212

Thassios

Λίγες επιλογές

Καλησπέρα μαχητές μου!

Τώρα τι να πούμε! Αν πάμε λίγο πίσω , η Χιρόνα δεν ήθελε να σκοράρει πρώτη όπου είχε τις ευκαιρίες , αλλά ήθελε να κάνει την ανατροπή και να πληρωθεί ευτυχώς αρκετός κοσμάκης. Μείναμε με κερδισμένο της Κάντιθ. Μετά χάσαμε πολύ δίκαια στους Λατίνους που είμαι οριακά να αρχίσω να τους βαφτίζω Ευρωπαίους με τα χάλια που δείχνουν.

Και πάμε στο χθεσινό της Χοφενχάιμ. Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρο από το χθεσινό ,που να μου δείχνει ότι δεν θέλει να πληρώσει. Ότι και να κάνω. Στημένο ματς να παίξω , πάλι δεν θα βγει. Οπότε περιμένω την ώρα που αν θέλει και όποτε θέλει θα μου δώσει κάτι. Όπως βλέπεται δε παίζω κάτι λάθος. Τα ίδια θα ξαναέπαιζα. Αποδόσεις 6 και 9 ,που άλλοι τις βλέπουν και ζαλίζονται, εμείς τις κάνουμε να φαίνονται αποδόσεις φαβορί.

Δηλαδή πόσο να έδινε να το 1Χ μετά την κόκκινη της Ντόρτμουντ;; Κάπου στο 2 νομίζω. Ακόμη και πιο πριν που έχανε τις ευκαιρίες η Χοφενχάιμ έδινε να πληρώνει 1,90 να σκοράρει στο 2ο ημίχρονο και εμείς τη περιμέναμε στο 6αράκι. Αυτά πρέπει να κρατήσουμε. Σαφώς και παίζει ρόλο η τσέπη. Δεν είπα ποτέ το αντίθετο. Αλλά δυστυχώς δε παίζω πλέον μπάλα εγώ (χοχοχο).

Άλλοι μπαίνουν στο γήπεδο και κάνουν κομάντο.

Προχωράμε στα φρέσκα! Η Μάλλον όχι. Κάνω μία στάση στα παληκάρια που κάνουν εκπομπή και προκαλούν. Εσείς έχετε φωνή και τα λέτε. Εμείς οι ταπεινοί εργάτες τα γράφουμε και δε φοβόμαστε να απαντήσουμε.

Όταν λοιπόν κύριοι ο Thassios πήγαινε στα καζάνια και έβγαζε τσίπουρο (δικό του) και έπινε τσίπουρο , ο Γέρος του Νοτιά (χοχοχοχο, καταλάβατε όλοι ποιον λέω ε) μαζί με τον Βολταίρο (έτσι θα λέω τον πολύ αγαπητό Άγγελο μιας που ασχολείται με Γαλλίες) , τρώγανε παϊδάκια με το μαχαιροπίρουνο.

Στο συγκεκριμένο τσίπουρο λοιπόν που είχα βγάλει σε περιορισμένη ποσότητα , είχα δοκιμάσει για πρώτη φορά να βάλω αστεροειδή γλυκάνισο. Με αυτή τη προσθήκη λοιπόν , αυτό το τσίπουρο , που δεν είναι γράπα, πίνετε μόνο με λίγο νεράκι για να βγάλει το άρωμα που πρέπει ο αστεροειδής. Να μάθετε εσείς και λίγο ο Billaras που ξέει μόνο από Αγγλικές apple pie (με πολλή αγάπη και καρδούλες φυσικά).

Πάμε τώρα στα φρέσκα. Κακό πρόγραμμα. Λίγα πράγματα.

Ξεκινάω από τη Γερμανία όπου κάνω στάση στο παιχνίδι της Χάιντενχαι με την Ούνιον όπου περιμένω μια αναμέτρηση με πολλά γκολ. Η Χάιντενχάιμ εντός έδρας έχει δύο στα δύο όβερ 4,5 ενώ από την άλλη η Ουνιόν έχει ένα g/g + όβερ 4,5 και ένα g/g + όβερ 2,5. Και στα δύο εκτός της Ουνιόν είδαμε g/g + όβερ 2,5 στο ημίχρονο.

Η Χάιντεχαιμ έχει σκοράρει και στα δύο ημίχρονα εντός. Διαλέξτε και παίξτε. Το g/g+ οβερ 3,5 στο 3,60. Το g/g ημιχρόνου στο 4,33. Το g/g και στα δύο ημίχρονα στο 13. Τσεκάρετε και λίγο τα πέναλτι εδώ. Οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά στα παιχνίδια τους.

Το επόμενο που έχω για γκολ είναι τα ξημερώματα ένα καλό g/g ημιχρόνου ανάμεσα στην Αμέρικα και τη Πούμας από το Μεξικό.

Οπότε φεύγω και πάω στις κάρτες όπου σήμερα θα κρατήσω δύο παιχνίδια. Το ένα είναι το Βάσκικο ντέρμπι όπου μπορεί να υπάρχει ένταση , ειδικά όταν περιμένω τη Μπιλμπάο να ζορίσει αρκετά την Σοσιεδάδ. Η κόκκινη στο 3 δεν αξίζει , ωστόσο με το όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο πάει στο 5αράκι που είναι ένα ειδικό με αξία. Πάντως ο Manzano δε μου γεμίζει και πολύ το μάτι για διαιτητής που μπορείς να παίξει κάρτες.

Χαμηλό ποντάρισμα.

Κλείνοντας πάμε και στη Πορτογαλία. Ο κακός χαμός στην παράδοση των Μποαβίστα – Φαμαλικάο όπου κοκκινίζει ο τόπος. Μια Φαμαλικάο που μόνο ξύλο βλέπουμε στα παιχνίδι τους. Σε 6 ματς που έχουν παίξει φέτος , είδαμε 5 κόκκινες κάρτες. Εξαιρετικός διαιτητής ο Coreia σε ένα ματς που η Μποαβίστα θέλει να πάρει μια νίκη μετά τη 4άρα από τη Μπράγκα.

Περιμένω παιχνίδι για γερά νεύρα. Πάμε με το ειδικό όβερ ”1.5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη” σε απόδοση 4,6 ενώ ελαφρώς θα πάρω και το κόμπο.

Αυτά ήταν για σήμερα. Θα ποντάρω μια δυάδα ξερή με το g/g + όβερ 3,5 σε Ουνιόν και το g/g ημιχρόνου στο Μεξικό. Από εκεί και πέρα θα πάρω δύο μονά σε Ουνιόν με πολλά γκολ. Το g/g + όβερ 2,5 ημιχρόνου σε απόδοση 9 και το g/g και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 13 (ας λήξει ένα ωραίο 3-3 που μας δείχνει και στη φώτο στήλης ο Fischer).

Μετά θα ποντάρω τα ειδικά στις κάρτες που ανέφερα.

Τα λέμε στην έναρξη των Γερμανικών στο chat. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS