509

Thassios

Ήρθε η σειρά τους – UPDATE!

Καλημέρα Γαλάτες μου!

Αν μία λέξη χαρακτήριζε τη χθεσινή μέρα αυτήν θα ήταν ”δοκάρι”. Δοκάρι στην δυάδα με τις ομάδες που έπρεπε να σκοράρουν και στα δύο ημίχρονα , αφού η Μάιντζ έχασε 2-3 κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει στο 2ο ημίχρονο. Δοκάρι στο Βραζιλιάνικο αφού βγήκαν καμιά 12αριά κίτρινες αλλά και στο Περού όπου βγήκε η κόκκινη αλλά όχι οι κάρτες του ημιχρόνου.

Οπότε , ναι ταμείο δε πήγαμε και αυτό είναι εν τέλη που μετράει αλλά δε μετανιώνω για τίποτα. Τα ίδια θα έπαιζα.

Πάμε στα φρέσκα όπου έχω ξεχωρίσει κάποια δυνατά ματσάκια.

Ξεκινάμε από τις κάρτες. Έχω ξεχωρίσει ένα εξάποντο ματς παραμονή και ένα ντέρμπι. Το πρώτο έρχεται από τη 2η κατηγορία της Ισπανίας όπου η Μάλαγα αντιμετωπίζει την Σαταντέρ και είναι από τα παιχνίδια που θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει μιας και η αντίπαλή της ομάδα σήμερα είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού και ουσιαστικά είναι αυτή που κυνηγάει.

Στα 4 από τα 6 τελευταία ματς των φιλοξενούμενων είδαμε τη κόκκινη κάρτα ενώ και η Μάλαγα έχει δεχτεί κόκκινη στα 2 από τα 4 τελευταία. Ο Ρέφερι είναι τρομερός κοκκινάκιας οπότε το 3,5 που βλέπω θα παιχτεί.

Μετά πάμε σε μια ντερμπάρα στην Αργεντινή. Αναφέρομαι στο Ουρακάν – Σαν Λορέντζο. Να φανταστείτε θα υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αφού πέφτει ξύλο και εκτός γηπέδου.

Προετοιμάζονται μέρες γι’ αυτό το παιχνίδι. Εμείς όμως θέλουμε να πέσει ξύλο μέσα στις τέσσερις γραμμές. Κάτι που δεν έχει γίνει 6 σερί αγώνες μεταξύ τους. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να γίνει. Με τον Facundo Tello στην σφυρίχτρα θα ποντάρω το ειδικό ”κόκκινη + όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο” σε απόδοση 3,4 αλλά και το κόμπο σε απόδοση 26.

Έκλεισα με τις κάρτες.

Από τα υπόλοιπα ίσως έπαιζα κάρτες στο Λίβερπουλ – Μαν Γιουν αλλά και στο Σαμπντόρια – Σαλερνιτάνα με ρέφερι που βγάζει πολλές κίτρινες. Δείτε τα!

Περνάμε τώρα στα γκολ.

Δύο ματς έχω σταμπάρει. Το ένα είναι το Βαλβάικ – Αϊντχόφεν και το άλλο είναι το Βόλσφμπουργκ – Φρανκφούρτη. Στη Γερμανία έχουμε ποντάρει πολλές φορές την συγκεκριμένη ομάδα.

Μπαίνει δυνατά από το 1ο ημίχρονο στα παιχνίδια της και ψάχνει το γκολ με αποτέλεσμα να έχουμε ρυθμό και γκολ. Το g/g ημιχρόνου έχει αξία αλλά και το να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα η γηπεδούχος που δίνει 3,75.

Στο Ολλανδικό έχουμε μια Βαλβάικ που βρίσκει δίχτυα. Επτά γκολ έχει σκοράρει στα δύο τελευταία. Θα μου πείτε δεν έπαιζε με την Αϊντχόφεν.

Για να δούμε όμως την Αϊντχόφεν τι κάνει εκτός έδρας. Τελευταία νίκη μέσα στον Άγιαξ και μετά έχει 3 ισοπαλίες με 2-2 και μία ήττα με 1-0 από την Έμμεν. Στα μάτια μου θα φάει γκολ ξανά και θεωρώ ότι δεν θα είναι μόνο ένα. Το όβερ 1,5 ομαδικά της Βαλβάικ δίνει 3,75 και το κρατάμε. Επίσης το g/g ημιχρόνου στο 4 έχει αξία αλλά και το anytime 2-2 σε απόδοση 11.

Επίσης αν κάποιος θεωρεί ότι δεν θα κερδίσει πάλι εκτός έδρας παίζετε επίσης εύκολα το 1Χ + g/g σε απόδοση 3,75.

Αυτά ήταν όλα παίδες. Τέσσερα παιχνίδια. Δύο για ειδικά με γκολ και δύο για κάρτες. Στα ματς με τις κάρτες νομίζω ότι ανέφερα τι θα ποντάρω(δε πλήρωσαν οι Βραζιλιάνοι και Περουβιανοί , ήρθε η σεριά να το κάνουν οι Αργεντίνοι).

Ενώ στα γκολ θα πρέπει να δω τι χημεία θα κάνω.

Λοιπόν το αποφάσισα. Θα παίξω σε μονά τα g/g ημιχρόνου και στα δύο (τις μεγαλύτερες αποδόσεις) ενώ θα ποντάρω ξερή δυάδα ”Βόλφσμπουργκ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα και τα όβερ 1,5 ομαδικά της Βαλβάικ”. Τέλος θα ρίξω και 1 μονάδα στο anytime 2-2 της Βαλβάικ.

Οπότε έχω τέσσερα παιχνίδια που μου αρέσουν πολύ.

Θα ανεβάσω ποντάρισμα και θα κάνω το μεγαλύτερο της χρονιάς συνολικά σε μία μέρα (16 μονάδες που είναι νορμάλ για τέτοια εποχή έτσι , απλά είμασταν μαζεμένοι μέχρι τώρα), ελπίζοντας σήμερα τα δοκάρια να πάνε μέσα. Έχουμε αρχές Μαρτίου και έχουμε μπει στη τελική ευθεία (έχει μείνει ουσιαστικά το τελευταίο τρίμηνο).

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

UPDATE!!

Να μαι κι εγώ και ας άργησα!

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα.

Τα της προηγούμενης στήλης (σε δαγκώσαμε ρε κερατά) θα τα πούμε στην νέα στήλη που λογικά θα είναι αύριο το πρωί ή τη Πέμπτη.

Πάμε τώρα στα σημερινά όπου έπεσε πολλή σκέψη. Θα καταλάβετε παρακάτω. Από την αρχή που είχα δει το κουπόνι είχα αποφασίσει για σήμερα ένα σημείο. Αυτό είναι οι κάρτες στο εμφύλιο της Χιλής για το Sudamericana όπου θα πέσει ξύλο.

Για κάποιο λόγο η Άουνταξ βγάζει νεύρα απέναντι στην Ουνιβερσιδάδ λες και την μισεί. Απ’ όσο ξέρω ντέρμπι δεν είναι ή μήπως είναι;; Δηλαδή αυτό συζήταγα με ένα φίλο του chat χθες. Μπορεί ένα ματς να είναι ντέρμπι αλλά να βλέπεις να παίζουν χαλαρά (είναι από τα αυτά τα ντέρμπι που έχουν μείνει από παλιά αλλά πλέον δεν έχουν ένταση) και είναι κι αυτά τα ματς που δεν είναι τυπικά ντέρμπι αλλά βλέπεις να γίνεται πόλεμος (Πχ Βαλένθια – Χετάφε).

Κάτι τέτοιο έχω καταλάβει ότι γίνεται και στο σημερινό. Για κάποιο λόγο η Άουνταξ μπαίνει με το μαχαίρι στα δόντια όποτε βλέπει την Ουνιβερσιδάδ. Στα τελευταίο μεταξύ τους βγήκαν 4 κόκκινες κάρτες (κι άλλες 2-3 στον πάγκο) όπου πλακώθηκαν. Κι έρχονται σήμερα σε ένα ματς νοκ άουτ όπου περιμένω να δω κάτι παρόμοιο. Βέβαια έχω δύο ερωτηματικά.

Το πρώτο είναι ότι δε μιλάμε για ματς πρωταθλήματος όπου θα παίξουν μάλιστα και σε ουδέτερο γήπεδο και το δεύτερο είναι ο ρέφερι. Ο Κολομβιανός ρέφερι λοιπόν είναι μηχανή της κόκκινης. Έχεις 6 σερί ματς που δείχνει κόκκινη ενώ έχει δείξει 10 κόκκινες στα τελευταία 12 ματς. Όλα αυτά όμως στο πρωτάθλημα. Γιατί όποτε βγει και σφυρίξει σε διοργάνωση σαν το Sudamericana γίνεται ο Λατίνος Turpin.

Οπότε κι αυτός ερωτηματικό. Επομένως θα ποντάρω ένα ειδικό αλλά χαλαρά πονταρισμένο. Αυτό θα είναι το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη”.

Και πάμε τώρα παρακάτω όπου εδώ έπεσε πολλή σκέψη. Έχουμε σήμερα το Τσέλσι – Ντόρτμουντ. Ψάχτηκα λίγο με ειδικά σε παίκτες (το έχουμε ήδη διπλό) και κάπου σκάλωσα. Συγνώμη ρε παιδιά! Ο Brandt και ο Bellingham της Ντόρτμουντ δεν είναι ο ένας που έχει σκοράρει 3 γκολ στα 5 τελευταία ματς και ο άλλος που έχει 4 γκολ στο σεντόνι (κι άλλα 4 στο πρωτάθλημα);;; Από που και ως που να δίνουν 8 να σκοράρουν απόψε.

; Το 8 είναι Λάθος! Θέλετε να πάμε και λίγο πιο πέρα ;; o Brandt δίνει 3 να έχει ένα σουτ στον στόχο (2,75 ο Bellingham) και 12 να έχει 2(10 o Belligham). Μιλάμε για έναν παίκτη που έχει 8 γκολ φέτος σουτάρει όποτε βρε ευκαιρία. Και τώρα η πολλή σκέψη! Να χωθώ;;; Γιατί αν το κάνω θα ποντάρω καλά και τους δύο. Να παίξουμε πολλές μονάδες σε ειδικά παικτών στο σεντόνι;;; Το σίγουρο είναι ότι έχουν αξία.

Μετά από πολλά ουφ θα τους ποντάρω. Πρώτη φορά θα παίξω τόσες μονάδες σε ειδικά παικτών αλλά θεωρώ ότι αξίζουν και με το παραπάνω. Αν δεν κάτσουν όλα καλά. Αν δε τα ποντάρω όμως και βγούνε ,τότε θα χτυπιέμαι. Θα ποντάρω ένα ειδικό ”να έχουν και οι δύο σουτ στον στόχο” από το ”φτιάξε αγορά” και μετά 4 μονά, με τον σκοράρουν αλλά και να έχουν από δύο σουτ στον στόχο.

Οπότε σήμερα θα κάνουμε παιχνίδι καλό! Για να δούμε. Τα λέμε στο chat!

**Φυσικά περιμένουμε πρώτα 11αδες για να τους ποντάρουμε.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS