218

Thassios

Φουλ του ντέρμπι

Νομίζω ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Πάει χθες η Κομπρεσάλ και στήνεται ξεκάθαρα στη Κόλο Κόλο. Πάρε άμυνα ανύπαρκτη (ξαφνικά στο 20 ανέβηκε όλη η Κομπρεσάλ μπροστά αφήνοντας 3 παίκτες στην άμυνα , πάρε λάθος κοντρόλ και πάσες στην άμυνα , θες και αυτογκόλ;; πάρτο κι αυτό. Το κοντέρ έγραφε 4-0 ημίχρονο και εγώ απλά τα έκλεισα όλα και πήγα για ύπνο.

Με παιδιά που είμασταν στο chat τα είδαμε όλα. Ας το έκαναν λίγο πιο διακριτικά. Αυτό ήταν ντροπή. Απορώ πως γυρίσανε πίσω. Κι όλα αυτά τα λέω ενώ έχουμε πληρωθεί τη κόκκινη που βγήκε πιο μετά και παραλίγο για μία κίτρινη να κάνουμε και καλή νίκη. Αλλά δε λέει κάτι αυτό. Δηλαδή δεν έχει σχέση με το ποντάρισμά μας ή με εμένα.

Πάμε στα φρέσκα όπου γίνεται ο κακό χαμός από ντέρμπι.

Πόσο θα ήθελα να έχω περιθώριο να ανοιχτώ σε μονάδες και να γίνει χαμούλης. Αλλά όσο βλέπω ότι πάει στραβά το πράμα θα ήταν έγκλημα να το κάνω. Ξεκινάω να αναφέρω τι έχουμε να δούμε απόψε.

Νωρίς έχουμε το Μετς – Στρασβούργο και το λεγόμενο ”Derby de l’est”. Σε μέτρια κατάσταση και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη σε αυτό το ντέρμπι.

Με Turpin στη σφυρίχτρα μπορεί να δούμε κανένα ξεκούδουνο κόμπο κόκκινων. Απλά η παράδοση μαρτυράει ήρεμα παιχνίδια μεταξύ τους. Θα το αφήσω για το live όπου θα έχω εικόνα.

Την ίδια ώρα στο Βέλγιο έχουμε το ντέρμπι μίσους της Λιμβουργίας (Γκενκ – Σίντ Τρούιντεν). Ακόμη όμως ένα ματς που δεν έχουμε καλή παράδοση από κάρτες.

Περνάμε μετά στο Λονδρέζικο ντέρμπι όπου οι μπουκ άρχισαν να το ψυλλιάζονται με τις Αγγλίδες και ρίχνουν τις αποδόσεις στις κόκκινες.

Ωστόσο το 4αρακι που βλέπω σε μια εταιρία αλλά και το κόμπο σε απόδοση 51 θα το τιμήσω. Αρσεναλ και Τότεναμ μας έχουν χαρίσει 2 κόκκινες στα τελευταία 3 ματς και βλέποντας ότι φέτος βγαίνουν κόκκινες στην Αγγλία , θα το τιμήσουμε. Παίρνω και λίγο το κόμπο (μεταξύ τους δε ξέρω αν έχει βγει ποτέ, τουλάχιστον τα τελευταία 30 χρόνια όχι) που έχει να εμφανιστεί από τον Απρίλιο στο πρωτάθλημα όπου τότε έπαιζε η Τότεναμ πάλι μέσα στην Έβερτον.

Ο Robert Jones που σφυρίζει είναι δύσκολος και έχει να βγάλει κόμπο κόκκινων από το 2017 (σε ένα Γούιγκαν – Πόρτσμουθ).

Μετά το μεσημέρι πάλι έχουμε το Φέγενορντ – Άγιαξ όπου βλέπουμε συχνά κόκκινες στα παιχνίδια τους. Ο Ρέφερι (Gozubuyuk) είναι μέτριος και περιμένω αν βγει κόκκινη να είναι από τις πολλές κίτρινες. Οπότε πρώτα βλέπω προς το θασίτικο και μετά προς τη κόκκινη κάρτα.

Στο 3,4 βρίσκω το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες η κάθε ομάδα + κίτρινη και οι δύο στο ημίχρονο”. Στο 3,8 η κόκκινη. Πιο τίμιο το πρώτο.

Κλείνουμε με το ντέρμπι της Κοπεγχάγης την ίδια ώρα όπου βλέπουμε συχνά κόκκινες κάρτες. Χθες ενημέρωσα το παιδιά στο chat ότι οι αποδόσεις και το όρια που έδωσαν είναι λάθος. Το όβερ 3,5 κίτρινες έδινε 1,93 όταν στα τελευταία ματς βγήκαν 7,8,8,5,7,5,7 κίτρινες.

Το κόμπο ”όβερ 3,5 κίτρινες + κόκκινη” έδινε 8,5 και ήταν επίσης εξαιρετικό. Ενημέρωσα ότι όποιος ήθελε μπορούσε να τα παίξει γιατί πιθανόν σήμερα να αλλάξουν τα όρια. Και έτσι έγινε. Σήμερα δίνουν σαν όριο όβερ 4,5 κίτρινες σε απόδοση 2. Οπότε ήδη όσοι παιδιά ήταν χθες στο chat και παίζουν μικρές αποδόσεις , το τσίμπησαν αυτό. Φυσικά δε μπορούσα να κάνω κάποιο update αφού δε παίζω μονά του 1,93.

Εγώ απλά θα κρατήσω σήμερα ένα βαρβάτο 13αρι με ”g/g + όβερ 4,5 κίτρινες + κόκκινη”.

To απόγευμα έχουμε το Αντερλεχτ – Κλαμπ Μπριζ. Το πιο καυτό ντέρμπι στο Βέλγιο που όμως σπανίζουν οι κόκκινες. Ο Ρέφερι πάντως είναι εξαιρετικός για κόκκινη κάρτα που όμως δε τη βρίσκω σε καμιά εταιρία.

Στην Τσεχία έχουμε το μισητό της Πράγας αλλά βλέπω ότι στα τελευταία 4 δεν βγαίνει κόκκινη και λέω να το αφήσω.

Γενικά θα πρέπει να κάνουμε δύσκολη διαλογή!

Μετά πάμε στα βραδινά όπου γίνεται ο κακός χαμός. Ξεκινάμε από το Ρεάλ – Ατλέτικο όπου ίσως είναι το μοναδικό που θα βγει εύκολα στη διαλογή. Με Rojas στην σφυρίχτρα δεν ποντάρω τίποτα. Δεν το έκανα έτσι κι αλλιώς , πόσο μάλλον τώρα που οι κάρτες πονάνε. Κάκιστος ρέφερι που βγάζει πολύ δύσκολα κόκκινη.

Τώρα αν ξυπνήσει ξαφνικά σήμερα , δε θα πληρώσω να το μάθω.

Συνεχίζουμε με καυτό Παρί – Μαρσέιγ. Εδώ έχουμε καλό διαιτητή ( ο γνωστός Delajod) και καλές αποδόσεις. Στο 5 το ειδικό ”κάρτα και οι δύο + κόκκινη” και δε γίνεται να το αφήσω.

Κλείσαμε με τα ντέρμπι!

Από εκεί και πέρα έχω δύο καλά παιχνίδια που οι ομάδες καίγονται για τι νίκη.

Το ένα είναι το Λας Πάλμας – Γρανάδα στην Ισπανία. Και το άλλο είναι το Τσάβες – Εστρέλα στη Πορτογαλία. Στο Πορτογαλικό έχουμε τρομερό διαιτητή (Baxinho) που βγάζει κάρτες σαν καραμέλες αλλά και οι δύο ομάδες ρίχνουν αρκετές κλωτσιές. Στο Ισπανικό είναι βαθμολογικά πολύ δυνατό ματς αφού θέλουν τη νίκη αμφότερες απλά εδώ ο Bengoetxea είναι λίγο δύσκολος στις κάρτες.

Ειδικά στις κόκκινες.

Κλείνοντας, κάπου την ίδια ώρα με τη Παρί έχουμε το 2ο παιχνίδι για τον τελικό κυπέλλου στη Βραζιλία. Η Σάο Πάολο θα υποδεχτεί τη φλαμένγκο και περιμένω ένα ματς με πολλές κάρτες. Στο πρώτο ματς βγήκαν 3 κίτρινες μόνο στο πρώτο ημίχρονο ενώ το σκορ αφήνει περιθώρια για ένα δυνατό παιχνίδι. H Σάο Πάολο δεν έχει πάρει ποτέ κύπελλο και έχει το προβάδισμα να είναι το πρώτο στην ιστορία της ενώ η Φλαμένγκο είναι ένα θεσμός που κυνηγάει (έχει 4 κύπελλα και ήταν η περσινή νικήτρια).

Ρέφερι είναι ο ίδιος με το πρώτο αγώνα και καλοβλέπω κάποιο ειδικό μπετ με συνολικές κίτρινες αλλά και από ημίχρονο. Το μόνο που αξίζει σαν απόδοση είναι το 5άρι στο ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες + κόκκινη”.

Από γκολ δεν έχω πολλά. Στα περισσότερα ντέρμπι πάντως βλέπω να έχουμε και γκολ. Κυρίως στο Αγγλικό , στο Ολλανδικό και στη Δανία.

Από εκεί και πέρα βάλτε και λίγο Μπράιτον για γκολ. Οπότε είναι μια Κυριακή που είναι ιδανική για παιχνίδι με κάρτες. Αλλά όπως είπαμε δε μπορώ να κάνω δυνατό παιχνίδι. Πρώτον γιατί οι κάρτες δε πληρώνουν πλέον και δεύτερον γιατί χάνω καλά. Υπό νορμάλ συνθήκες αυτή η Κυριακή θα ήταν μια μέρα με 14-16 μονάδες ποντάρισμα. Εγώ θέλω να πέσω στις μισές.

Οπότε τι κρατάω και τι ποντάρω. Ξεκινάω από την Αγγλία όπου θα ποντάρω το ειδικό ”g/g + κόκκινη”. Τα πέντε τελευταία ματς μέσα στην Άρσεναλ για το πρωτάθλημα ήρθαν όλα g/g ενώ τα τρία είχαν και κόκκινη. Οπότε στο 6,25 είναι καλό αυτό το ειδικό. Τσιμπάω λίγο και το κόμπο.

Μετά κρατάω το ειδικό ΄΄όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη” σε απόδοση 4,85 στη Πορτογαλία αλλά και το κόμπο κόκκινων σε απόδοση 26.

Αφήνω το Ολλανδικό και ποντάρω το βαρβάτο ειδικό στη Δανία. Κλείνοντας θα παίξω και στη Παρί το ειδικό που ανέφερα.

Συνολικά 4 παιχνίδια με ποντάρισμα 9 μονάδων. Έπεσα εκεί ακριβώς που ήθελα.

Κλασικά στο στέκι μας εμείς από το μεσημεράκι. Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS