1521

Billaras

Σβηστά με αυριανή δυάδα-UPDATE!!

Καλά περάσαμε το Σαββατοκύριακο, μπορούσε και καλύτερα αλλά οκ, όταν κλείνεις με κέρδος καλό είναι να μην το ψειρίζεις και πολύ. Βασικά χάρηκα δύο σημεία, την Σερκλ Μπριζ και την Μπελενένσες. Αυτά τα δύο είναι ένα “καμπανάκι” ότι η σαιζόν…άρχισε να “ευωδιάζει”. Αμα περιμένουμε Απριλη, θα βρίσκουμε τις καιόμενες στο “ένα και τίποτα”.

Τώρα αξίζουν, τώρα θέλουν ξεψάχνισμα. Απο εκεί και πέρα χάρηκα και το τρίμπαλο της Μπρέστ, δεν έχω γενικά παράπονο, ίσως με τον εαυτό μου να τα βάζω λίγο, είτε γιά την Κέμπριτζ που άφησα στο live, είτε που χθες βράδυ δεν έπαιξα τελικά Γιουνάιτεντ. Την αναλύσαμε, την έγραψα, την σκεφτόμουν μέρες. Anyway, κλείσαμε με καλό +, αυτό μετράει πάνω από όλα.

Σήμερα δεν παίζω. Και τότε…γιατί γράφω; Εντάξει, Champions League ήρθε ξανά, να μην πω λέξη; Στο σεντόνι ο τζίρος αυξάνεται, είναι το πλέον μεγαλύτερο λάθος των παικτών παγκοσμίως. Επειδή ξέρουν τις ομάδες, ποντάρουν. Ναι, αλλά τις ξέρουν και οι μπουκ παλληκάρια μου! Κι άντε βρες αξίες και λάθη, ειδικά στα νοκ άουτ.

Να μην το ψειρίζω: Σήμερα πάσο, θα απολαύσω τα ματς και θα’μαι στο chat μπας και παίξουμε τίποτα live. Ομολογώ ότι περισσότερο σκέφτηκα την…Γουίμπλεντον, παρά τα σεντονάτα!

Αύριο, θα κάνω μιά “τίμια” και χαλαρή δυαδούλα. Να’χω να ασχολούμαι. Ποντάρω στο under την Τότεναμ και στο g/g+over την Αταλάντα, μου δίνει 4,51 (2,20Χ2,05).

Δεν περιμένω Μουρίνιο να ανοιχτεί, κορόιδο δεν είναι, προτιμάει ακόμα και το 0-0 από το 1-1. Και περιμένω και τη Λειψία προσεκτική, έχει ρεβάνς στη Γερμανία, την περιμένω όπως ήταν μαζεμένη με την Μπάγερν και πήρε το 0-0. Γιά το άλλο ομολογώ ότι σκέφτηκα την Βαλένθια λόγω εμπειρίας, τελικά μένω με τα γκολάκια και βλέπουμε στο live.

Update: Πολύ εύκολη πληρωμή χθες, από τις ευκολότερες της σαιζόν. Απαξ και δεν άνοιξε νωρίς το σκορ στο Λονδίνο εκεί που πίεζε πολύ και ψηλά η Λειψία, όλα είχαν πάρει το δρόμο τους. Η Βαλένθια έμπαζε (παίκτης-ανέκδοτο αυτός ο Μανγκαλά) αλλά έκανε και φάσεις οπότε βρήκε και το γκολάκι (άνετα έληγε πχ 5-2 αυτό το ματς), η Τότεναμ…δεν μπορούσε, ήρθε ταμείο “σβηστά”.

Πριν λίγο τέλειωσα το γράψιμο γιά το επόμενο κουπόνι και την αυριανή Kingbet, τώρα (ξανά)κοίταξα τα ματς του Europa League.

Τα έλεγξα όλα, κάποια σβήστηκαν γιατί έπεσε πολύ η αποδόσή τους (πχ ΑΠΟΕΛ), κάποια γιατί το κλίμα έφτιαξε στην αντιπαλό τους (πχ Μπριζ γιατί βλέπω Μάντσεστερ να ανεβάζει στροφές), κάποια γιατί με φοβίζει το άγνωστο της διακοπής (πχ Σαχτάρ), κάποια γιατί σέβομαι την έδρα (πχ Μπράγκα μέσα στο καυτό Αίμπροξ), ενώ δεν έχω σήμερα διάθεση να πάω σε ειδικά στοιχήματα (το’χω ξανακάνει με επιτυχία στο Europa League).

Και φυσικά δεν παίζω ψιλαδάκια τύπου Γουλβς ή Ιντερ.

Ετσι, στο τέλος έμεινα να κοιτάω τρία ματς. Την Αιντραχτ που ανέβηκε στο 2,55, την Μπασάκσεχίρ που ακόμα “στέκεται” στο 3,70 και την Λίντσερ που ακόμα παίζει στο όριο μου (3,00).

Το βασικό δεδομένο γιά τα τρία αυτά ματς είναι ένα: Σάλτσμπουργκ-Σπόρτινγκ-Αλκμάαρ ΔΕΝ είναι καλά.

Η πρώτη ξεκίνησε με φάπα εντός από τη Λίντσερ (1η ήττα εντός μετά από 40 μήνες παρακαλώ) και είναι άλλη ομάδα άνευ Χάαλαντ και Μιναμίνο. Η δεύτερη οριακά πήρε έστω ισοπαλία προχθές αλλά είναι μιά μετριότητα, έχει άφθονη γκρίνια, ενώ επίσης είναι άλλη ομάδα χωρίς Μπρούνο Φερνάντες που πήγε στην Γιουνάιτεντ. Plus τις σοβαρές απουσίες σήμερα των βασικών τερματοφύλακα (Ρενάν) και στόπερ (Ματιέ).

Η τρίτη ομοίως. Ξεφούσκωσε. Ηττα-αποκλεισμός στο κύπελλο Ολλανδίας, ήττα και προχθές στο πρωτάθλημα από την Τβεντε, της λείπουν ολοι σχεδόν οι στόπερ της (Χατζηδιάκος-Φλααρ-Βάουτενς).

Τα ζύγισα αρκετά, σκάλωσα με την Αιντραχτ σκεπτόμενος και combo (άσο-over) γιά να ανεβάσω απόδοση, αλλά τελικά έκανα πίσω.

Γιατί πάνω από όλα μετράω τα…ματάκια μου. Και με την Ντόρτμουντ με απογοήτευσε εντελώς. Οκ, άλλη ομάδα εντός, ο προπονητής της ξερει καλά την Σάλτσμπουργκ, κόπηκε στο…παρά ένα! Αν την κράταγα θα πήγαινα σε trixie με την Αιντραχτ 3ο σημείο είτε ξερό άσο (2,55) είτε combo (άσο/over).

Οπότε, δύο.

Μιά χαρά και η Μπασάκσεχίρ (θυμίζω τι διπλό έκανε στην Γκλάντμπαχ γιά να είναι παρούσα απόψε), μιά χαρά και η Λίντσερ (πρώτη πλέον στην Αυστρία, ενώ στο Europa έχει μοιράσει και 3αρες και 4αρες).

Νορμάλ παιχνίδι, μονά και δυάδα. Ούτε ακροβασίες, ούτε ειδικά. Ισως ομως να έχουμε live. Το βραδάκι στο chat από τις 8! Νέα στήλη Σάββατο, αυριο κανονικά Betsellers Radio στις 5, καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους (με…μέτρο τα κοψίδια)!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras