533

Thassios

Mατς που μυρίζουν μπαρούτι αλλά και γκολ – UPDATE!

Καλημέρα συμμαχητές μου!

Χθες η στήλη πέρασε και δεν ακούμπησε. Τραγική ημέρα χωρίς κανένα σημείο να επιβεβαιώνεται. Και πάλι δεν θα άλλαζα κάτι από χθες αφού και μαζεμένα πήγα αλλά και δεν είχε κάτι άλλο η μέρα που να άξιζε.

Σήμερα έχουμε πιο πολλές επιλογές και θεωρώ λίγο καλύτερο το πρόγραμμα από χθες. Ας ξεκινήσουμε.

Νωρίς νωρίς κάνω στάση στη Γαλλία όπου η Λοριάν υποδέχεται τη Λιλ. Τα παιδιά στην εκπομπή τα είπαν για τη Λιλ και ότι έχουν γκολ τα παιχνίδια της. Εγώ θα αναφέρω ότι εκτός έδρας μετράει μόνο g/g κάτι που επιβεβαιώνει εντός και η Λοριάν. Ομάδες που μπαίνουν δυνατά από το ημίχρονο , οπότε θα κρατήσω το g/g ημιχρόνου σε απόδοση 4,33.

Συνεχίζουμε με Γαλλία και το παιχνίδι της Τουλούζ με την Μονπελιέ (είναι ντερμπάκι αυτό). Ακόμη ένα παιχνίδι που περιμένω να έχουμε γκολ. Κι εδώ μπορούμε να κρατήσουμε το g/g ημιχρόνου η ακόμη και το όβερ 1,5 και στα δύο ημίχρονα ενώ βλέπω να έχουμε και κόκκινη κάρτα στο ματς. Είναι από τα ματς που ανέφεραν τα παιδιά στη εκπομπή.

Συγκεκριμένα 18 παιχνίδια μέχρι στιγμής στη Γαλλία έχουνε λήξει g/g με κόκκινη μαζί. Σήμερα με τον Pignard στη σφυρίχτρα και τη Μονπελιέ να έχει μια έφεση στις κόκκινες , βλέπω να επιβεβαιώνεται το σημείο. Στο 4 το g/g ημιχρόνου , στο 4,5 το οβερ 1,5 γκολ και στα δύο ημίχρονα ενώ το ειδικό ” g/g + κόκκινη ” πληρώνει 7.

Μένουμε στα γκολ όπου έχουμε άλλα τρία g/g ημιχρόνου να αναφέρω.

Στην Αυστρία το Αούστρια Βιέννης – Στουρμ Γκράτς και στη Νορβηγία το Σάντεφιορντ – Σάρπσμποργκ και το Κρίστιανσουντ – Ρόζενμποργκ. Στο τελευταίο η Ρόζενμποργκ εκτός έδρας είναι η ομάδα που βλέπουμε στα παιχνίδια της να έχουμε τα πιο γρήγορα γκολ. Δηλαδή με έναν μέσο όρο κάπου στα 16′ έχουμε γκολ στα εκτός έδρας ματς που παίζει.

Σημειώστε το!

Κλείσαμε με τα γκολ και πάμε στις κάρτες. Στο δικό μας ντέρμπι θεωρώ ότι θα έχουμε κάρτες. Ο Ρέφερι είναι πολύ καρτάκιας με τις κόκκινες να τις έχει σαν καραμέλες. Το θασίτικο στο 2,70 το αφήνω. Κρατάω το ειδικό ”κίτρινη και οι δύο στο ημίχρονο + οβερ 1,5 κίτρινες η κάθε ομάδα” σε απόδοση 3,5. Επίσης το ”όβερ 1,5 κίτρινες και οι δύο + κόκκινη” στο 5,5 είναι καλό.

Στην Ιταλία έχω δύο υποψήφια ματς για κάρτα. Το ένα είναι το Αταλάντα – Φιορεντίνα και το άλλο το Σαμπντόρια – Μόντσα. Στο πρώτο έχουμε δυνατές ομάδες και εξαιρετικό ρέφερι ενώ στο δεύτερο έχουμε κοκκινάκια ρέφερι και ομάδες που θέλουν νίκη οπωσδήποτε καθώς έχουν κολλήσει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οπότε θα βγάλουν νεύρα και θα έχουμε ένταση.

Στη Γαλλία πέρα από αυτά που ανέφερα μπορεί να δούμε Θασίτικο στο Αζαξιό – Κλερμόν απλά ο Turpin έχει γίνει πολύ αντιπαθητικός τελευταία. Δεν βγάζει εύκολα κάρτες. Στην Ισπανία το Εσπανιόλ – Βαλένθια έχει πιθανότητες για κόκκινη καθώς έχουμε εξαιρετικό ρέφερι και ομάδες που έχουν μια καλή παράδοση. Τέλος στη Πορτογαλία έχουμε το ματς της Πάσος Φερέιρα και της Φαμαλικάο που περιμένω να έχουμε πολλές κίτρινες και κόκκινες.

Στο πρώτο καιγεται για βαθμούς η Πάσος και θα ξεφύγουν νεύρα πολλά ενώ στο δεύτερο έχουμε μια εξαιρετική παράδοση με 7 κόκκινες στα έξι τελευταία μεταξύ τους. Θεωρώ ότι κάτι μπορεί να παιχτεί από αυτά.

Αυτά ήταν όλα. Και πάμε τώρα στα δύσκολα. Τι διαλέγουμε και τι παίζουμε.

Κρατάω σίγουρα το g/g ημιχρόνου στο ματς της Λιλ.

Μετά το κάνω ένα τρίξι με τα δύο Νορβηγικά. Στη Τουλούζ κρατάω το 7αράκι με g/g και κόκκινη και τα δύο Πορτογαλικά με το ειδικό ”όβερ 2,5 κίτρινες η κάθε ομάδα + κόκκινη”. Αφήνω όλα τα υπόλοιπα. Η μέρα γενικά προσφέρεται για γκολ αλλά και για πολύ ξύλο καθώς έχει ματς που μυρίζουν μπαρούτι. Εγώ σας θέλω δίπλα μου να ετοιμάσουμε τα κανόνια!

Με αυτά θα κινηθώ.

Δείτε τα εσείς καθώς μπορεί η διαλογή σας να είναι καλύτερη. Τα λέμε στο στέκι μας από νωρίς!

UPDATE!!

Καλησπέρα παικταράδες μου! Ότι παίξαμε σχεδόν το πήραμε πίσω το τριήμερο με ένα Σαββατοκύριακο που θα μπορούσε να πάει καλύτερα , ειδικά στο θέμα των γκολ.
Προχωράμε σε Ευρωπαικούς ρυθμούς σε ένα κουπόνι που δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα.

Αφήνω τη Πέμπτη στην άκρη όπου θα έχουμε νέα στήλη και πάμε στο διήμερο Τρίτη – Τετάρτη με το σεντόνι.

Όπως σας ανέφερα δε με τρελαίνει κάτι για να πώ ”εδώ είμαστε”. Το μόνο που μου έκανε ένα κλικ μέσα από τη μελέτη είναι ότι σε κάποια παιχνίδια , τέσσερα συγκεκριμένα, έχουμε διαιτητές που στην Ευρώπη σφυρίζουν λίγα παραπάνω πέναλτι.

Dabanovic, Turpin , Kovacs και Manzano είναι οι διαιτητές που στη καριέρα τους έχουν σφυρίξει πέναλτι σχεδόν στα μισά παιχνίδια που είχαν για την Ευρώπη. Καιρό έχουμε να ποντάρουμε πέναλτι , οπότε λέω να κάνουμε ένα χαλαρό συστηματάκι για να πιούμε τις μπυρίτσες μας το διήμερο. Τα παιχνίδια είναι τα Μπάγερν – Πλζεν , Λίβερπουλ – Ρέιντζερς , Μπιρζ – Ατλέτικο και το αυριανό Μπενφίκα – Παρί.

Στη Μπάγερν θα έχουμε κατοχή υπέρ της και πατάει εύκολα περιοχή με τους Τσέχους να είναι επιρρεπής στα λάθη πίσω. Στη Λίβερπουλ περιμένω να βρει ζόρια και θα πιέσει με την Ρέιντζερς να έχουμε δει να δίνει 2 πέναλτι στη Νάπολι. Η Παρί πάντα επίφοβη με τη τριπλέτα μπροστά να τριπλάρει και να πατάει εύκολα περιοχή και τέλος στο Μπριζ – Ατλέτικο έχουμε τη Μπριζ που παίρνει πεναλτάκια και την Ατλέτικο που μπορεί να πάρει με γκρίνια κλασικά(σε κάθε φάση στη περιοχή διαμαρτύρεται).


Σε ότι αφορά τις κάρτες το μόνο παιχνίδι αγωνιστικά που θα μπορούσα να ποντάρω είναι το ματς της Μαρσέιγ απέναντι στην Σπόρτινγκ αλλά με Massa ρέφερι και χωρίς κόσμο πάω πάσο.

Οπότε διαλέξτε όποιος ματς θέλετε και κάνετε ένα συστηματάκι ή πάρτε και τα τέσσερα και κάντε ένα yankee. Εγώ θα κάνω ένα τρίξι αφήνοντας έξω το ματς της Μπάγερν.

Τα λέμε στο chat ενώ νέα στήλη τη Πέμπτη λογικά!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS