209

Germanos

Ώρα να σπάσει η παράδοση!

Καλησπέρες, καλησπέρες! Το Σ/Κ παρότι μας επέστρεψε σχεδόν το ποντάρισμα μας η Λίντσερ, μου αφήνει μια πικρία, όχι τόσο στα γκολ/γκολ ημιχρόνων, όσα στη χημεία των σημείων. Προφανώς δεν μετανιώνω Ντάρμστατ, αφού η Λειψία επιμένω δεν είναι καλά, ενώ η Μούνστερ άξιζε την ισοπαλία. Η Κυριακή ήταν αυτή που μου έδειξε ποια θα ήταν η ιδανική χημεία, αφού Λέομπεν και Κλάγκενφουρτ πέρασαν.

Πολλές λεπτομέρειες, όμως υπομονή, θα γίνει η καλή, δεν φοβάμαι από την στιγμή που γίνεται σωστή μελέτη.

Ευρωπαϊκή εβδομάδα λοιπόν, πλούσιο το πρόγραμμα όσον αφορά τηλεθέαση, πολύ λίγα πράγματα όσον αφορά στοίχημα. Δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια και τα ίδια, ειδικά στο betsellers ξέρουμε ότι στα υπόγεια είναι η θέα, ειδικά όταν υπάρχει εβδομάδα Τσάμπιονς Λιγκ.

Πριν ξεκινήσω να αναλύω τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν, ας πω δυο λογάκια για το Youth League, όπου δεν έχω βρει ακόμα αποδόσεις (ίσως να φταίει το ότι είμαι Γερμανία). Σημείωσα το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Γαλατάσαραϊ U19 με την Μπάγερν, value αν δίνει πάνω από 3,50, σημείωσα τον άσο της Ουνιόν Βερολίνου U19 αν είναι πάνω από 2,20, για 1,80 είναι ο άσος, σημείωσα επίσης και τα γκολ στο Λειψία U19 με τους μικρούς του Ερυθρού Αστέρα.

Σπάει αυτή η μεγάλη παράδοση;

Ήταν 27.09.2017 όταν η Μπάγερν Μονάχου γνώριζε την τελευταία της ήττα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε αντίπαλος της ήταν η Παρί, η ήττα ήταν με 3-0. Έκτοτε η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει χάσει παιχνίδι στη φάση των ομίλων (απίστευτο και όμως αληθινό). Την προτελευταία της ήττα πάντως την ποντάραμε τότε εδώ μαζί, στο Forum.

Η Ροστόφ ήταν τότε το 2016 που κέρδισε με 3-2 και η απόδοση ήταν γύρω στο 16.

Τώρα η Μπάγερν φιλοξενείται από τη Γαλατάσαραϊ, μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Τουρκίας και ασφαλώς όλοι ξέρουμε τι έδρα έχει. Το ρόστερ της Μπάγερν είναι μικρό, πολύ μικρό για να βγάλει σε απόλυτη ένταση τρεις διοργανώσεις μέχρι τα Χριστούγεννα.

Αυτό είναι γνωστό από το καλοκαίρι. Σαν να μην έφτανε αυτό, υπάρχουν και απουσίες, κάτι που σημαίνει πως πολλοί παίκτες παίζουν χωρίς ανάσα. Εκτός ο Γκορέτσκα (εγχείριση στο χέρι), ο Ουπαμεκανό είναι καιρό εκτός, εκτός και ο Γκνάμπρι. Το 90% των παικτών της Μπάγερν, παίζει σερί από τον Αύγουστο, ενώ στις εθνικές τους έπαιξαν σχεδόν όλοι δύο 90-λεπτα.

Ακολουθεί πρωτάθλημα, Κύπελλο, πρωτάθλημα, Ευρώπη και πρωτάθλημα πριν πάμε στην τελευταία διακοπή για εθνικές ομάδες για το 2023. Δηλαδή έξι σερί παιχνίδι με το σημερινό, όπου ένα ρόστερ 13-14 παικτών πρέπει να ανταπεξέλθει.

Από την άλλη έχουμε μια τουρκική ομάδα που ξέρει τι κάνει στο γήπεδο. Το διπλό στο Old Trafold, όσο αστεία και να είναι η Μάνσεστερ United, σημαίνει κάτι.

Καμία τουρκική δεν είχε κερδίσει επί αγγλικού εδάφους. Η ψυχολογία στα ύψη λοιπόν και το 7,00 στον άσο μου αρέσει πάρα πολύ. Εναλλακτικά μπορείτε να πάτε στο 1Χ και γκολ/γκολ στο 4,00. Προσωπικά πάω με τον ξερό άσο.

Προσπερνάω Σάλτσμπουργκ (μπορεί να φάει 4 από  Ίντερ και να απολυθεί ο προπονητής της, μακάρι να μην γίνει αυτό για να την κοντράρουμε το Σ/Κ), προσπερνάω Λειψία, προσπερνάω Ουνιόν, προσπερνάω και Ντόρτμουντ.

Τίποτα δεν μου αρέσει σε κανένα από τα ματς των υπόλοιπων ομάδων. Αυτό σημαίνει ότι φτάσαμε Πέμπτη. Εδώ μου αρέσουν κάποια πραγματάκια. Αναφέρω την Κάραμπαχ στο 11,00. Απλή αναφορά όμως, η Λεβερκούζεν μου αρέσει πολύ ως ομάδα, δεν πάει το χέρι μου, αλλά το 11,00 ξεφεύγει για μια ομάδα που σκοράρει το 70% των γκολ της από αντεπίθεση. Εστιάζω λοιπόν στα υπόλοιπα δύο που μου αρέσουν.

Το πρώτο είναι η Στουρμ Γκρατς στο 3,80 απέναντι στην Αταλάντα του Μπέργκαμο και το δεύτερο είναι η Λίντσερ στο 5,25, στην έδρα της Ζιλουάζ. Η Στουρμ από τη μία έχει τρομερή ψυχολογία, είναι μόνη πρώτη στην Αυστρία και δείχνει πως χρόνο με τον χρόνο βελτιώνεται. Ο Ίλτσερ έχει κάνει τρομερή δουλειά και σίγουρα απέναντι στην Αταλάντα δεν έχει κάτι να χάσει.

Έδρα έχει, ψυχολογία έχει, η Αταλάντα κάνει συχνά κακά παιχνίδια φέτος, το 3,80 παίζεται εννοείται. Για τη Λίντσερ δεν χρειάζεται να σας πω, έσπασε την έδρα της Σάλτσμπουργκ, ήταν ανώτερη σε όλο το ματς, θα μπορούσε να είχε λήξε 0-3/0-4 το παιχνίδι. Αντιμετωπίζει την Ζιλουάζ, μια Ζιλουάζ που δεν είναι η περυσινή ομάδα. Έχει τα θεματάκια της, της λείπουν τα γκολ (Μπόνιφέις) και γενικότερα δεν πείθει στο 100%.

Δύο ματς είναι, μου αρέσουν και τα δύο, όμως επειδή θέλω να πάω σε μονά δυάδα, πολύ απλά κόβω το ένα και αυτό είναι η Λίντσερ. Κρατάω λοιπόν Στουρμ, κρατάω Γαλατάσαραϊ. Απλούστατο το παιχνίδι μου, μονό, μονό, δυάδα. Και έτσι απλά κλείνει το τρίημερο για μένα όσον αφορά το στοίχημα.

Εμείς δεν ξέρω πότε θα τα ξανά πούμε, ίσως Τετάρτη βράδυ, ίσως Πέμπτη, ίσως Παρασκευή, σίγουρα όμως Σάββατο.

Ο λόγος είναι ότι θα βρίσκομαι επαγγελματικά στο Βερολίνο και δεν θα έχω την ευχέρεια να προσηλωθώ στο στοίχημα. Μελέτη έχει γίνει για το Σ/Κ και σίγουρα αν παιχτεί κάτι Παρασκευή θα γίνει update. Θα το σκεφτώ για να κάνω ένα μίνι update με διαλογή. Όπως και να έχει θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να έχει μια πρώτη εικόνα για το Σ/Κ που έρχεται.

Χαιρετώ!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS