828

Skotostrious

Ωρα να “μιλήσει” η φόρμα…

Καλημέρα σε όλες και όλους !! Πλούσιο το πρόγραμμα σε υψηλού επιπέδου κούρσες παρά το γεγονός ότι δεν διεξάγεται κάποιο φεστιβάλ, καθώς πραγματοποιούνται 5 Grade ιπποδρομίες σε διάφορα ιπποδρόμια, με αυτές στο Kempton και Warwick να ξεχωρίζουν. Ας δούμε λοιπόν τι επιλογές για στοιχηματισμό έχουμε από τις 6 κάρτες με τις βρετανικές ιπποδρομίες του σημερινού προγράμματος.

Πρώτη επιλογή για σήμερα από το Kempton και την πέμπτη κούρσα του προγράμματος μας και η προτίμηση μας πάει στη φοράδα MARIE’S ROCK. Με λίγα μίλια στα πόδια της σε 3 χρόνια καριέρας, αναμένεται να είναι αρκετά δημοφιλής σήμερα στις στοιχηματικές αγορές άλλα δικαίως καθώς ήταν πραγματικά εντυπωσιακή στην εμφάνιση της στο χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ στο ίδιο με σήμερα ιπποδρόμιο και απόσταση όταν και σκόραρε με διαφορά 7 μηκών σώματος από τον δεύτερο με πολύ δυναμικό καλπασμό στα τελευταία furlongs της κούρσας.

Εκπροσωπεί τον κορυφαίο άγγλο εκπαιδευτή Nicky Henderson με το εξαιρετικό ρεκόρ στην συγκεκριμένη κούρσα και θα οδηγηθεί από τον εξαιρετικό τζόκεϋ Nicko De Boinville, ένα δίδυμο με πάρα πολλές επιτυχίες στο κορυφαίο επίπεδο των αγγλικών ιπποδρομιών με άλματα. Η ποινή των 9 lbs που θα φέρει για την τελευταία της επιτυχία δεν φαίνεται ικανή να είναι μεγάλο εμπόδιο καθώς όλοι οι άμεσοι ανταγωνιστές θα φέρουν και αυτοί αντίστοιχες ποινές.

Δεύτερη και τελευταία επιλογή για σήμερα και θα ταξιδέψουμε λίγο πιο βόρεια, στο ιπποδρόμιο του Warwick και στην έκτη ιπποδρομία της κάρτας θα στηρίξουμε τον πολύ αξιόλογο RIGGS στην προσπάθεια που κάνει να συνεχίσει τις πολύ καλές φετινές του εμφανίσεις. Eξαιρετικός στο περσινό φεστιβάλ του Sandown στον τελικό της κατηγορίας του σε Grade 3 κούρσα και έδειξε ακόμα πιο δυνατός στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση όντας 2ος σε επίσης σε Grade 3 ιπποδρομία.

Θα έχει μια μικρή επιβάρυνση 5 lbs στα βάρη του handicap για την επιτυχία του αυτή άλλα το επίπεδο της κούρσας είναι αρκετά χαμηλότερο και δεν αναμένεται να τον εμποδίσει να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει δείξει. Εκπροσωπεί ίσως το κορυφαίο δίδυμο αυτή την εποχή στις ιπποδρομίες με εμπόδια, τους αδελφούς Skelton και πιστεύω πως ήρθε η ώρα του να επιστρέψει στις νίκες, κάτι που τριγυρνάει εδώ και αρκετό καιρό.

Συνοπτικά :

Σάββατο 15/01 16:40 Kempton Coral Lanzarote Handicap Hurdle : MARIE’S ROCK (7,00).

Σάββατο 15/01 17:35 Warwick Pertemps Network Handicap Hurdle : RIGGS (3,50).

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious