276

Thassios

Από Αγγλία στο Περού

Καλημέρα Betsellerades μου!

Δυστυχώς οι Λατίνοι σφίξανε πολύ. Δεν είχαμε παιχνίδια με μεγάλη ένταση και ξύλο και έτσι δε πιάσαμε τίποτα. Από τα 16 παιχνίδια που είχαμε μεσοβδόμαδα , μόνο στα 2 βγήκε η κόκκινη κάρτα όπου το ένα το είχαμε ποντάρει αλλά δεν βγήκε 2η κόκκινη στο παιχνίδι για να πληρωθούμε. Προχθές ήμουν στα τσακ να ποντάρω τη κόκκινη στο Σεβίλλη – Βαλένθια αλλά είπα να πάω πάσο μιας και ήταν έναρξη.

Βγήκε εν τέλη και φαίνεται οι Ισπανοί να είναι τίμιοι για μια ακόμη χρονιά.

Περνάμε στα φρέσκα. Καταρχήν να πω ότι δεν αντέχω να πω τίποτα για το συμβάν και όλα αυτά που εξελίσσονται στη ”ο θεός να την κάνει” χώρα μας. Γιατί κατά τύχη ζούμε όλοι παιδιά. Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας και να είστε διπλά προσεκτικοί. Για μένα που είμαι νέος γονιός και 35 χρονών όλο αυτό έχει πέσει σαν τσιμεντόλιθος πάνω στο στήθος μου.

Δεν έχω όρεξη για τίποτα και το χειρότερο , με έχει πάρει από κάτω. Πλέον δε δίνω και πολλές ελπίδες να αλλάξει κάτι σε αυτή τη ρημαδοχώρα. Και όταν ένας νέος δεν έχει ελπίδα , τότε τα πράγματα είναι σκούρα και κατάμαυρα. Δεν λέω άλλα λόγια , ούτως η άλλως είμαι 100% σύμφωνος με τον Billara σε ότι αφορά το συμβάν. Απλά δε περίμενα να πέσουμε τόσο χαμηλά.

Δε περίμενα ότι είμαστε τόσο ξεφτίλα.

Στα στοιχηματικά τώρα, κάτι έχω εντοπίσει να ποντάρω σήμερα. Πάμε να δούμε.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Πρώτη στάση στη Βραζιλία. Στο παιχνίδι Αμέρικα Μινέιρο – Γκοϊάς νομιζω ότι αξίζει να ρίξουμε κάτι στο διπλό. Οι γηπεδούχοι είναι η χειρότερη ομάδα στη Βραζιλία, δε μπορούνε με τίποτα να σηκώσουν κεφάλι και δε βλέπω πως μπορούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Δέχεται εύκολα γκολ και το είδαμε και στο τελευταίο σημαντικό παιχνίδι που έδωσε με την Μπαία. Στο Sudamericana πάντως τα έδωσε όλα και πέρασε στην επόμενη φάση κόντρα στην συμπολίτισσά της. Με νέο προπονητή στο πάγκο πλέον θα προσπαθήσει να αλλάξει τα δεδομένα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη έχουμε μια Γκοϊάς η οποία έχασε με κατεβασμένα τα χέρια στο Sudamericana και δεν έκανε μεγάλη προσπάθεια στο παιχνίδι.

Ήταν απόλυτα φυσιολογικό μιας και είχε χάσει 3-0 στον πρώτο αγώνα. Οπότε στρέφει αποκλειστικά το βλέμμα της στο πρωτάθλημα όπου έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω της. Με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 4 παιχνίδια έχει βάλει πλώρη για να ξεμπερδέψει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα την στηρίξω σήμερα με χαμηλό ποντάρισμα μιας και η Αμέρικα Μινέιρο έχει νέο προπονητή ενώ θα στερηθεί και τον σημαντικό μέσο και αρχηγό Juninho αλλά και τον κεντρικό αμυντικό Burgos που πήρε κόκκινη στο τελευταίο.

Το διπλό στο 4 (έχουμε και πρώιμη) έχει αξία για μένα. Από κοντά για όποιον θέλει και το g/g.

ΤΟ ΚΟΜΠΟ

Επόμενη στάση στο Περού και στον αγώνα Σπόρτινγκ Κριστάλ – Γκαρσιλάσο. Εδώ θα ποντάρω τα πολλά γκολ. Για μένα είναι λάθος το g/g που βρίσκεται στο 2,10 ανάμεσα σε δύο ομάδες που πριν λίγους μήνες έφεραν ένα πλούσιο 4-4.

Αυτές οι δύο ομάδες μαζί με τη Μελγκάρ έχουν τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα και περιμένω και σήμερα βροχή από γκολ. Με πέντε συνεχόμενα g/g είναι οι φιλοξενούμενοι και πάνε σε μια δυνατή έδρα όπου περιμένω να σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά. Από την άλλη οι γηπεδούχοι σκοράρουν κατά ριπάς αφού έχουν βάλει 11 γκολ στα τρία τελευταία εντός.

Το g/g + όβερ 3,5 σε απόδοση 3,5 είναι πολύ ωραία απόδοση. Για τους τολμηρούς παίζεται και το όβερ 1,5 γκολ φιλοξενούμενων σε απόδοση 5,5.

H KOKKINH

Μένουμε στο Περού και πάμε σε ένα αυριανό ματς όπου περιμένω να πέσει ξύλο και να έχουμε σκληρά μαρκαρίσματα. Είναι ένα ντέρμπι βαθμολογιάς καθώς Μουνισιπάλ και Γκράου βρίσκονται στο πάτο και αν δεν πάρουν βαθμούς άμεσα θα μπλέξουν άσχημα με την υπόθεση του υποβιβασμού.

Ένα ζευγάρι που βλέπουμε συχνά κόκκινες στα παιχνίδια τους και περιμένω να δούμε και αύριο σε ένα ματς που θέλουν όσο τίποτα άλλο τη νίκη. Το κόμπο ”όβερ 6,5 κάρτες + κόκκινη” μας δίνει μια απόδοση 4 που είναι τίμια για Περουβιανούς.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΚΟΡ

Και στα δύο Αγγλικά παιχνίδια σήμερα βλέπω γκολ. Ο Billaras περιμένει ήδη στο Τσέλσι – Λίβεπουλ πολλά γκολ και εγώ θα τον ακολουθήσω με anytime score.

Το 2-2 σαν anytime score πληρώνει 7,2 και θα το ποντάρω ενώ από 1-1 στα μάτια μου ξεκινάει και το άλλο παιχνίδι ανάμεσα στην μπρέντφορντ και την Τότεναμ. Βέβαια δε ξέρω πως θα είναι επιθετικά η Τότεναμ μετά την αποχώρηση του Κέιν αλλά έχει ρόστερ για να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ. Στο 2,4 το anytime score 1-1.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα και θα κρατήσω.

Τέσσερα μονά αποδεκτά και μια δυάδα με το g/g του Περού συν το anytime score 1-1 σε Μπρέντφορντ. Θα τα πούμε και στο chat σήμερα το απογευματάκι!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS