244

Thassios

Άγγλοι, Γάλλοι, Βραζιλιάνοι

Καλημέρα παικταράδες μου!

Ο Αύγουστος έφυγε και μας άφησε πληγωμένους. Στις 37 μονάδες ζημία λοιπόν αφού ούτε οι Λατίνοι κατάφεραν να κάνουν αυτό που ήθελα. Το ματς είχε ένταση και πολλές στιγμές πιάστηκαν στα χέρια (από εκεί ήρθαν οι κίτρινες) αλλά δεν είχε καθόλου ποδόσφαιρο. Τι εννοώ;; Και οι δύο ομάδες ήταν φορτωμένες στο άγχος και στο φόβο.

Όπου φύγει φύγει ήταν η μπάλα χωρίς να παιχτεί καθόλου ποδόσφαιρο. Άμα δε κουβαλάνε τη μπάλα οι ποδοσφαιριστές , τότε πως θα γίνει κανένα σκληρό μαρκάρισμα ή φάουλ. Και για να το ελαφρύνουμε λίγο , στο άλλο ματς του Libertadores που έπαιζε την ίδια ώρα βγήκε κόκκινη κάρτα και την πήρε μάλιστα κάποιος άλλος Juan Quinteros από τη Ντεπορτίβο Περέιρα.

Επομένως έχουμε κάνει πολύ άσχημο ξεκίνημα. Κι αυτό εκτός από τις μονάδες που έχουμε χάσει , έχει και ένα άλλο κακό. Αναγκαστικά προχωράς μαζεμένα μέχρι να έρθει μια καλή νίκη. Χθες ας πούμε αν δεν ήμουν τόσο χαμένος θα έπαιζα τη κόκκινη ή το g/g ημιχρόνου στο Ναντ- Μαρσέϊγ.

Το είχα σταμπαρισμένο. Αλλά προτίμησα να μην ανοιχτώ ώστε να ποντάρω σήμερα. Φυσικά είχαμε κόκκινη στο 9′ αλλά και g/g ημιχρόνου. Οπότε νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πως δεν έχω αυτή τη στιγμή καθόλου τη τύχη με το μέρος μου. Βλέπω καλά και αυτό αργά η γρήγορα θα δώσει νίκη. Απλά χρειαζόμαστε και λίγο τύχη και αυτή τη στιγμή απουσιάζει.

Πάμε στα φρέσκα. Ας ελπίσω ο Σεπτέμβρης να είναι διαφορετικός μήνας.

Ξεκινάμε νωρίς νωρίς όπου κάνω στάση στο Σέφιλντ – Έβερτον. Ομάδες που καίγονται για νίκη και σήμερα αναμένεται να τα δώσουν όλα αφού είναι στα μέτρα τους ο αντίπαλος. Βλέπουμε συχνά κόκκινη πλέον στα παιχνίδια της Premier League και περιμένω να πέσουν καλές κλωτσιές σήμερα στο παιχνίδι.

Σε απόδοση 6 το ειδικό ”όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο + κόκκινη”. Ο Andy madley που σφυρίζει στην αναμέτρηση έχει βγάλει 18 κίτρινες και 1 κόκκινη σε δύο παιχνίδια φέτος (ενώ έβγαλε κόκκινη και στο τελευταίο ματς του Conference). Από εκεί και πέρα άμα έρθει η νίκη για κάποια ομάδα θα είναι στο γκολ. Το ειδικό ”να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα με 1 γκολ διαφορά” δίνει 2,2 και είναι καλό για κάποια δυάδα.

Προχωράμε όπου μένουμε στην Αγγλία και τις μικρές κατηγορίες. Κρου – Μίλτον Κέινς Ντονς επόμενη στάση σε ένα ματς που περιμένω τουλάχιστον 3 γκολ. Η Κρου έχει 4 στα 5 g/g + όβερ 3,5 με τα 3 να έχουν λήξει 2-2 σκορ. Από την άλλη η Μίλτον Κέινς Ντονς εκτός έδρας έχει φέρει 2-3 , 2-1 , 3-5 από σκορ. Οπότε περιμένω ένα παιχνίδι με πολλά τέρματα.

Κρατάω το g/g + όβερ 3,5 σε απόδοση 3.

Κλείνοντας με την Αγγλία στο παιχνίδι Ρόδεραμ – Νόργουιτς μου αρέσει το κόμπο 2 + g/g σε απόδοση 3,6. Η Νόργουιτς σκοράρει με σχετική ευκολία και έχει 3 νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ενώ από την άλλη η Ρόδεραμ έφαγε μια ξεγυρισμένη 6αρα από τη Στόουκ στο EFL και επιστρέφει στο πρωτάθλημα όπου δεν έχει ακόμη νίκη (0-1-3).

Θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν ενώ οι γηπεδούχοι μπορούν να σκοράρουν όπως το έκαναν με Λέστερ και Μπλάκμπερν εντός έδρας. Σαν παράδοση τα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους στο Ρόδεραμ έληξαν με το σκορ 1-2.

Περνάμε στη Γαλλία όπου και στα δύο παιχνίδια που έχει σήμερα περιμένω γκολ. Από τη μία η Μπρεστ που την είδαμε και με τη Μαρσέϊγ έχει τρομερή επίθεση αλλά πίσω μπάζει και από την άλλη η πολύ καλή Ρεν έχει θεματάκια κι αυτή πίσω.

Το ματς στα μάτια μου ξεκινάει από το 1-2 και περιμένω κι άλλα γκολ. Στο 3 το g/g + όβερ 3,5 ενώ το anytime 1-2 σε απόδοση 4,25.

Στο Μονακό – Λανς μια από τα ίδια. Είδαμε τις αμυντικές αδυναμίες της Μονακό όπου έφαγε 3 γκολ από τη Ναντ και 2 από τη Κλερμόν. Επιθετικά δε χρειάζεται να πούμε πολλά μιας και έχει μέχρι στιγμής τη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Η Λανς από την άλλη έχει σκοράρει σε όλα τα ματς (με τη Παρί ήταν τυχερή μιας και δεν είχε φάσεις) και θεωρώ ότι ένα γκολ το έχει σήμερα. Εδώ όμως το g/g + όβερ 3,5 το βλέπω στο 2,5 όπου δεν έχει ιδιαίτερη αξία στα μάτια μου. Κλείνοντας να αναφέρω πως τα τελευταία 4 ματς μεταξύ τους μέσα στη Μονακό , είχαν όλα κόκκινη κάρτα. Στο 9 βρίσκω το ειδικό ”κόκκινη + όβερ 2,5”.

Κλείνοντας πάμε και στη Βραζιλία όπου κρατάω δύο παιχνίδια. Στο ματς της Γκοϊάς κρατάω το anytime 1-1 σε απόδοση 3. Ομάδες που σκοράρουν και ένα παιχνίδι που ξεκινάει από την ισοπαλία. Στα μάτια μου μπορεί να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Με 4 ισοπαλίες εντός η Γκοϊάς ενώ τόσες έχει και εκτός η Ιντερνασιονάλ που θα είναι κουρασμένη από τη πρόκριση στο Libertadores και δεν θα πει όχι σε μια ισοπαλία.

Η άλλη αναμέτρηση είναι το καυτό ντέρμπι του Ρίο ανάμεσα στην Μποταφόγκο και στην Φλαμένγκο. To Clássico da Rivalidade είναι από τα πιο παλιά και κλασικά ντέρμπι της Βραζιλίας. Η Μποταφόγκο είναι καλύτερη ομάδα αλλά έρχεται από απογοήτευση και κούραση με τον αποκλεισμό στο Sudamericana και περιμένω να μην έχει εύκολο βράδυ. Αν τυχόν δε της βγαίνει το παιχνίδι δεν θα αργήσουν τα νεύρα.

Εδώ με προβληματίζει ο ρέφερι λίγο καθώς ο Raphael Klaus είναι λίγο δυσκοίλιος με τις κόκκινες. Οι αποδόσεις πάντως είναι εξαιρετικές καθώς το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη” δίνει 5,75.

Αυτά από εμένα. Εδώ η δουλειά μου τελειώνει. Εσείς δείτε πως θα κάνετες τη χημεία και τι θα επιλέξετε.

Εγώ θα κάνω ένα Patent λίγο διαφορετικό.

Κρατάω για μονά τα παιχνίδια που ανέφερα τη κόκκινη κάρτα ενώ θα επιλέξω τρία ματς με γκολ για να κάνω ένα τρίξι( το κόμπο της Νόργουιτς , το οποίο έπεσε στο 3,5 και το κάνω από το φτιάξε αγορά για πρώιμη , τα γκολ σε Μπρεστ και σε Κρου). Στο σύνολο ποντάρω 9 μονάδες. Μαζεμένα για Σάββατο με φουλ αγώνες και σε μια μέρα που μου αρέσει αρκετά το πρόγραμμα.

Ενώ ακολουθεί και διακοπή.

Τα λέμε στο chat εμείς από νωρίς όπου θα επικεντρωθούμε στο live.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS