136

Thassios

Δύο μάχες – UPDATE!

Καλημέρα καρτολάγνοι μου!

Χθες θα μπορούσε και καλύτερα. Άνετα κούμπωνε η δυάδα με τα anytime αφού η Βαγιεκάνο ένα γκολ το είχε σε ένα ματς που ήταν ραμμένο για 1-1. Στο άλλο που περιμέναμε τη κόκκινη , η Σεβίλλη που έχασε με κατεβασμένα τα χέρια από τη Χετάφε , κέρδιζε 0-2 στο ημίχρονο. Έγινε γρήγορα και το 0-3 ενώ παρόλο που το αλάνι ο ρεφ έβγαλε κόκκινη, την ακύρωσε το var (χωρίς να καταλάβω το γιατί).

Τέλος στην Ατλέτικο πόσο λάθος κάνουν μερικές φορές οι μπουκ. Ένα χορταστικό παιχνίδι που μπήκαν 6 γκολ και πληρωθήκαμε πολύ πολύ άνετα και το anytime.

Σήμερα πάμε σε στήλη όπου θα αναφέρω παιχνίδια διημέρου.

Ξεκινάμε από τα Ελληνικά μπουμπούκια μας και κάνω στάση στον αγώνα Βόλος – ΠΑΟ. Δε γίνεται να μην ποντάρω κάρτες σε αυτό το ματς.

Ειδικά με τον Χρήστο Βεργέτη στην σφυρίχτρα που είναι μηχανή καρτών. Φέτος σε 4 ματς έχει 30 κίτρινες και 2 κόκκινες. Πάμε στις ομάδες τώρα. Νομίζω όλοι βλέπουμε τη κρίση που βρίσκεται ο ΠΑΟ και από την άλλη ένα Βόλο που αρχίζει να βρίσκει πατήματα. Περιμένω οι Βολιώτες να βάλουν δύσκολα στην ομάδα των πρασίνων που καίγονται για τη νίκη μετά τη γκέλα μέσα στον Ατρόμητο ( η 2η εκτός έδρας μετά τον Άρη).

Θα γίνει ένα μικρός χαμός. Θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη αν δεν γίνει μακελειό. Οι αποδόσεις εξαιρετικές. Θα πορευτώ με το παρακάτω ειδικό.

Μετά μένοντας στις κάρτες θα ρίξω και Γαλλικό ποντάρισμα στο Μονπελιέ – Μαρσέϊγ. Είναι και οι δύο ομάδες που τους αρέσουν οι καβγάδες και περιμένω να γίνουν αρκετοί από αυτούς σε αυτό το ντέρμπι του Νότου. Παράδοση πολύ καλή σε κόκκινες ενώ και ο ρέφερι είναι τίμιος αν και φέτος πάει σε χαμηλούς τόνους.

Σίγουρα καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι και μπορεί να μας χαλάσει το μπετ μια άνετη επικράτηση τους αλλά εκτός έδρας ζορίζονται όπου σε 8 ματς έχουμε δει 4 κόκκινες κάρτες. Στο 5,75 το παρακάτω ειδικό.

Ενώ θα ρίξω και κάτι ψηλά στο κόμκπο.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο από κάρτες. Φυσικά και τσέκαρα το καυτό Παρτιζάν – Ερυθρός αλλά δε δίνουν κάρτες καμιά εταιρία ενώ τη Πέμπτη στη Ρουμανία έχουμε το ντέρμπι των Κλουζ που όμως τελευταία κάνουν ήρεμα παιχνίδια. Αυτό ίσως το ξαναδώ με κάποιο update.

Περνάμε στα υπόλοιπα ειδικά.

Στάση στην Ιταλία και στον αγώνα κυπέλλου μεταξύ Ίντερ και Μπολόνια. Εδώ με τρώει πολύ η παράταση ρε παιδιά. Δηλαδή να λήξει Χ και μάλιστα με γκολ. Σαν παράδοση οι δύο ομάδες στο θεσμό έχουν δύο αγώνες όπου έληξαν οι κανονικές διάρκειες 2-2 και πήγαν παράταση ενώ φέτος στον αγώνα πρωταθλήματος ήρθαν πάλι 2-2. Η Μπολόνια δεν είναι φέτος καμιά τυχαία αφού έχει καλά δοντάκια.

Με 2 ήττες μόνο από την αρχή της σεζόν μπορεί να βάλει δύσκολα στην Ίντερ. Το Χ + g/g πληρώνει 6,2 και το κρατάω.

Στη Γερμανία ωραίο g/g ημιχρόνου στο Φρανκφούρτη – Γκλάντμπαχ (το έχει ποντάρει ήδη ο Γερμανός) αλλά και στο Στουτγκάρδη – Άουγκσμπουργκ. Στη 3η κατηγορία συμφωνώ επίσης με το g/g ημιχρόνου στο Μπίλεφελντ – Δρέσδη ενώ θα προσθέσω και το Βερλ – Βικτόρια Κολωνίας.

Στα δικά μας χωράφια μου αρέσει το κόμπο του ΠΑΟΚ 2 + g/g. Το 1,4 αυτόματα με πάει στο 3,25. Η Κηφισιά βλέπουμε ότι σκοράρει με ευκολία. Έβαλε 4 στα Γιάννενα ενώ και ο ΠΑΟΚ πίσω βγάζει θεματάκια. Με 1-4 κέρδισε τον Αστέρα όπου θα μπορούσε να φάει άνετα κι άλλο γκολ. Οπότε θεωρώ ότι θα κερδίσει αλλά δεχόμενος γκολ. Το πρώτο ματς είχε λήξει 2-1.

Κλείνοντας ένα ακόμη καλό g/g ημιχρόνου είναι τη Πέμπτη στο ματς Βελγίου ανάμεσα στην Γάνδη και τη Λέουβεν.

Πάμε τώρα να δούμε τι κρατάω. Το καλύτερο στα μάτια μου είναι το ποντάρισμα στο ματς του Βόλου γι αυτό και θα τσιμπήσω λίγο εκεί τις μονάδες (θα μπορούσα και παραπάνω αλλά χωρίς κόσμο κάνω πίσω). Μετά κρατάω και το Γαλλικό πιο χαλαρά πονταρισμένο αλλά παίρνω και λίγο το κόμπο εδώ.

Με βαριά καρδιά αφήνω τα άλλα και κυρίως το Ιταλικό. Δυστυχώς είπαμε ότι η κάβα με αναγκάζει να μαζευτώ όσο μπορώ.

Τα λέμε πάλι στο chat ενώ αν δε προκύψει κάτι άλλο τη Πέμπτη ,τα λέμε στη στήλη με τα στατιστικά τη Παρασκευή!

UPDATE!

Όπως σας είπα και στην στήλη με τους αριθμούς , εδώ είμαι με ένα update για σήμερα μιας και έχει κάποια παιχνίδια που μου αρέσουν.

Πρώτη στάση στην Ολλανδία και στο ματς Ντεν Μπος – Καμπούρ. Καμία σχέση οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι μετράνε 11 ματς χωρίς νίκη , τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έχουν 4 ματς που πετάνε φωτιές. Βέβαια αμυντικά έχουν θεματάκια και δέχονται εύκολα γκολ αλλά δε δίνουν και πολύ σημασία μιας και μπορεί μπροστά να βάλουν 3-4 γκολ για πλάκα.

Δίκαιο το 1,80 στο διπλό όπου με το g/g πάει στο 3. Το κρατάω.

Στη συνέχεια κρατάω και το κόμπο της Βίλα που είπε ο Βασίλης , λίγο πιο safe βέβαια. Το 1 + ng + άντερ 3,5 δίνει 2,80 και είναι τίμιο.

Φεύγουμε από Ευρώπη και πάμε στην Αργεντινή. Εκεί που έχουμε τον τελικό του Τρόφεο ντε Καμπεόνες. Η Ροζάριο σεντράλ αντιμετωπίζει την Ρίβερ Πλέιτ που ψάχνει εκδίκηση μετά τον αποκλεισμό που δέχτηκε στον ημιτελικό του Copa de la Liga.

Πάντα τέτοιο τελικοί έχουνε ένταση και ξύλο. Κρατάω το ειδικό ”όβερ 5,5 κίτρινες + κόκκινη” σε απόδοση 4,6.

Απο κοντά και το κόμπο σε απόδοση 26.

Κόκκινη μπορεί να δούμε και στο Σίτι – Φλουμινένσε με τον Πολωνό ρέφερι αλλά φοβάμαι εκεί το σκορ και έτσι θα πάω πάσο. Ακόμη ένα ματς για κόκκινη είναι το Σαλερνιτάνα – Μίλαν μιας και οι γηπεδούχοι είναι η 2η ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες ενώ η Μίλαν η 1η με τις περισσότερες κόκκινες. Επίσης o Doveri έχει φέτος 3 κόκκινες σε 5 ματς.

Αυτό που με φοβίζει όμως είναι το όνομα Pipo Inzaghi. Ο προπονητής της Σαλερνιτάνας είναι μεγάλη ιστορία για τον σύλογο της Μίλαν. Οπότε μπορεί να έχουμε φιλικό κλίμα.

Επομένως τρία ματς κρατά. Ποντάρω το ειδικό στην Αργεντινή και το κόμπο. Μετά παίζω και τη παρακάτω δυάδα και έκλεισα.

Αύριο νέα στήλη ενώ σήμερα το βράδυ τα λέμε στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS