473

Thassios

Με πολλά γκολ και κόκκινες η νέα χρονιά

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Καλή Χρονιά και Χρόνια πολλά σε όλους. Εύχομαι σε όλους να είστε γεμάτοι υγεία αυτό το νέο έτος , να βρίσκετε πάντα αγάπη και ευτυχία στα σπιτικά σας. Χρόνια πολλά στους Βασίληδες και τις Βασιλικές (Βάσω κ.λ.π.) και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον δικό μας Άγιο Βασίλη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Billara της καρδιά μας, που πάντα μας φέρνει δώρα και χαρά.

Του εύχομαι περαστικά (θα το ξεπεράσει γρήγορα , είναι παλιός κινητήρα , ατμοσφαιρικός, αυτός και δε μασάει από τέτοια) και να είναι πάντα γερός και δυνατός σαν τα ψηλά βουνά.

Περνάμε τώρα και λίγο στα στοιχηματικά. Χθες αξίζαμε κάτι παραπάνω. Βασικά αξίζαμε να μπει το πέναλτι της Φούλαμ , που αν δεν απατώμαι είναι το πρώτο που χάνει φέτος ο Mitrovic.

Εκεί θα είχαμε άλλες 7 μονάδες κέρδος και έτσι χθες θα ήταν μια καλή ημέρα. Οι Καταλανοί έκαναν τη δουλειά τους χθες και με το παραπάνω ενώ όπως είπαμε, ο Lahoz δεν ιδρώνει από τέτοια.

Περνάμε τώρα στα φρέσκα. Στην Αγγλία θα κάνω στάση στο ματς της Τότεναμ. Ο Billaras πόνταρε την ανατροπή και εννοείται το παίζεις με κλειστά μάτια. Το έχουμε πληρωθεί ήδη δυο φορές εδώ , ας τριτώσει σήμερα.

Εγώ μου έχει καρφωθεί ότι η Άστον Βίλα θα πετύχει πάνω από ένα γκολ. Την είδα με τη Λίβερπουλ και μπροστά βγάζει πολλές φάσεις. Είχες πολλές ευκαιρίες να κάνει το 2-2 , ακόμη και το 3-2. Κάτι τέτοιο βλέπω και σήμερα. Οπότε θα πάω με το anytime score 2-2 αλλά και το 3-2. Δηλαδή βλέπω να χάνει με 3-2. Κάπως όπως κινήθηκε και το ματς με την Μαν. Γιουν (εκτός έδρας στο Λιγκ Καπ) όπου έχασε με ανατροπή 4-2.

Στο 10 και στο 19 οι αποδόσεις. Οπότε ας γίνει το ίδιο να πληρωθούμε τα πάντα όλα .Από ανατροπή μέχρι και τα anytime score.

Μετά περνάμε στους Γάλλους. Υπάρχουν δύο παιχνίδια που βλέπω να έχουμε και γκολ αλλά και κόκκινες. Το ένα είναι ανάμεσα στην Τουλούζ και την Αζαξιό όπου οι δύο ομάδες δεν είναι καλά αγωνιστικά. Βλέπω να σκοράρουν και οι δύο με τις άμυνες που έχουν αλλά και να πέφτει ξυλίκι αφού θέλουν να πάρουν βαθμούς ώστε να μπούνε με το δεξί στη νέα χρονιά.

Η Αζάξιο γνωστή ούτω η άλλως στο να τα κάνει τα ματς ρινγκ. Στο 7,5 το ”g/g + κόκκινη” .

Το ίδιο ειδικό θα πάρω και στο ματς της κορυφής ανάμεσα στη Λανς και την Παρί. Η Παρί πίσω δεν είναι από τις άμυνες που εμπιστεύεσαι και δέχεται εύκολα φάσεις αλλά και γκολ. Βλέπουμε συχνά κόκκινη στα παιχνίδια της ενώ και στα μεταξύ των δύο ομάδων έχουμε πάντα εντάσεις.

Άμα βάλουμε και στην εξίσωση ότι παίζει η 1η με τη 2η , τότε άνετα μπορεί να ξεφύγει το ματς και να δούμε κόκκινη. Στο 7,2 αυτό. Και λίγο θα ποντάρω τη δυάδα. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να ποντάρετε τις απλές κόκκινες αφού οι αποδόσεις είναι σούπερ. Οι Διαιτητές και στα δύο είναι κοκκινάκηδες , οπότε αξίζουν.

Αυτά για σήμερα. Ελπίζω να περάσετε όμορφα.

Φάτε , πιείτε ( μην οδηγείτε) και δώστε αγάπη με τη ψυχή σας. Εγώ θα είμαι στο chat κατά τις 5. Θα σας περιμένω να χωνέψουμε με σόδες (χοχοχοχ)!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS