552

Thassios

Βαράτε γιατί χανόμαστε

Καλησπέρα Γαλάτες μου (καινούργιο αυτό ,χοχχο)!

Χθες τελικά δεν καταφέραμε να κάνουμε μία νίκη. Να σα πω την αλήθεια όταν είδα τι χάθηκε σε Κολωνία είπα μέσα μου ”θα ζοριστείς σήμερα Θάσιε” και έτσι έγινε. Το παλέψαμε αλλά χάσαμε. Κάναμε ένα ταμείο με τη Τότεναμ ίσα ίσα να μην χάσουμε πολλές μονάδες. Στο ντέρμπι της Πορτογαλίας είχαμε κόκκινη και g/g αλλά η Πόρτο έριξε μια 4αρα, ενώ τα ξημερώματα στο Περού (κάθισα και το είδα το ματς με τρομερή ατμόσφαιρα από σχεδόν 40,000 κόσμο) δεν βγήκε η κόκκινη καθώς ο ρέφερι σαν να φοβότανε να βγάλει πολλές κάρτες.

Άμα ήθελα θα μπορούσε να τη βγάλει. Στο Βέλγιο κάτι άλλο μάλλον ήθελα να κάνουν τα παιδιά για να λήξει 5-5 αυτό το ματς και όχι να παίξουν ξύλο. Στα υπόλοιπα η Λανς κέρδισε με 2-1 ενώ στην Ολλανδία θα μπορούσε να έχει σκοράρει στο ημίχρονο η Αϊντχόφεν. Γενικά πάντως είμαι ικανοποιημένος από αυτά που βλέπω με τις επιλογές μου και θα έρθουν κι άλλα ταμεία άμα πάει έτσι.

Μπορεί να μη έκανα εγώ ταμείο, έκανε όμως ο Billaras και όχι μικρό.

Πάμε να ξετυλίξουμε σήμερα το κουβάρι.

Ξεκινάω από Ιταλία όπου θα κάνω στάση στο Αταλάντα – Ίντερ. Είχα γράψει παλιότερα ότι η Ίντερ εκτός έδρας έχει μόνο g/g + οβερ 2,5 αν εξαιρέσουμε το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε με την Γιουβέντους. Από την άλλη οι γηπεδούχοι είναι από αυτούς που δέχονται γκολ και βάζουν ενώ και οι δύο ομάδες παίρνουν κάρτες.

Ο Chiffi που σφυρίζει σήμερα φέτος βάζει καλά το χέρι στη τσέπη για κάρτες αφού έχει μέσο όρο 6 κάρτες ανα ματς. Να μην τα πολυλογώ , το g/g + όβερ 2,5 + γκολ στο ημίχρονο + οβερ 1,5 κάρτες και οι δύο” δίνει 3,75 και είναι τίμιο. Κάπως έτσι το βλέπω το παιχνίδι.

Περνάμε και πάμε στη Γαλλία. Στο Ναντ – Αζαξιό θα ποντάρω τη κόκκινη κάρτα.

Το έκανα και στο τελευταίο παιχνίδι των φιλοξενούμενων και το πιάσαμε. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουν και οι δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία ώστε να πάνε στη διακοπή με μία νίκη. Είναι ομάδες που έχουν από 4 κόκκινες κάρτες φέτος με την Αζαξιό να έχει πάρει κόκκινη στα δύο τελευταία παιχνίδια και τη Ναντ να έχει πάρει κόκκινη στα δύο από τα τρία τελευταία.

Με τον Pignard στην σφυρίχτρα σήμερα νομίζω ότι το παιχνίδι δεν μπορώ να το προσπεράσω. Κανονικά θα έπαιζα τη κόκκινη και λίγο το κόμπο. Επειδή όμως θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανόν να δούμε από μία κόκκινη για κάθε ομάδα θα κάνω κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Θα ποντάρω τις ομαδικές αλλά και το κόμπο. Τριπλό μπετ που σε περίπτωση πάρει κόκκινη η κάθε ομάδα θα στήσουμε καλό χορό.

Συνεχίζουμε με Γαλλία όπου η Λιλ υποδέχεται την Ανζέ. Τα έχουμε πει πολλές φορές για τη Λιλ ότι τα παιχνίδια της έχουν πολλά γκολ αφού βάζει αλλά και δέχεται σχετικά εύκολα. Παίζει με τη τελευταία Ανζέ και δε νομίζω να βρει και μεγάλη αντίσταση παρά μόνο να δεχτεί ένα γκολ. Με 6 στα 7 g/g εντός έδρας για τη Λιλ ενώ και στα μεταξύ τους βλέπουμε αρκετά g/g.

Παρόμοιο μπετ με χθες λοιπόν κι εδώ. Στο 4 το anytime score 2-1.

Κλείνοντας με τους Γάλλους το βράδυ έχουμε το ντέρμπι του Γαλλικού Νότου μεταξύ της Μονακό και της Μαρσέϊγ. Με Bastien στην σφυρίχτρα και το ερώτημα είναι αν θα παίξουμε κάρτες. Η Παράδοση δεν βοηθάει καθόλου αφού η τελευταία κόκκινη ήταν πριν 10 χρόνια. Ο Ρέφερι είναι καλός αλλά αν θα δώσει κόκκινη θα είναι από πολλές κίτρινες.

Βγάζει κάρτες από το πρώτο ημίχρονο και στρέφομαι λίγο προς τα εκεί. Η Μονακό είναι καλύτερη και θέλει να μπει δυναμικά στο ματς ενώ η Μαρσέϊγ θα πρέπει να κάνει φάουλ από την αρχή για σταματήσει τη φόρα της Μονακό. Η Κόκκινη δίνει 4 ενώ το ειδικό ” κίτρινη η κάθε ομάδα στο ημίχρονο + οβερ 1.5 κίτρινες η κάθε ομάδα” δίνει 6 και θα είναι αυτό που θα κρατήσω.

Στο δικό μας ντέρμπι θα πόνταρα αλλά πήγαν και έβαλαν κακό ρέφερι. Είναι από τους αψυχολόγητους που μπορεί να τελειώσει το ματς με 3 κίτρινες ή να γίνει ο κακός χαμός. Φυσικά και μιλάμε μεγάλης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδια και όχι μόνο. Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη κόντρα σε όλους τους τομείς. Η Κόκκινη πληρώνει μάξιμουμ στο 2,90 και δεν θα βάλω λεφτά να μάθω αν έχει όρεξη ο ρέφερι.

Μπορεί κάποιος να δει το όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα στο 2ο ημίχρονο που δίνει 3,25 και είναι πιο τίμιο. Τι θα παίξω εγώ;;;Πέναλτι. Πολύς ντόρος γίνεται τώρα τελευταία νομίζω. Το πέναλτι είναι στο φτωχικό 2,60 και δεν αξίζει. Αν όμως πάρει η μία ομάδα πέναλτι κάτι μου λέει ότι θα πάρει και η άλλη. Το να πάρουν και οι δύο πέναλτι δίνει 22 και δεν το αφήνω απλά.

Με αυτό μόνο θα πορευτώ στο ντέρμπι.

Από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα μου αρέσει η κόκκινη στο Κλάμπ Μπριζ – Άντβερπ που είναι ένα ”ντέρμπι” με καλή παράδοση ενώ έρχεται ακόμη ένας εξαιρετικός ρέφερι να σφυρίξει όπως χθες. Στη Πορτογαλία ξύλο θεωρώ ότι θα δούμε στο ματς της Πάσος Φερέιρα με τη Βιζέλα. Οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη η οποία δεν έχει έρθει ακόμη στο πρωτάθλημα.

Αυτό τους βγάζει πολλά νεύρα γι αυτό και βλέπουμε πολλές κόκκινες κάρτες , ειδικά στα εντός έδρας ματς. Η Βιζέλα μπορεί να είναι καλύτερα βαθμολογικά αλλά έρχεται από τρία ματς χωρίς νίκη έχοντας πάρει 2 κόκκινες μάλιστα. Θα βγάλει κούραση μετά και τον αποκλεισμό από το κύπελλο όπου έπαιξε 120 λεπτά (πήρε κι εκεί 2 κόκκινες κάρτες) και δεν αποκλείω να βγάλει και ένταση.

Το ειδικό ”κίτρινη και οι δύο στο ημίχρονο + κόκκινη” δίνει 5,6 και είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα. Είδα και λίγο Βραζιλία μήπως και έχουμε ξύλο σε Μποταφόγκο και Ιντερνασιονάλ αλλά θα κάνω πίσω. Δεν είναι πολύ εμπιστοσύνης αυτοί. Άσε που αποδόσεις βρίσκεις δύσκολα.

Οπότε στη σούμα και τι ποντάρω.

Νωρίς το ειδικό στην Αταλάντα. Μετά έχω τη κόκκινη στο Βέλγιο. Αργότερα στη Γαλλία τις κόκκινες σε Ναντ και το anytime score σε Λιλ. Μετά έχουμε τα πέναλτι στον δικό μας ντέρμπι και το ειδικό στη Πορτογαλία. Καταλήγουμε στο ειδικό ”οβερ 1,5 κίτρινες και οι δύο + κίτρινη και οι δύο στο ημίχρονο ” στο ντέρμπι της Γαλλίας το βράδυ.

Θα πρέπει να βγάλω ένα.

Θα βγάλω τη κόκκινη στο Βέλγιο γιατί είναι η πιο μικρή απόδοση και έτσι γλυτώνω και αρκετές μονάδες πονταρίσματος. Οπότε μένω με τα υπόλοιπα έξι ματς. Μην σας ξεγελάει το τριπλό ποντάρισμα στη Γαλλία. Ουσιαστικά ποντάρω σε έξι παιχνίδια που δεν είναι πολλά. Με ένα χάνω ελάχιστα ενώ με δύο έχουμε κέρδος.

Παίζουμε παιχνίδια όπου οι ομάδες θέλουν τη νίκη.

Τόσο στο δικό ματς ντέρμπι όσο και στη Γαλλία αλλά και στη Πορτογαλία. Εκεί ποντάρω και περιμένω ένταση και ξύλο.

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή και τα λέμε με νέα στήλη που θα αφορά μουντιάλ στο τέλος της εβδομάδας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS