158

Thassios

Γκολ και θέαμα

Καλημέρα Betsellerades μου!

Η εμπιστοσύνη στον ΠΑΟΚ (άφησα Ολυμπιακό εγώ) έπιασε τόπο αφού μας έφερε μια καλή δυάδα στη στήλη που την είχα όσο τίποτα άλλο ανάγκη. Ακόμη και το μονό που ανέφερα σε απόδοση 6,5 βγήκε αέρας στο παιχνίδι και χαίρομαι που το πήρανε αρκετοί από εσάς.

Πάμε στα φρέσκα όπου έχουμε αρκετές επιλογές στα μάτια μου και θα χρειαστεί διαλογή.

Ξεκινώντας από κάρτες όπου είναι λιγότερες επιλογές , θα κάνω πρώτη στάση στην Αγγλία. Νότιγχαμ εναντίων Έβερτον με τις δύο ομάδες λογικά να παλεύουν μέχρι το τέλος της σεζόν στην ουρά για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ειδικά η Έβερτον μετά την αφαίρεση βαθμών δεν έχει περιθώρια για γκέλα σε τέτοιο παιχνίδι. Περιμένω δυνατό ματς με ένταση και σκληρά Αγγλικά μαρκαρίσματα ενώ μην ξεχνάμε και τα περσινά γεγονότα όπου μετά το 2-2 τον Μάρτιο, το στρατόπεδο της Νότιγχαμ είχε καταθέσει επίσημη διαμαρτυρία για τα λάθη του διαιτητή και το πόσο έκριναν το ματς.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Paul Tierney που φέτος έχει 32 κίτρινες και 3 κόκκινες σε 7 ματς. Κάτι παραπάνω από τίμιος. Κρατάω το Θασίτικο σε απόδοση 3,6 αλλά και το τούμπανο ”όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο + κόκκινη” σε απόδοση 7.

Επόμενο που σκέφτηκα για κόκκινη είναι το Παναιτωλικός – Κηφισιά λόγω βαθμολογίας κι εδώ. Στην ουρά και οι δύο με τη Κηφισιά να έχει φέτος 4 κόκκινες και να βλέπουμε συχνά στα παιχνίδια της πολλές κάρτες.

Απλά δε μου αρέσει σαν διαιτητής ο Κουμπαράκης για να ποντάρω κόκκινη.

Στην Ιταλία βλέπω έχουν ξεκινήσει μια μίνι παράδοση η Λάτσιο με τη Κάλιαρι και άμα ζοριστούν οι γηπεδούχοι δεν αποκλείω να δούμε κόκκινη. Ο Ρέφερι είναι μέτριος αλλά όχι και απαγορευτικός.

Στη Πορτογαλία το Ρίο Άβε – Εστρέλα είναι ένα υποψήφιο ματς για κάρτες.

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη με μία ομάδα στα μέτρα τους (κάτι σαν το χθεσινό που παίξαμε) ενώ και η παράδοση δεν είναι άσχημη. Ο Ρέφερι τίμιος καρτάκιας και οι αποδόσεις σούπερ. Το κλασικό ειδικό δίνει 5,85 ενώ ακόμη και το όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο που δίνει 1,9 μπορεί να παιχτεί σε κάποια δυάδα.

Κάτι άλλο δεν είδα από κάρτες. Και πάμε τώρα σε όλα τα υπόλοιπα.

Ξεκινάω από τα κόμπο με σημεία. Όσοι ακούσατε εκπομπή τα ανέφερα. Από Αγγλία ωραίο είναι αυτό της Χάντερσφιλντ που άκουσα από τον μπιλ. Εγώ κρατάω εδώ το ”Χ2 + g/g” σε απόδοση 2,80. Μετά έχω στη Σκωτία το ίδιο κόμπο στο Μάδεργουελ – Νταντί. Η Μάδεργουελ έχει 10 ματς που αγνοεί τη νίκη , δηλαδή πετάει αετό κανονικά ενώ όπως έγραψα και στη στήλη με τα στατιστικά , εντός έδρας έχει 6 στα 7 κόμπο ”g/g + όβερ 2,5”.

Η Νταντί δε τρομάζει σαν ομάδα , ειδικά εκτός έδρας , αλλά είναι καλύτερη. Θεωρώ ότι μπορεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Τα δύο τελευταία μεταξύ τους έληξαν 1-1. Από εκεί ξεκινάει και το αποψινό και μετά γέρνει προς τα δεξιά. Στο 2,85 το κρατάω.

Μετά στη Πορτογαλία ανέφερε και ο Billaras την Πορτιμονένσε. Ποια Κάσα Πία τώρα! Εντός έδρας έχει απολογισμό 0-2-5 ενώ η Πορτιμονένσε έχει δοντάκια αν και δέχεται εύκολα γκολ.

Παιχνίδι επίσης που ξεκινάει από το 1-1 και μετά ξεφεύγει προς τα δεξιά. Στο 2,75 το ”Χ2 + όβερ 1,5” και στο 3,25 το ”Χ2 + g/g”. Διαλέξτε.

Μετά περνάω στα γκολ. Στην Ιταλία με τρώει το Μίλαν – Φροζινόνε για ένα ματς με πολλά γκολ. Τα παιδιά στην εκπομπή ανέφεραν τα ομαδικά γκολ της φιλοξενούμενης. Το 2016 (τις καλές χρονιές) ήρθαν ένα ωραίο 3-3.

Δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε το ίδιο όταν έχουμε μια Μίλαν με θεματάκια και μια Φροζινόνε που της αρέσει να τα κάνει όλα τα ματς όβερ. Στο 3,20 το g/g+ όβερ 3,5 , στο 3,90 το 2-1 anytime ενώ στο 12 το 2-2 (έχει φέρει η Μίλαν με Λέτσε και Νάπολι).

Επόμενη στάση στη Γερμανία και στην ομάδα του Γερμανού. Εδώ μου έχει καρφωθεί ότι μπορεί να δούμε ανατροπή η ημιαντροπή.

Ο Γερμανός προχθές μου έγραψε στο chat ότι η ομάδα του θα κερδίσει 3-1. Εγώ λέω ότι παίζει πολύ και το 2-2. Η Χόφενχάιμ έχει 4 ματς που αγνοεί την νίκη (3 πρωτάθλημα και ένα κύπελλο) και θεωρώ ότι κάνει μια μικρή κοιλιά ενώ η Γκλάντμπαχ έχει εξαιρετική παράδοση. Αυτό πάντως που κρατάω σίγουρα είναι το στατιστικό που ανέφερα τη Παρασκευή ότι η Χόφενχάιμ έχει κερδίσει τα 5 από τα 6 ημίχρονα.

Μου αρέσει πολύ λοιπόν η ημιανατροπή σε συνδυασμό με όβερ 2,5 γκολ.

Και για να προσθέσουμε και κάτι λίγο πιο fun στο ποντάρισμα.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Tobias Reichel στα τελευταία τρία ματς που σφύριξε είχαμε 2 ανατροπές και μία ημιανατροπή (Βέεν-Καιζερσλάουτερν 2-1 από 0-1 , Βολφ – Βέρντερ 2-2 από 0-1 και Φράι – Μπόχουμ 2-1 από 0-1). Μπορεί να παίζει ανατροπές κι αυτός (χοχοχοχο).

Μετά μπαίνω λίγο στα χωράφια του Tzini. Πάω στα Κατάρ όπου έχω ένα ζευγάρι που μπορεί να δούμε πολλά γκολ αλλά και ανατροπές.

Είναι κομμένο και ραμμένο για τέτοιο θέαμα. Αναφέρομαι στο Αλ Αχλί Ντόχα – Αλ Ραγιάν. Δείτε λίγο τα εντός της μίας και τα εκτός της Αλ Ραγιάν. Η Αλ Ραγιάν εκτός έχει φέρει 3-2,2-3 και 3-4 στα τελευταία 5 ματς. Όλα είχαν ανατροπή. Η Αλ Αχλί εντός έχει 1-2,2-4,4-2,1-4 στα τελευταία 4 εντός. Τα δύο είχαν g/g ημιχρόνου ενώ σε όλα είχαμε όβερ 1,5 γκολ και στα δύο ημίχρονα.

Δείτε και διαλέξτε ότι γουστάρετε. Από ανατροπές , g/g ημιχρόνων , ακόμη και τα anytime που ανεβάζει το tzini.

Κλείνοντας πολλά γκολ μπορεί να δούμε στην Ελβετία στο Γκρασχόπερς – Λωζάνη , στην Ολλανδία στο Φόλενταμ – Τσβόλε και στην Γερμανία β΄ στο Μαγδεμβούργο – Καιζερσλάουτερν. Ενώ στο Σπέτσια – Πάρμα έχουμε δύο ομάδες αντίθετες.

Η Σπέτσια μια ομάδα που παίζει κλειστά αλλά δε της βγαίνει και από την άλλη μια Πάρμα που βλέπουμε ωραίο θέαμα στα παιχνίδι της. Δείτε τι έχω σημειώσει στα στατιστικά. Όλα τα εκτός παιχνίδια της είναι όβερ και έχει σκοράρει σε όλα πάνω από ένα γκολ. Σαν παράδοση έχουμε τα δύο τελευταία να λήγουν 2-2 σκορ ενώ και το τελευταίο εντός της Σπέτσια ήταν 2-2.

Στο 2,70 να σκοράρει πάνω από ένα γκολ η Πάρμα ενώ 10 δίνει το 2-2 σαν anytime.

Νομίζω πως κάλυψα αρκετά παιχνίδια. Πλούσιο το πρόγραμμα και πάμε τώρα στο παρασύνθημα. Τι κρατάω και τι αφήνω.

Κρατάω από κάρτες μόνο το ματς στη Αγγλία. Το κόμπο ”όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο + κόκκινη”.

Μετά θα πάρω σαν μονό αποδεκτό το ειδικό με την ημιανατροπή που ανέβασα πιο πάνω στο Γερμανικό.

Έπειτα σκέφτηκα αν θα κάνω τρίξι τα τρία κόμπο με σημεία που ανέφερα ή θα βγάλω κάποιο για να πάω σε ατόφια δυάδα.

Τελικά θα κάνω το 2ο. Θα αφαιρέσω τη Χάντερσφιλντ (ας κάνει τα κουμάντα του ο Billaras) και θα πάω σε μία ατόφια δυάδα με τα κόμπο.

Μετά θα πάρω ακόμη μια δυάδα με τα ομαδικά γκολ της Πάρμα αλλά και τα πολλά γκολ στην Ελβετία.

Αυτά από εμένα. Εσείς φυσικά μπορείτε να κάνετε τι δική σας χημεία. Πάντως με έτρωγε να ρίξω και κάτι στην ξερή δυάδα των anytime 2-2 σε Μίλαν και Σπέτσια.

Δίνει 120 απόδοση. Ιταλοί από τα παλιά δηλαδή (χοχοχοχο) απλά εγώ πρέπει να μαζευτώ είπαμε. Σύνολο 7 μονάδες για Σάββατο.
Νέα στήλη αύριο το πρωί ενώ το απόγευμα θα είμαι στο chat με την έναρξη των Γερμανικών μέχρι τις 7 περίπου. Μετά λόγω μιας υποχρέωσης θα απουσιάσω.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS