523

Thassios

Ας ξυπνήσουν – UPDATE!!

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Χθες αξίζαμε κάτι. Και αυτό το κάτι είναι η δυάδα. Η Χιμπέρνιαν πολύ εύκολα σκόραρε και στα δύο ημίχρονα αλλά οι Γερμανίδες μας τα χάλασαν. Βασικά η Γερμανίδα αφού η Λειψία είχε το πρώτο λόγο στο ημίχρονο και θα μπορούσε να είναι 0-3. Δυστυχώς όμως όσο εύκολα πατούσαν οι παίκτες την περιοχή άλλο τόσο δύσκολα είχαν καλά τελειώματα.

Είτε στη τελική πάσα είτε στο σουτ. Στην Έβερτον μετά έπεσαν κάτι ψιλές στο ημίχρονο αλλά βγήκαν μόνο 4 κίτρινες χωρίς κόκκινη κάρτα. Τα ξεχνάω γρήγορα και πάμε στα φρέσκα.

Σήμερα είναι λίγο περίεργη η μέρα. Δεν έχω πάλι πολλές επιλογές ώστε να χρειαστεί καμιά τρελή διαλογή αλλά έχω 3-4 παιχνίδια που μου αρέσουν πολύ. Το θέμα είναι ότι με αυτά που βλέπω τελευταία δε μπορώ να τα ποντάρω δυνατά.

Κι αυτό γιατί μιλάμε για κάρτες. Δυστυχώς δεν τσουλάνε οι κάρτες φέτος με τη καμία. Αν τις έβγαζα τελείως από το παιχνίδι μου , τότε σήμερα δεν θα υπήρχε στήλη αφού θα πήγαινα σε no bet. Γι αυτό θα τα ποντάρω μεν αλλά χαλαρά δε.

Ξεκινάω νωρίς στην Ισπανία από το ματς της Έλτσε με την Εσπανιόλ. Η Έλτσε έχει μοναδική ευκαιρία σήμερα να κερδίσει την αντίπαλό της και να μειώσει κι άλλο τη ψαλίδα μεταξύ τους στη βαθμολογία αφού ουσιαστικά αυτή κυνηγάει.

Και λέω μοναδική γιατί οι φιλοξενούμενοι δεν είναι καλά ενώ έχουν και απουσίες. Περιμένω οι γηπεδούχοι να μπούνε με το μαχαίρι στα δόντια και φυσικά σε τέτοιο ματς δε θα λείψουν και τα σκληρά μαρκαρίσματα. Ο Ρέφερι είναι σούπερ φορμαρισμένος μιας και έχει δείξει 6 κόκκινες στα τελευταία 8 παιχνίδια που σφύριξε. Οπότε η κόκκινη έχει το πρώτο λόγο στο ματς.

Από 7 κόκκινες έχουν και οι δύο ομάδες φέτος. Μετά στο παιχνίδι βλέπω και γκολ. Τουλάχιστον περιμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η Εσπανιόλ εκτός έδρας έχει 8 στα 10 g/g. To ματς θεωρώ ότι ξεκινάει από το 1-1 και μετά γέρνει προς τα αριστερά. Καλοπληρωμένο λοιπόν εδώ το g/g έχοντας και τη παράδοση υπέρ.

Περνάμε λίγο και πάμε στο δικό ματς ντέρμπι.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι ένα καυτό ματς με την ΑΕΚ ξεκάθαρα να πατάει καλύτερα από τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ με τα παράπονα που είχε με τη διαιτησία στο ματς με τον Αστέρα και με την ΑΕΚ να γίνονται όλα αυτά με το αναβληθέν ματς του Ατρομήτου , νομίζω ότι το κάνει ακόμη πιο πικάντικο το σημερινό παιχνίδι. Κι έρχονται λοιπόν οι κερατάδες και μου βάζουν ένα Νορβηγό ρέφερι που ανάθεμα αν ξέρω τι θα δούμε από δαύτον.

Τελευταίο παιχνίδι του 34χρονου ήταν ένα φιλικό τον Νοέμβρη όπου έδειξε τη κόκκινη κάρτα αν και γενικά δεν βγάζει πολλές κάρτες. Που ξέρω εγώ λοιπόν πως θα ξυπνήσει αυτός σήμερα και τι κέφια θα έχει μετά από 3 μήνες. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να του ξεφύγει το ματς σε μια καυτή ατμόσφαιρα μιας και είναι μοιάζει λίγο άπειρος στα μάτια μου.

Εκτός από αυτό δεν βοηθάει και η παράδοση αφού η τελευταία κόκκινη μεταξύ τους στη Τούμπα ήταν το Γενάρη του 20′. Δηλαδή είναι ένα ματς που λες θα χωθώ με χίλια αλλά μετά κατεβάζεις ταχύτητα με αυτά που ανέφερα. Γι αυτό είπα στην αρχή ότι είναι περίεργη μέρα.

Μετά πάμε στο Παρίσι. Νομίζω ότι η Παρί είναι απογοητευμένη μετά την ήττα από τη Μπάγερν.

Το μυαλό της θα μείνει κολλημένο εκεί. Από την άλλη η Λιλ έχει δοντάκια και την είδαμε να κάνει επική ανατροπή μέσα στη Ρεν που είναι η καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος. Τελευταίο διπλό που πήρε εκεί μέσα η Λιλ ήταν με 0-1 τον Απρίλιο του 21 όπου βγήκαν και δύο κόκκινες. Σήμερα θα ποντάρω κάτι παρόμοιο. Θεωρώ ότι άμα δε κερδίζει η Παρί , θα βγούνε μαχαίρια και θα έχουμε κόκκινη ή κόκκινες.

Το ειδικό ”Χ2 + κόκκινη ” δίνει 12. Θα ρίξω και 0,5 μονάδα σε αυτό το 81 που βλέπω στο κόμπο μήπως γίνει επανάληψη εκείνου του ματς.

Στην Ιταλία έχω ένα ξεκάθαρο ματς για κάρτες. Αυτό είναι το ντέρμπι ανάμεσα στην Φιορεντίνα και την Έμπολι. Οι γηπεδούχοι αγνοούν την νίκη στο πρωτάθλημα εδώ και 5 ματς και τα νεύρα βγαίνουν σε κάθε ματς.

Η Έμπολι που είναι η ομάδα με τις περισσότερες κόκκινες στο πρωτάθλημα έχει μόλις μια ήττα στα τελευταία 8 ματς. Περιμένω ένα δυναμικό παιχνίδι με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα όπως πρέπει να είναι ένα ντέρμπι. Η Παράδοση των ομάδων γεμάτη κόκκινες , όπως και τα ματς της Έμπολι. Περιμένω να ρίξουν λίγο παραπάνω ξύλο οι φιλοξενούμενοι γι αυτό και θα επιλέξω το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες Έμπολι + κόκκινη”.

Ακόμη μια κόκκινη μπορεί να παιχτεί στο ντέρμπι του Βελγίου ανάμεσα σε Σερκλ και Κλαμπ Μπριζ. Αν και γενικά δεν είναι από τις ομάδες που Βελγίου που κοπανάνε πολύ. Επίσης στη Πορτογαλία κόκκινη λογικά θα έχουμε και στο Σάντα Κλάρα – Φαμαλικάο αλλά οι αποδόσεις είναι χαμηλές.

Στην Αγγλία θεωρώ ότι θα δούμε ένα ματς με θέαμα στο Μάντσεστερ.

Από 2-1 μέχρι 4-2 λήγει αυτό το ματς. Αξίζουν τα όβερ 1,5 ομαδικά γκολ της Λέστερ αλλά και τα anytime 2-2 και 3-2 σε αποδόσεις 9 και 16.

Αυτά λοιπόν ήταν όλα όσα είδα. Θα αφήσω το ντέρμπι του Βελγίου αλλά και το δικό μας. Δεν βρίσκω κάτι με αξία , ειδικά στο 2ο. Μετά θα κάνω ότι κάνω σχεδόν πάντα τελευταία με τις κάρτες. Θα ποντάρω υψηλές αποδόσεις με χαμηλά πονταρίσματα.

Δηλαδή δε ρίχνω ξερές κόκκινες με δυνατά πονταρίσματα. Έτσι θα πάει φέτος η χρονιά αφού δε βγαίνουν πολλές κάρτες και γενικά δε πληρώνουν. Κερασάκι θα βάλω τα anytime score σε Μαν Γιουν για να έχουμε και κάτι από γκολ.

Τα λέμε από νωρίς στο chat αφού είναι όλα τα παιχνίδια είναι το μεσημέρι. Γαλλία , Ιταλία (ας ξυπνήσουν λίγο αυτοί επιτέλους) , Ισπανία και Αγγλία.

Από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουμε πονταρίσματα. Ας απολαύσουμε θέαμα και ξύλο.

UPDATE!!

Καλησπέρα σεντονάτοι μου! Ήρθε ακόμη μια εβδομάδα με Ευρωπαϊκά παιχνίδια και ακούγοντας χθες την εκπομπή των παιδιών μου βγήκαν δύο πονταρίσματα για σήμερα και αύριο!

Ξεκινάω από το πρώτο που θα είναι το αποψινό Φρανκφούρτη – Νάπολι.

H Φρανκφούρτη είναι ομάδα με επιθετικές αρετές και περιμένω σήμερα να καθίσει πίσω και να περιμένει την κατάλληλη κόντρα για να βρει το γκολ. Απέναντι στη Νάπολι νομίζω ότι θα το βρει (και μπορεί και πρώτη κιόλας) αλλά απέναντι έχει μια τέλεια ομάδα. Θεωρώ ότι το ματς ξεκινάει στα μάτια μου από το 1-1 (κάτι που βλέπουν και οι μπουκ αφού το όβερ το δίνουν 2 ενώ το g/g στο 1,75) και αν θα ξεφύγει θα είναι προς τα δεξιά.

Ακόμη και αν σκοράρει πρώτη η Φρανκφούρτη. Το λέω αυτό γιατί σε 6 ματς του Champions League έχει κάνει μία ανατροπή μέσα στην Σπόρτινγκ και έχει χάσει με ανατροπή από τη Τότεναμ. Γενικά είναι μια ομάδα που βλέπουμε ημιανατροπές ή ανατροπές στα παιχνίδια της (δείτε με Ντάρμσταντ στο κύπελλο , πιο πριν με Μπάγερν , Φράιμπουργκ). Από την άλλη τι να πούμε για τη Νάπολι που σε 6 αγώνες στο Champions League πέτυχε 6 γκολ έχοντας 6 νίκες.

Αν εξαιρέσουμε την ήττα από Λίβερπουλ , στη μοναδική φορά που βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Άγιαξ του έβαλε 6 μετά. Να μην τα πολυλογώ , θεωρώ ότι θα βρούνε και οι δύο ομάδες γκολ , και αν αξίζει κάτι στα μάτια μου είναι αυτό το 1-2 anytime score σε απόδοση 4,90. Είδα και λίγο μήπως κάνω κανένα συνδυασμό με Κβαρατσέλια και Οσιμέν αλλά μικρές οι αποδόσεις.

Ας σκοράρουν από ένα γκολ να μας δώσουν το 1-2 αφού έχει προηγηθεί η Φρανκφούρτη (χοχοχοχ).

Ακριβώς τα ίδια βλέπω και στο αυριανό Λειψία – Σίτι. Και στα δύο ματς που παίξανε μεταξύ τους παλιότερα οι δύο ομάδες επιβεβαίωσαν το anytime score 2-1 (μία υπέρ Λειψία και μία για Σίτι) ενώ είχαμε και στα δύο κόκκινη κάρτα. Η Σίτι φέτος στο champions League το έχει επιβεβαιώσει και με Σεβίλλη αλλά και με την Ντόρτμουντ.

Και στα δύο ματς έγινε ανατροπή. Εδώ το anytime score 1-2 πληρώνει 3,85.

Νομίζω ότι χαλαρά αυτά τα δύο μονά και δυάδα είναι μια χαρά για το διήμερο που ακολουθεί. Άντε να ρίξω και από 1 μονάδα στις ανατροπές των φαβορί. Τώρα αν έρθουν 0-0 , οκ πάμε παρακάτω. Είπαμε ότι το σεντόνι δεν είναι για να βασιστείς και πολύ , ήδη φέτος η Σίτι εκτός έχει φέρει δύο 0-0 στους ομίλους.

Λογικά νέα στήλη τη Πέμπτη με τα ματς του Europa League όπου εκεί ίσως κάνουμε πιο καλό παιχνίδι έχοντας τους επαναληπτικούς.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS