456

Thassios

Σαν τελικός – UPDATE!!

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Καταρχήν να ενημερώσω ότι πέρασα ένα μικροθεματάκι υγείας (γι’ αυτό έλειπα δύο μέρες από το chat) και ότι πλέον είμαι καλά και θα είμαι πάλι στις επάλξεις!

Δεύτερον νομίζω ότι θα πρέπει κάποιος να μας κρεμάσει σκόρδα. Όλη την ομάδα! Χθες μόνο η ομάδα του Betsellers έδωσε 50 μονάδες καθαρό κέρδος (Tzini, Ζαφείρης με το κερασάκι να είναι οι Κολομβιανοί φίλοι μας).

Αλλού πιάνουν τέτοιο κέρδος σε μήνες και πανηγυρίζουν κιόλας.

Πάει καλά τελευταία! Και είναι ιδανικό σημείο γιατί αρχίζουμε και σβήνουμε (μιας και πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν) οπότε με σωστή διαχείριση ότι ”καλό” μπαίνει στο σακούλι τώρα , δύσκολα θα χαθεί. Ο Πρόλογος αυτός δεν γίνεται συχνά από εμένα μιας και ξέρετε πόσο ήρεμος είμαι γενικά και ότι δε μου αρέσουν πολύ τα πανηγύρια.

Αλλά χρειάζεται που και που να τα αναφέρουμε γιατί δίνει μια αίσθηση δικαίωσης για τη δουλειά που γίνεται αλλά και χαρά (για τα ταμεία) , τόσο για εμάς όσο και για εσάς που έχετε επιλέξει να είστε στο Γαλατικό χωριό μας.

Πάμε τώρα στο σύνθημα. Αύριο θα υπάρχει στήλη με τα στατιστικά κλασικά η οποία κι αυτή σιγά σιγά πλησιάζει προς τη λήξη.

Σήμερα ανεβάζω στήλη γιατί αύριο είναι η τελευταία αγωνιστική στην Αυστραλία και έχουμε έναν ”τελικό”.

Η 2η με την 3η θέση έχει μεγάλη διαφορά για δύο λόγους. Καταρχήν να αναφέρω ότι οι πρώτες έξι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους ώστε να κριθεί ο πρωταθλητής (ο 3ος με τον 6ο και ο 4ος με τον 5ο). Οι δύο πρώτοι περνάνε απευθείας στους ημιτελικούς και περιμένουν τους νικητές από τα πάνω ζευγάρια που ανέφερα (αυτός είναι και ο πρώτο λόγος).

Μετά ο 2ο λόγος είναι η έξοδος στους ομίλους τoυ AFC. Αν τυχόν στο τέλος βγει πρωταθλήτρια η Μέλμπουρν Σίτι που έχει ήδη εξασφαλίσει την έξοδο στο AFC , τότε τη 2η θέση τη παίρνει ο 2ος της βαθμολογίας. Δηλαδή μία εκ των Αδελάιδα , Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς και Γουέστερν Σίδνει.

Οι δύο λοιπόν (Αδελάιδα 2η και Μάρινερς 3η) παίζουν μεταξύ τους αύριο και περιμένω να πέσει πολύ ξύλο.

Γενικά φέτος οι Αυστραλοί ρίχνουν ξύλο και περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να ποντάρω ένα ματς δυνατά. Να φανταστείτε έχουν δοθεί 50 κόκκινες κάρτες σε 25 αγωνιστικές (6 αγώνες την αγωνιστική). Δηλαδή 1 κόκκινη ανα 3 ματς. Οι δύο ομάδες έχουν παράδοση σε κόκκινες ενώ και ο ρέφερι φέτος έχει 4 κόκκινες σε 9 ματς.

Όλα λοιπόν οδηγούν στις πολλές κάρτες σε ένα ματς που και οι δύο πλευρές το έχουν χαρακτηρίσει σαν τελικό.

Θα ποντάρουμε το ειδικό ”όβερ 3,5 κίτρινες + κόκκινη” που βλέπω σε απόδοση 5,6 καθώς και το κόμπο σε απόδοση 51.

Αύριο νέα στήλη με τα στατιστικά ενώ το Σάββατο θα είναι η επόμενη βασική στήλη!

UPDATE!!

Καλησπέρα κι από εμένα! Χθες με 0-3 στην Αυστραλία νομίζω ότι δεν υπήρχε καμία ελπίδα να βγούνε κάρτες.

Στο πρόγραμμα κι αυτά και πάμε γρήγορα στα σημερινά.
Πήγα σε update γιατί δεν έχει πολλά να αναλύσω. Κακό πρόγραμμα σήμερα και γι αυτό δεν βλέπετε στήλη.

Δύο ματς είδα για κάρτες. Το ένα είναι στην Ελλάδα μεταξύ τους Ιωνικού και Πας Γιάννινα αλλά πάλι μας έκατσε κακός ρέφερι. Θυμάστε πάλι που ποντάραμε την προηγούμενη εβδομάδα.

Οπότε πάει αυτό. Το 2ο είναι το ντέρμπι ανάμεσα στην Μπόκα και την Ρασίνγκ. Κανένας δε μπορεί να ξεχάσει εκείνο το ματς με άπειρες κόκκινες. Έλα μου όμως που έχουν και οι δύο libertadores μέσα στην εβδομάδα και δε ξέρω πως θα παρουσιαστούν σήμερα. Οπότε πάει κι αυτό. Δεν θα ρισκάρω με κάρτες να μάθω αν θέλουν τα παιδιά.

Οπότε μου μένουν τα γκολ.

Έχω ξεχωρίσει 6 ματς . Νωρίς τώρα στην Αυστραλία ανάμεσα στην Περθ Γκλόρι και την Γουέστερν βλέπω πάλι να μπαίνουν πολλά γκολ (μας πλήρωσε ένα τρίξι εκείνο το 4-4) . Μετά στη Γερμανία έχουν δύο υποψήφια. Στη Φρανγκφούρτη g/g ημιχρόνου και στη Σάλκε g/g + όβερ 3,5. Ενώ κλείνω με τα μεσονύχτια όπου έχω δύο παιχνίδια από Αμερική που βλέπω να μπαίνουν πολλά γκολ , σε Σόλτ Λέικ και Ουάσινγκτον ενώ καλό g/g ημιχρόνου είναι και στη Χιλή το Άουνταξ – Κομπρεσάλ.

Οπότε τι κάνω ;;;

Θα πάρω 4 από τα παραπάνω και θα κάνω ένα πλούσιο Yankee. Μας πληρώνουν τα γκολ , οπότε γιατί να τους γυρίσω τη πλάτη.

Αυτά είναι λοιπόν. Τη παραπάνω τετράδα τη ποντάρω ένα Yankee δηλαδή ένα σύστημα 2-3-4. Σύνολο 14 μονάδες.

Νέα στήλη αύριο το πρωί.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας. Ας γίνει κανένα καλό μπαμ σήμερα. Τα λέμε νωρίς το απόγευμα στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS