1228

Billaras

Δύο εγγλέζες γιά αρχή!

Η σκέψη ήταν ορθότατη, οι επιλογές ήταν κακές την Κυριακή. Δεν το πάλεψαν και πολύ οι ομάδες που κράτησα, αυτή είναι η αλήθεια. Ομως, κοιτώντας σφαιρικά, επανέρχομαι στην πρώτη μου φράση. Δηλαδή, όταν δεν κερδίζουν (μετρήστε) Ντόρτμουντ, Μπάγερν, Γκλάντμπαχ, Τσέλσι, Λίβερπουλ, Τοτεναμ, Αρσεναλ, Μίλαν, Λάτσιο, Ραπίντ, Γιουνγκ Μπόις, Παρί, τότε…καλά το έβλεπα, οι “ευρωπαίες” έχουν θέματα.

Απλώς πήγα πχ σε κόντρα Λιλ αντί κόντρα Παρί. Σε κόντρα Σάλτσμπουργκ αντί κόντρα Ραπίντ.

Δεν πειράζει, εντός πρόγράμματος κι αυτά.

Πάω στο σήμερα. Τα μελέτησα όλα, ελάχιστα θα παίξω. Πολλά σβήστηκαν με βαριά καρδιά είναι η αλήθεια. Πχ ο Μάκης παίζει Γουλβς, εγώ τη σβήνω όχι γιατί λείπει ο Χιμένες, αλλά γιατί θα λείπει και ο Μουτίνιο που σε αυτό το ματς ειδικά (του μισού γκολ μάλλον), τον ήθελα μέσα.

Πχ θα έπαιζα Νορθάμπτον, αλλά έχει 7-8 σοβαρές απουσίες (οι τρεις φρέσκιες, από τιμωρία όλοι βασικοί). Γουλβς στο 5,25 και Νορθάμπτον στο 5,50 ξεκάθαρα υπό άλλες συνθήκες θα είχαν αξία σοβαρή.

Κοίταξα και Αίντραχτ, έπεσε 2,70 και δεν φτουράει πλέον. Ναι, θα έχει μιά αναστάτωση η Γκλάντμπαχ με τον προπονητή της, αλλά δεν ψήνομαι να την κοντράρω τόσο χαμηλά.

Και κόντρα Ντόρτμουντ κοίταξα αλλά μετά την απόλυση Φαβρ έκανα πίσω φυσικά. Και κόντρα Αντερλεχτ κοίταξα, αλλά έκανε σούπερ νίκη. Και το συγκεκριμένο ματς μπορεί να μας “παρουσιάσει” και τίποτα ύποπτο. Το νου σας λίγο γενικά στο Αντερλεχτ-Οστάνδη για καμιά ανατροπή ή περίεργο σκορ.

Οπότε, τίποτα εκτός Νησιού.

Γυρνώντας στην Αγγλία, τι μπορώ να ξεχωρίσω σήμερα; Δυο σημεία εν τέλει.

Το ένα πιό “ζεστά” και είναι η Χάλιφαξ. Τρεις νίκες με 13 γκολ (δυό πεντάρες έριξε), είναι σε τοπ φόρμα. Και βρίσκει “κάπως” την Σόλιχαλ, με ήττες απανωτές και θέμα στο γκολ. Εδώ λοιπόν μου κάνει, σημειώστε και σούπερ παράδοση γιά Χάλιφαξ (πολλά διπλά αλλά και γενικά εντός εκτός έχει ένα 6-5-1 με την Σόλιχαλ.

Το δεύτερο μετά από…ψάξιμο, καταλήγω να είναι η Μάνσφιλντ.

Ναι, καλούτσικα δείχνει η Καρλάιλ, αλλά δεν είναι κριτήριο ότι κέρδισε Στιβενέιτζ και Μπράντφορντ στα δύο τελευταία. Βρήκε και τα έκανε. Η Μάνσφιλντ την ίδια ώρα, με τον Κλαφ στον πάγκο πλέον, στρώνει. Ξεκινάμε απ’ το γεγονός ότι δεν χάνει. Και καταλήγουμε βέβαια στην απόδοση. Στο 4,75 θα το πάρω. Επρεπε να είναι 3,75, μιά μονάδα κάτω.

Μπορούσα στην Μάνσφιλντ να πήγαινα και σε draw no bet, αλλά προτιμώ το “ξερό” διπλό γιά τυχόν πρώιμη πληρωμή (η Χάλιφαξ δεν έχει πρώιμη). Εσεις κάντε όπως νομίζετε.

Κάτι άλλο σημερινό δεν είδα. Σκέφτηκα πολύ μήπως έπαιζα από σήμερα Σαουθάμπτον. Εχει πάει στο 3,10. Εδώ διαφωνώ με τον Μάκη ότι δεν έχει αξία. Γιά μένα, μέχρι και φαβορί θα μπορούσε να είναι.

Λέω να περιμένω όμως ως αύριο. Ρισκάρω να πέσει κι άλλο, αλλά κάτι μέσα μου μου λέει οτι θα ανέβει! Οτι η μάζα θα παίξει Αρσεναλ. Το’χω ξαναδεί το έργο. Θα δούμε λοιπόν, δεν το παίζω από τώρα. Μένω με τα δύο (και δυάδα) και αύριο νέα στήλη. Φυσικά απόψε στο chat.

Υ,Γ: Η επική φωτό είναι από προχθές στην Αρσεναλ. Το ματς στις καθυστερήσεις, ο οπαδός της Αρσεναλ δεν αντέχει να βλέπει και η μάσκα “πιάνει τόπο”!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras