340

Thassios

Από τελικό σε τελικό

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Νομίζω ότι οι Λατίνες φέρθηκαν για μια ακόμη φορά σπαθί. Σχεδόν 40 μονάδες καθαρό κέρδος μας έβαλαν στο σακούλι και τις ευχαριστούμε. Φυσικά όμως δεν ευθύνεται η τύχη. Σωστό διάβασμα των παιχνιδιών μιας και από τα 10 παιχνίδια που είχε η βραδιά , βγήκαν κόκκινες σε 3 και ήταν αυτά που είχαμε ποντάρει (από τα 4 που ποντάραμε στο σύνολο).

Σε ένα ματς ποντάραμε το κόμπο κόκκινων σε απόδοση 21 και βγήκε πολύ εύκολα. Δηλαδή αποφεύγουμε τη πρώτη μέρα (ξημερώματα Τετάρτης) όπου δεν βγήκε καμία κόκκινη και παίζουμε την επόμενη όπου βγήκαν 4 κόκκινες και είμασταν μέσα σε όλες. Αυτό δεν είναι τύχη (που χρειάζεται φυσικά). Είναι σωστή μελέτη ενώ κοιτάμε πάντα να πάρουμε και σωστές αποδόσεις με αξία.

Και το λέω αυτό γιατί ενώ είχα σταμπάρει και τη Πέμπτη τα ξημερώματα τρία παιχνίδια για κόκκινη (βγήκε στα δύο) , οι αποδόσεις ήταν χάλια και δεν άξιζαν.

Πάμε στα φρέσκα! Ξεκινάω από τη Πορτογαλία όπου έχουμε τον επαναληπτικό από ένα ματς που δίνει το εισητήριο για τη μεγάλη κατηγορία. Θα ποντάρω κάρτες στο ματς της Μαρίτιμο όπου περιμένω μεγάλη ένταση και πολύ ξύλο.

Το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη” πληρώνει 4,5 και είναι καλή απόδοση. Από κοντά και το κόμπο κόκκινων.

Μετά έχουμε το ντέρμπι στη Βραζιλία ανάμεσα την Σάο Πάολο και την Παλμέϊρας αλλά πήγαν και μου έβαλαν χάλια ρέφερι. Βγάζει μεν πολλές κίτρινες αλλά στην κόκκινη είναι δυσκοίλιος.

Κλείνοντας μπαίνω και στα χωράφια του Tzini.

Για τελικός έχει πολύ καλές τιμές σε κάρτες. Ξέρω ότι δε βλέπουμε πάρα πολλές κάρτες γενικά σε αυτή τη διοργάνωση και πόσο μάλλον να διπλώνει κίτρινη σε κόκκινη. Αλλά από του πουθενά και το var σκάνε κάτι περίεργες απευθείας κόκκινες. Οπότε θα παίξω 1 μοναδούλα σε αυτό το 12αρι της Απευθείας κόκκινης.

Μετά πάμε στο Περού. Εδώ κάνω στάση στο παιχνίδι Αλιάνζα Ατλέτικο – Κριστάλ.

Η Αλιάνζα εντός έδρας έχει 4 ματς αήττητη ενώ η μοναδική ήττα εντός είναι από τη Λίμα και αυτή ήρθε πολύ δύσκολα. Δέχεται εύκολα γκολ αλλά βρίσκει πάντα δίχτυα. Από την άλλη έχουμε μια φορμαρισμένη Κριστάλ που σκοράρει κατά ριπάς αλλά περιμένω να έχει μια σχετική κούραση στο σημερινό παιχνίδι κι αυτό γιατί τα έδωσε όλα μέσα στη Βολιβία.

Στα μάτια μου ξεκινάει από το 1-1 το ματς ενώ μπορεί σε ένα αδιάφορο ματς τελευταίας αγωνιστικής να δούμε κανένα 3-3. Το ”1Χ + g/g + όβερ2,5” πληρώνει 3,6 ενώ ωραία είναι τα anytime score 2-2 και 3-3.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα. Αφήνω το Βραζιλιάνικο ντέρμπι και ποντάρω όλα τα υπόλοιπα. Ένα ματς τελικός σε Πορτογαλία , έναν Τελικό από Αφρική και ένα ματς Περού τη τελευταία αγωνιστική.

Δυνατά πονταρισμένο το Πορτογαλικό.

Τα λέμε το βράδυ στο chat μιας και θα έχουμε ματσάκια να δούμε , παρέα με τον Tzini!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS