333

Thassios

Όταν μιλάνε οι αριθμοί

Καλησπέρα στατιστικολόγοι μου!

Φτάσαμε και στη τελευταία και 30η στήλη της σεζόν σε ότι αφορά τους αριθμούς μας. Ομολογώ ότι ήμουν λίγο επιφυλακτικός στην αρχή κατά πόσο θα είναι αρεστή μια τέτοια στήλη και θα σας τραβήξει τον ενδιαφέρον. Ο Billaras που είναι χρόνια φούρναρης από τη πρώτη στιγμή μου είπε προχώρα αφού ήξερε. Η στήλη λοιπόν αυτή πήγε εξαιρετικά (φάνηκε και από τα μηνύματα που έπαιρνα αλλά και από τις συζητήσεις μας στο chat) και μάλιστα βοήθησε αρκετά και σε ταμεία αφού εκεί είναι το ζουμί εν τέλη.

Με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενα για τη συνέχεια της από τη νέα σεζόν γιατί πιστέψτε με δεν είναι καθόλου εύκολο το έργο της. Μπορεί εσείς να βλέπετε ένα μικρό πινακάκι , αλλά έχει πάρα πολλές ώρες δουλειάς πιο πριν. Κάποια στιγμή ένα καλός φίλος του chat προσπάθησε να το κάνει για ένα Σαββατοκύριακο να μπει λίγο στο πετσί αυτής της δουλειάς.

Μετά από κάποιες ώρες μου στέλνει μήνυμα και μου λέει ” δε μπορεί να το κάνεις αυτό κάθε ΣΚ , δηλαδή δε γίνεται , δε κοιμάσαι μου λέει;;;” (χα χα χα). Προσπαθήσετε λίγο κι εσείς να το κάνετε για να καταλάβετε το μέγεθος της δουλειάς. Δεν είναι μόνο να τα βρεις , είναι να κάνεις και διαλογή (δηλαδή να αφήσεις όσα είναι αποδόσεις 1,30 – 1,40) και είναι να τα διπλοτσεκάρεις γιατί έχω ευθύνη απέναντί σας και πρέπει να είναι 100% έγκυρα.

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι από τις ελάχιστες, ίσως και η μοναδική (δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου) , τέτοιου είδους στήλη που κυκλοφορεί σε στοιχηματικά sites προγνωστικών. Από πρωταθλήματα όλου του κόσμου , σε ένα πίνακα όλα τα ενδιαφέρον στατιστικά.

Αυτά ως πρόλογος. Πάμε να δούμε τι ξεχώρισα για το κουπόνι που ακολουθεί σε αυτή τη τελευταία στήλη.

Αυτά λοιπόν είναι όλα. Από εδώ θα τα ξαναπούμε κάπου τέλη Σεπτεμβρίου λογικά (να έχουν μαζευτεί λίγο τα στατιστικά).

Καλή συνέχεια. Νέα βασική στήλη αύριο το πρωί!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS