1245

Skotostrious

Eνα απόγευμα στο Ascot…

Καλησπέρα σε όλες και όλους ! Λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο η καθιερωμένη στήλη του Σαββάτου καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν και χωρίς καθυστέρηση ας δούμε τι περιλαμβάνει το ιπποδρομιακό πρόγραμμα.

Αρχή θα κάνουμε από το βασιλικό ιπποδρόμιο του Ascot, αυτή τη φορά όχι για τις αγαπημένες κούρσες σε επίπεδο άλλα για αντίστοιχες με εμπόδια και στην τέταρτη ιπποδρομία του προγράμματος αγωνίζεται η φοράδα ROBIN GOLD.

Ενα αρκετά ιδιότροπο άλογο στα πρώτα βήματα της καριέρας της άλλα σιγά σιγά μετά την μετακόμιση της από την Ιρλανδία στο στάβλο του Dan Skelton δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της με αποτέλεσμα να έχει κτίσει ένα σερί με δύο νίκες και ένα πολύ καλό πλασάρισμα σε μια κούρσα που μέχρι το τελευταίο εμπόδιο έδειχνε πως είχε στα πόδια της.

Για τις επιτυχίες αυτές θα φέρει επιπλέον βάρος μόνο 1 lb και με δεδομένη την πολύ καλή της φόρμα αναμένεται να είναι στους πρωταγωνιστές σε αυτή την πολύ ανταγωνιστική κούρσα.

Σύνεχίζουμε την περιήγηση μας και φτάνουμε στην προτελευταία κούρσα της ημερίδας στο ίδιο ιπποδρόμιο, όπου την προσοχή μας τραβάει η περσινή φόρμα του FIRST FLOW.

Μεταπήδησε στους φράκτες μετά από μια καλή καριέρα στα χαμηλά εμπόδια και πολύ σύντομα ξεκίνησε το νικηφόρο σερί κλείνοντας την περσινή σεζόν με ένα χατ τρικ νικών. Θα φέρει μια ποινή 7 lbs για τις επιτυχίες αυτές άλλα αν έρθει καλά προετοιμασμένο και συνεχίσει την αγωνιστική του πρόοδο, σίγουρα θα είναι στους υπολογισμούς για τη νίκη στην αυριανή κούρσα.

Κλείνουμε τις σημερινές προτάσεις με μια επιλογή στην τελευταία ιπποδρομία του προγράμματος, μια κούρσα του National Hunt χωρίς εμπόδια και από τις πολύ ενδιαφέρουσες συμμετοχές αυτή που δείχνει να ξεχωρίζει είναι ο εκπρόσωπος του κορυφαίου εκπαιδευτή Paul Nicholls, KANDOO KID. Είναι η πρώτη του κούρσα άλλα έχει ένα πολύ εντυπωσιακό pedigree (γενεαλογικό δέντρο) καθώς προέρχεται από την οικογένεια του νικητή πολύ σπουδαίων Grade 1 ιπποδρομιών όπως το Champion Chase, Politologue.

Είχε μια επέμβαση στο αναπνευστικό του σύστημα πριν το ντεμπούτο του και καθώς οι νεοφερμένοι ίπποι του συγκεκριμένου στάβλου έχουν πολύ καλό ρεκόρ νικών στις πρεμιέρες τους, αξίζει να τον στηρίξουμε.

Συνοπτικά

Σάββατο 21/11 15:30 Ascot Veolia Mares’ Handicap Hurdle : ROBIN GOLD (4,00)

Σάββατο 21/11 17:17 Ascot Coral Hurst Park Handicap Chase : FIRST FLOW (5,50)

Σάββατο 21/11 17:50 Ascot Coral Supporting Prostate Cancer UK Standard Open NH Flat Race : KANDOO KID (4,00)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious