1365

Skotostrious

Πάμε με το φαβορί!

Καλησπέρα σε όλες και όλους ! Με μεγάλη αγωνιστική επιτυχία συνεχίζεται το σπουδαίο φεστιβάλ στο Goodwood. Τέταρτη μέρα αύριο λοιπόν και ας δούμε τι επιλογές προκύπτουν από τις κούρσες.

Στην έκτη κούρσα του προγράμματος θεωρώ ότι αξίζει να στηρίξουμε στις αποδόσεις το φαβορί COMMUNIQUE. Εχει αποδείξει την αξία του σε ισχυρότερες από τη σημερινή ιπποδρομίες πέρσι με 2 νίκες σε Group 2 επίπεδο.

Εχει μια προοδευτική πορεία στη φετινή σεζόν η οποία κορυφώθηκε με 2 δεύτερες θέσεις απέναντι σε πολύ δυνατό ανταγωνισμό. Εκπροσωπεί κορυφαίο συνδυασμό εκπαιδευτή/τζόκεϋ και καθώς έχει την καλύτερη φόρμα ανάμεσα στις σημερινές συμμετοχές, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει.

Λίγο νωρίτερα, σε ένα από τα κλασικά μεγάλα χάντικαπ αυτών των φεστιβάλ, ο εκτομίας PROMPTING που φέρει και το χαμηλότερο βάρος απ’ όλες τις συμμετοχές δείχνει να έχει τη δυνατότητα να κάνει το χατ τρικ στη φετινή σεζόν μετά τη μετακόμιση του σε νέο εκπαιδευτή.

Εχει δείξει σημάδια μεγάλης βελτίωσης στις τελευταίες 2 κούρσες του κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση. Αύριο θα αγωνιστεί στο 1 μίλι άλλα δεν αναμένεται να τον προβληματίσει και στις τρέχουσες αποδόσεις αξίζει τη στήριξη μας.

Συνοπτικά

Παρασκευή 31/07 16:45 Glorious Goodwood Unibet Golden Mile Handicap : PROMPTING (5,00)

Παρασκευή 31/07 17:45 Glorious Goodwood L’Ormarins Queen’s Plate Glorious Stakes : COMMUNIQUE (3,00)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Οι κούρσες βρίσκονται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 512 , αρ :15 / κωδ : 515 , αρ : 2)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious