528

Thassios

Οι ”αήττητοι” και ένας διαιτητής που κυνηγάει πρωτιά – UPDATE!

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Να σχολιάσω κάτι για τη Πέμπτη;;; Απλά θα πω ότι τέτοιο πράγμα δεν εύχομαι ούτε στον εχθρό μου. Να έχουμε πιάσει τη κόκκινη και να περιμένουμε να πάρει μία κάρτα η Βαλένθια στο 2ο ημίχρονο για να πιάσουμε ατόφιο το Patent. Μια Βαλένθια που στα 14 ματς που έχει παίξει είναι η 2η φορά μόνο που δεν έχει πάρει κάρτα στο 2ο ημίχρονο.

Ας ελπίζω πως όσοι δεν ήσασταν στο chat (γιατί εκεί ενημέρωσα) να κάνατε cash out αφού μετά τη κόκκινη τα έδινε σχεδόν όλα (πάνω από 94%). Καμιά φορά χρειάζεται κι αυτό. Κρίμα για τη στήλη και τη κάβα αλλά δε μένουμε εκεί. Χθες πάντως περάσαμε και δεν ακουμπήσαμε. Σε κανένα ποντάρισμα δεν πέσαμε μέσα.

Προχωράμε στο τελευταίο γεμάτο Σαββατοκύριακο και θα ήθελα ακόμη ένα καλό ταμείο ώστε να μπούμε δυναμικά στο Μουντιάλ.

Στο οποίο θα ανεβάσω στήλη με πονταρίσματα και μακροχρόνια. Λογικά την άλλη Παρασκευή η Σάββατο. Πάμε όμως να δούμε σήμερα τι θα ποντάρουμε.

Ξεκινάω από Αγγλία όπου θα κάνω στάση στο Τότεναμ – Λιντς. H Τότεναμ έχει 4 συνεχόμενα ματς που δέχεται γκολ ενώ η Λιντς από την άλλη έχει σκοράρει 8 γκολ στα τελευταία 3 ματς. Οπότε θεωρώ ότι στο ματς θα σκοράρουν και οι δύο.

Το g/g στο 1,65 δεν έχει ιδιαίτερη αξία ενώ το κόμπο 1 + g/g στο 3,10 οριακά παίζεται. Τι θα κρατήσω εγώ;; Το anytime score 2-1 σε απόδοση 3,8. Τιμιότατο. Από εκεί και πέρα αυτό που βλέπω είναι ότι η Τότεναμ έχει δεχτεί πρώτη γκολ στα τελευταία 7 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Πέρυσι μέσα στην Τότεναμ είχαμε ανατροπή υπέρ της. Μήπως έχουμε και φέτος;;; Θα το ποντάρω για να μάθω.

Στο 10 βρίσκω (από το bet builder) να σκοράρει πρώτη η Λιντς και να χάσει.

Προχωράμε και πάμε σε δύο g/g ημιχρόνου που έχω. Το ένα είναι ανάμεσα στην Χέρτα και την Κολωνία αφού έχω ομάδες που έχουν επιβεβαιώσει αρκετά g/g ημιχρόνου. Σε 7 εντός έδρας ματς έχει 3 g/g ημιχρόνου η Χέρτα ενώ με το ίδιο ποσοστό έχει και η Κολωνία εκτός. Το επόμενο έρχεται από τη Ολλανδία και είναι ανάμεσα στην Αϊντχόφεν και την Αλκμαάρ.

Την φιλοξενούμενη την πιάσαμε και την προηγούμενη αγωνιστική και σήμερα παίζει με την Αϊντχόφεν που έχει σε 6 ματς εντός έδρας με 3 g/g ημιχρόνου. Στο 4,10 το πρώτο και στο 4 το δεύτερο.

Τέλος ένα παρόμοιο μπετ με την Τότεναμ βρίσκω και στην Γαλλία. Η Λανς υποδέχεται τη Κλερμόν και είναι σωστά το φαβορί. Καλύτερη ομάδα και το θέμα είναι αν μπορεί ένα γκολ να το φάει.

Η Κλερμόν έχει 7 σερί g/g ενώ αντίθετα η εντός έδρας η Λανς δέχεται δύσκολα γκολ. ‘Εχει μόνο νίκες εντός έδρας από τις οποίες μόνο μία είναι με g/g. Αυτό είναι και ο λόγος που βρίσκω το anytime score 2-1 στο 4,30. θα το σκεφτώ στο τέλος στη διαλογή.

Μετά περνάμε στις κάρτες. Ξεκινάω από το Βέλγιο όπου έχω ένα ματς που θεωρητικά είναι κάτι σαν τελικός για τις ομάδες αφού θέλουν πάση θυσία τη νίκη να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της Βαθμολογίας.

Η Ζούλτε Βάρεγκεμ υποδέχεται την Έουπεν και οι δύο ομάδες είναι σε δύσκολη θέση. Στους γηπεδούχους ο προπονητής είναι σε αναμμένα κάρβουνα αφού άμα δεν κερδίσει η ομάδα τους πολύ πιθανόν να αποχωρήσει ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι περιμένουν τον νέο προπονητή μιας και είναι με υπηρεσιακό. Και οι δύο ομάδες έχουν από 4 κόκκινες και πάνω από 40 κίτρινες η καθεμία.

Εκτός από αυτό πήγαν και έβαλαν έναν από τους πιο τους πιο κοκκινάκηδες ρέφερι αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Ο Nathan Verboomen έχει φέτος 7 κόκκινες σε 8 ματς (νομίζω την πρωτιά την έχει ο Γάλλος Vernice) και 38 κίτρινες. Οπότε σε αυτό το ματς θα ποντάρω τη κόκκινη κάρτα σε απόδοση 3,6.

Τέλος πάμε λίγο και στη Πορτογαλία. Η Μποαβίστα υποδέχεται τη Πόρτο.

Αν θέλει να κοντράρει τη Πόρτο η γηπεδούχος θα πρέπει να σκοράρει στο ματς. Η Πόρτο ανά διαστήματα έχουμε δει να κάνει γκέλες εκτός έδρας. Είδαμε 1-1 μέσα στην Σάντα Κλάρα , 1-1 μέσα στην Εστορίλ , 3-1 να χάνει από τη Ρίο Άβε. Οπότε δεν είναι απίθανο να ζοριστεί σήμερα. Για όσους δεν το ξέρουν είναι και ντέρμπι αυτό με το όνομα ” Derbi da Invicta”.

Στη μετάφραση είναι το ”ντέρμπι των αήττητων” επειδή είναι οι δύο καλύτερες ομάδες της Βόρειας Πορτογαλίας με τις πιο πολλές διακρίσεις. Οπότε αν τα βρει σκούρα η Πόρτο μπορεί να πέσει και ξύλο. Βέβαια έχουμε να δούμε κόκκινη σχεδόν 5 χρόνια μεταξύ τους αλλά με Godinho στην σφυρίχτρα θα βγει η κόκκινη άμα ξεφύγει το ματς. Οπότε αν τα συνδυάσουμε όλα παίρνω ένα ωραίο 10αράκι.

Με το ειδικό ” Μποαβίστα (Χάντικαπ +2) + g/g + κόκκινη”. Ας χαλαρώσει και λίγο ο Taremi που έχει και μουντιάλ μπροστά του και δεν θα δούμε κανένα 0-3 ημίχρονο (χοχοχο).

Οριακά άφησα τη κόκκινη και σε ένα Ιταλικό. Η Σαμπντόρια υποδέχεται τη Λέτσε. Τρομερή παράδοση με κόκκινες μεταξύ των δύο ομάδων ενώ άμα κερδίζει το ημίχρονο η Λέτσε (δείτε τι γράφω στη στήλη με τα στατιστικά) τότε θα πέσει ξύλο.

Με Doveri όμως δε μπορώ να ποντάρω. Άθλιος ρέφερι. Το ειδικό πάντως ”2 ημίχρονο + κόκκινη” πληρώνει 15. Σούπερ τιμή για όποιον θέλει να το τιμήσει.

Αυτά ήταν όλα όσα ξεχώρισα σήμερα. Πως και τι θα παίξω;; Αφήνω το Γαλλικό και θα κάνω ένα τρίξι με τα δύο g/g ημιχρόνου και το anytime score σε Τότεναμ. Μετά θα ποντάρω και τρία μονά. Την ανατροπή στον Λονδίνο , τη κόκκινη του Βελγίου και το ειδικό στο ντέρμπι.

Κλείσαμε. Τα λέμε τα απόγευμα στο chat μετά το ημίχρονο των Αγγλίδων. Καλή επιτυχία στα δελτία σας.

UPDATE!!

Όλο το πρωί περίμενα μήπως και βγάλουν αποδόσεις αλλά τίποτα. Τελικά έβγαλαν μέσα στο μεσημέρι. Αναφέρομαι στον τελικό του Περού όπου Αλιάνζα Λίμα και Μελγκάρ θα δώσουν μάχη για το ποια θα πάρει το πρωτάθλημα.

Το πρώτο είχε έρθει 1-0 , οπότε όλα είναι ανοιχτά. Η παράδοση των ομάδων είναι γεμάτη κόκκινες και πως να μην είναι αφού μιλάμε για Περουβιανούς. Το ειδικό ”οβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα + κόκκινη ” πληρώνει 3,5 και δεν μπορώ να το προσπεράσω. Αν είχα αποδόσεις (είχα ζητήσει μάλιστα) θα το είχατε δει από το πρωί. Αλλά δε μας πειράζει.

Γι αυτό είναι τα Update. Οπότε ακόμη ένα ποντάρισμα για τα ξημερώματα της Κυριακής!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS