδειξη με μιά φωτό (ακόμα και print screen αν είναι μέσω e-banking) στο e-mail info@betsellers.

com . ΒΑΣΙΚΟ αυτό, γιά να γίνεται η ενεργοποίηση λογαριασμού από εμάς!

Παλαιότερα Editorials