479

Thassios

Γκολ οι Άγγλοι, κάρτες οι Ισπανοί

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Ελπίζω να σας βρίσκω με κανένα κοψίδι στο χέρι (χοχοχο). Όσοι παλι είστε στην δουλειά (σαν εμένα) κάντε υπομονή.

Τη Πέμπτη έριξα βάρος στη Πορτογαλία και ξεκίνησε ιδανικά το ματς. Μετά όμως μας τα χάλασε ο καιρός. Έριξε τόσο πολύ νερό που οι παίκτες δεν κοιτούσαν την ώρα να πάνε σπίτι. Απορώ πως δεν διακόπηκε το ματς.

Ξέρετε ότι δεν είμαι από αυτούς που λένε δικαιολογίες αλλά στη προκειμένη περίπτωση έγινε αυτό ακριβώς. Μπάλα δε μπορούσε να παιχτεί και καλά καλά δε μπορούσαν οι παίκτες να τρέξουν. Φοβότανε μην τραυματιστούν προτού κάνουν το μαρκάρισμα. Στην Ισπανία δεν είχαμε ένταση και χάσαμε δίκαια. Με αρκετά γκολ και με τις ομάδες να μοιράζονται την ισοπαλία δεν είδαμε τη κόκκινη κάρτα.

Σήμερα πήρα πρωί πρωί στον Billara του είπα τα κάλαντα και μου λέει ” πάρε λίγες μονάδες να έχεις να παίξεις σήμερα” (χοχοχοχ). Θα ποντάρουμε λοιπόν σε Αγγλία και Ισπανία. Και για να τα ξεχωρίσω , θα ποντάρουμε γκολ σε Αγγλία και ξύλο σε Ισπανία.

Ξεκινάω από το ματς της Σίτι όπου περιμένω μια άνετη επικράτηση της γηπεδούχου.

Κάτι σε 3-0 , 4-0 το βλέπω το ματς. Το κόμπο ”1 + όβερ 2,5 + ng” δίνει 2,65 και είναι μια σωστή τιμή. Μετά πάμε στον αγώνα της Φούλαμ. Εδώ θα κρατήσω δύο ειδικά. Το ένα είναι το ειδικό ”Φούλαμ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα” σε απόδοση 2,7. Η Σουθάμπτον έχει φάει σχεδόν σε όλα τα πρώτα ημίχρονα γκολ ενώ ξεκάθαρα είναι σε χειρότερη αγωνιστική κατάσταση από τη πολύ καλή Φουλαμ.

Το επόμενο ειδικό είναι το anytime score 3-1 μιας και η Φούλαμ πίσω δεν είναι και τόσο σφιχτή ενώ εντός έδρας έχει βγάλει αρκετά g/g. Στο 8,6 θα το ποντάρω απαλά. Τέλος κάτι που παρατηρούμε στα παιχνίδια της Φούλαμ είναι οι κόκκινες κάρτες. Αλλά με Graham σήμερα θα το αφήσω αυτό.

Και πάμε στην Ισπανία όπου θα κάνουμε κι εδώ στάση σε δύο παιχνίδια.

Και τα δύο είναι ντέρμπι η μάλλον το ένα είναι ντερμπάρα στη Καταλονία και το άλλο τοπικό ντερμπάκι. Η Μπαρτσελόνα λοιπόν υποδέχεται την Εσπανιόλ. Εικόνα των ομάδων δεν έχουμε αλλά η παράδοση μας δείχνει πολύ ξύλο. Με 5 κόκκινες στα τελευταία 4 ματς θα πάρω το κατιτίς μου. Στη σφυρίχτρα ο Lahoz που είναι ένα ερωτηματικό καθώς μετά το σκηνικό που έγινε στο Μουντιάλ δε ξέρω αν θα είναι το ίδιο καρτάκιας.

Εγώ πιστέυω ότι δεν ιδρώνει το αυτί του.

Τέλος στο Βιγιαρεάλ – Βαλένθια νομίζω ότι θα πέσουν κάτι ψιλές. Η Βιγιαρεάλ δεν θα κερδίσει όσο εύκολα δείχνουν οι αποδόσεις. Θα τις βάλει δύσκολα η Βαλένθια και κάπου εκεί θα δούμε εντάσεις. Ειδικά στο 2ο ημίχρονο, κάτι που είναι και το φόρτε του ρέφερι. Οπότε το ειδικό ” όβερ 1 κάρτα η κάθε ομάδα στο 2ο ημίχρονο + κόκκινη” πληρώνει 7,5 και το τιμήσω.

Με αυτά θα κινηθούμε σήμερα. Δεν είναι και λίγα. Οπότε τα λέμε και στο chat το απογευματάκι (το μεσημέρι στο ντέρμπι θα λείπω λόγω δουλειάς).

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS