544

Thassios

Μονά και δυάδα με μεγάλες αποδόσεις

Καλησπέρα συμμαχητές μου!

Μωρέ τη μάχη δίνουμε με το θηρίο. Είναι δυνατόν να μην σκοράρει η Σπόρτινγκ σε αυτό το χθεσινό παιχνίδι. Ή έστω να μην πάρει μία κάρτα η Φλαμένγκο στο 1ο ημίχρονο;;! Που στο καλό πήγαν τα 21 σουτ της Σπόρτινγκ (τα 7 εντός εστίας). Μας δείχνει τα δόντια του το θηρίο και όπως λέει και ο Billaras ‘’μουλάρωσε’’.

Συνεχίζουμε με χαμηλό τέμπο γιατί δεν είναι καιρός να ανοιγόμαστε. Πάμε να δούμε σήμερα με καλύτερο πρόγραμμα.

Καταρχήν να ξεκινήσω από μία έμπνευση. Θα παίξω Χ2 τον ΠΑΟΚ. Φυσικά όχι ξερό αλλά θα κάνω ένα συνδυαστικό. Ήθελα να το κάνω και με τον Ολυμπιακό αλλά το άφησα. Σήμερα θα το πράξω. Ξαναλέω ότι είναι έμπνευση και όχι ότι υπάρχει καμία αξία στο Χ2.

Η ΑΕΚ είναι πιο φορμαρισμένη και πατάει καλύτερα στο χορτάρι αλλά θεωρώ ότι αύριο κάπου θα έχει παραπάνω άγχος στο ντέρμπι. Οπότε θα πάρω ένα συνδυαστικό με ‘’Χ2 + όβερ 1,5 γκολ + όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα’’. Ο Ρέφερι είναι κιτρινάκιας και άμα το ματς δεν είναι κανένα 2-0 όπως θέλω να πιστεύω , τότε θα βγούνε κάρτες. Σε απόδοση 5,20 τίμιο.

Μετά περνάμε σε δύο g/g ημιχρόνου που έχω βραδινά. Το ένα είναι στο Βέλγιο ανάμεσα στην Σαρλερουά και την Άντβερπ. Την ίδια ώρα περίπου στη Γαλλία μπορεί να δούμε ωραίο ματς με θέαμα ανάμεσα στη Λυών και την Λιλ. Κλασικά η Λιλ προσφέρει θέαμα από γκολ ενώ παίζει και η κόκκινη εδώ. Στο ματς με τη Μονακό είδαμε 7 γκολ. Κρατάω το g/g ημιχρόνου αλλά και το ειδικό ‘’g/g με κόκκινη’’.

Μετά πάμε στη Γερμανία όπου έχουμε ένα παιχνίδι που βλέπω ημιανατροπή. Η Κολωνία υποδέχεται την Χόφενχαιμ και έχουμε δύο ομάδες αντίθετες. Τι εννοώ;;; Η Κολωνία εντός έδρας δεν έχει σκοράρει κανένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο αντίθετα με το 2ο που έχει σκοράρει 9 σε 5 αγώνες. Την είδαμε εξάλλου να κάνει 2 σερί ανατροπές εντός έδρας.

Η Χόφενχαιμ από την άλλη έχει σκοράρει πρώτη στα 4 από τα 5 ματς όπου στα 2 δεν κατάφερε να κερδίσει. Το ειδικό ‘’ πρώτη γκολ Χόφενχαιμ + 1Χ ‘’ δίνει 5,5. Καλό είναι και το ειδικό η Χόφενχαιμ να κερδίσει το πρώτο ημίχρονο και η Κολωνία το 2ο σε απόδοση 8.

Ακόμη ένα Γαλλικό υποψήφιο για ‘’g/g + κόκκινη’’ είναι το Ναντ – Κλερμόν λόγω πρόσφατης παράδοσης.

Στα δύο τελευταία το έχουν επιβεβαιώσει και σήμερα σφυρίζει και ο Bastien.

Μια ακόμη ημιανατροπή ή μάλλον και ξερή ανατροπή μπορεί να έχουμε στη Σκωτία ανάμεσα στην Λίβινγκστον και τη Σέλτικ. Τα έγραψα στη στήλη της Κυριακής ότι η Λίβινγκστον εντός έδρας έχει κερδίσει τα 5 από τα 6 ημίχρονα. Ανατροπή έκανε και με την Ρέιντζερς.

Γιατί όχι και σήμερα.

Τέλος δύο πολύ καλά g/g είναι στη Ρεάλ όπως ανέφερα και στη στήλη της Παρασκευής αλλά και το σημερινό στη Πορτογαλία Βισέου – Μπελενένσες.

Τώρα πάμε να δούμε πως θα κάνουμε παιχνίδι. Θα ποντάρω μονά και δυάδα τον ΠΑΟΚ με το g/g ημιχρόνου σε Λυών. Μετά θα ποντάρω σε μονά τις μεγάλες αποδόσεις σε Κολωνία και Ναντ.

Στη Κολωνία θα πάρω το 8αράκι.

Αυτά ήταν όλα! Χθες 5 μονάδες και σήμερα άλλες 7 σύνολο μας κάνουν 12. Όσες δηλαδή θα έπαιζα σε μία μέρα σε φυσιολογικά πλαίσια Σαββατοκύριακου. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS