78

Thassios

Δυνατό πρόγραμμα με πολλές επιλογές

Καλημέρα Betsellerades μου!

Πλήρωσαν καλά τα anytime score ενώ αν έβγαινε και της Ρόμα μην είστε και σίγουροι ότι θα ήμουν και πολύ ήρεμος. Κατόπιν εορτής που λένε και αφού είχα ανεβάσει στήλη είπα μέσα μου ” κανόνισε τώρα που δεν έριξες 0,5 μονάδα στη τριάδα να βγούνε όλα”. Οπότε έτσι και γινότανε το 1-2 στη Ρόμα θα τα είχα σπάσει όλα (χοχοχο).

Μην είμαι αχάριστος , το τρικ με τα anytime που παίζω βλέπω ότι αρχίζει και πιάνει τόπο. Ακόμη και χθες ταμείο πήγε η δυάδα όπου ήταν και τα τελικά σκορ. Οπότε έχουμε συνολικά ένα κέρδος περίπου 40 μονάδων αποκλειστικά από τα anytime σε διάστημα τριών ημερών.

Κάπως έτσι λοιπόν θα κινηθώ και σήμερα με τα ειδικά.
Ξεκινώντας από την Αγγλία , ανέφεραν μερικά κόμπο τα παιδιά που βλέπουν.

Εγώ θα κινηθώ πάλι με το anytime 2-1 υπέρ των φαβορί. Αυτά είναι οι Μαν Σίτι , Λίβερπουλ , Νιουκάστλ και Τότεναμ. Λίβερπουλ και Τότεναμ μπορεί να δούμε και ανατροπές. Για Μπρέντφορντ το είπε ο Βασίλης στην εκπομπή ότι είναι η ομάδα με πολλά lead lose. Ενώ και η Τότεναμ βλέπουμε ότι δε πάει πίσω.

Μένοντας στις ανατροπές πάμε και στην άλλη ομάδα με πολλά lead lose που είναι η ομαδούλα του Γερμανούλη.

Πάμε λοιπόν και στη Γερμανία όπου μου αρέσει κι εδώ η ανατροπή αλλά και το anytime 2-1. Η Λειψία έπαιξε ωραία και με τη Ρεάλ και είδαμε ότι δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Εύκολα θα δούμε γκολ εδώ όπως και στα περισσότερα εκτός έδρας ματς της Γκλάντμπαχ.

Ακόμη ένα Γερμανικό για anytime score είναι το Ντάρμσταντ – Στουτκάρδη. Η Στουτκάρδη έχει 3 συνεχόμενες νίκες , όλες με g/g.

Από την άλλη η Ντάρμσταντ δεν είναι στα καλύτερά της , ωστόσο εντός έδρας βρίσκει δίχτυα. Ακόμη και με τη Λεβερκούζεν είχε αρκετές φάσεις και μπορούσε να πετύχει άνετα το γκολ. Οπότε το 2 + g/g και το anytime 1-2 μπορούν να μπούνε στο παιχνίδι μας.

Στο ίδιο καζάνι και το Βόλσφμπουργκ – Ντόρτμουντ όπου αυτό μου αρέσει και για g/g ημιχρόνου.

Κλείσαμε και με τη Γερμανία. ΄Ή μάλλον προτού κλείσουμε κρατάω και το g/g ημιχρόνου σε Καρλσρούη – Φορτούνα.

Προχωράμε και πάμε σε ακόμη ένα κόμπο φαβορί με g/g μπορεί να δούμε στη Σερβία και στο ματς του Ερυθρού Αστέρα. Δύο ομάδες που έχουν σαν παράδοση αρκετά g/g ενώ η Νόβι Πάζαρ μόνο αμελητέα ομάδα δεν είναι έχοντας εντός έδρας 7 νίκες σε 10 ματς.

Το 2 + g/g κάτι παραπάνω από τίμιο στο 3,4 που βλέπω.

Κλείνοντας με τα γκολ , θεωρώ ότι νωρίς το μεσημέρι μπορεί να δούμε ένα ωραίο θέαμα στο Περθ Γκλόρι – Μπρισμπέιν. Από g/g ημιχρόνου , ή g/g + όβερ 3,5 μέχρι και 5+ γκολ. Οι Αποδόσεις σωστά δίνουν τόσο χαμηλά.

Πάμε τώρα και στις κάρτες όπου είναι λιγότερες οι επιλογές.

Δύο παιχνίδια στην Ισπανία υποψήφια για κόκκινη.

Το ένα είναι στο Θέλτα – Μπαρτσελόνα όπου περιμένω τη Θέλτα να βάλει δύσκολα στην φιλοξενούμενη και να έχουμε νεύρα στο ματς . Με τίμιο διαιτητή στο ματς όπου ο Santana βγάζει κίτρινες από το τσεπάκι του και άμα έρθει η κόκκινη θα είναι από διπλή κίτρινη. Για τη Θέλτα εντός και τις κόκκινες τα έχουμε πει πολλάκις. Οπότε υποψήφιο για κόκκινη το παιχνίδι.

Το 2ο είναι το βραδινό Βαλένθια – Σεβίλλη. Τρομερή παράδοση με ξύλο οι δύο ομάδες όπου έχουμε τέσσερα συνεχόμενα ματς μεταξύ τους που βλέπουμε κόκκινη. Στο στραγάλι είναι ο Soto Grado που φέτος έχει 90 κίτρινες και 4 κόκκινες σε 14 ματς. Είναι αυτός που είχε ξεκινήσει δυναμικά το καλοκαίρι με το πρώτο κόμπο κόκκινων των Ισπανών σε εκείνο το Χετάφε – Μπαρτσελόνα.

Οπότε ακόμη ένα υποψήφιο ματς για κόκκινη μιας και η Βαλένθια θα τα βρει σκούρα απέναντι στη Σεβίλλη και δεν θα αργήσει να πέσει η πρώτη κλωτσιά.

Στην Ιταλία το Νάπολι – Τζένοα μπορεί να έχει κάρτες. Αν υποθέσουμε ότι θα τα βρει σκούρα η κακή φετινή Νάπολι που βλέπουμε κόκκινες στα παιχνίδια της , τότε μπορούμε να ποντάρουμε το αποψινό μιας και η Τζένοα έχει δοντάκια.

Πάμε κι σε ένα τοπικό ντέρμπι από τα δικά μου χωράφια. Κούσκο εναντίων Γκαρκιλάσο στο Περού με κοινή έδρα οι δύο ομάδες και θα έχουμε καλά τσεκούρια. Τουλάχιστον οι φιλοξενούμενοι είναι μόνο για ξύλο και όχι για μπάλα. Με 4 κόκκινες στα 3 πρώτα ματς πάνε σήμερα να πάρουν κάτι από το ματς. Διώξανε το προπονητή και γενικά δεν είναι καλό το κλίμα μιας και ακούγεται μέχρι και για προβλήματα πληρωμών.

Στα τελευταία δύο ματς των ομάδων μπορεί να μην είχαμε κόκκινη αλλά είχαμε 19 κίτρινες κάρτες. Κατά λάθος δε βγήκε η κόκκινη. Σήμερα με τον Jonathan Zamora θεωρώ ότι θα τη δούμε. Ο σχετικά νέος ρέφερι έχει 11 κόκκινες και 193 κίτρινες σε 31 εμφανίσεις στην Liga 1. Οι αποδόσεις βέβαια είναι ψυλλιασμένες αλλά θα τη βρούμε την άκρη.

Τέλος είδα και λίγο το Ρασίνγκ – Γοδόι από την Αργεντινή.

Είναι δύο ομάδες με πολύ καλή παράδοση στις κάρτες και δε μπορεί να περάσει αδιάφορο. Με Rapalini κιόλας στην σφυρίχτρα μπορεί να δούμε έυκολα τη κόκκινη. Το θέμα εδώ βέβαια είναι πως είναι αρχή ακόμη και είναι πάντα πιο ήρεμοι οι ποδοσφαιριστές.

Αυτά ήταν όλα λοιπόν παικταράδες μου. Καλή μέρα με δυνατό πρόγραμμα και μένει τώρα η ρημάδα η διαλογή.

Καταρχήν από κάρτες κρατάω τρία μονά. Θα τα ποντάρω όλα. Τα δύο Ισπανικά και το ντέρμπι στο Περού. Στο Περού το όβερ 1,5 κόκκινες ξερό. Δε βρίσκω μεγάλη αξία αλλού.

Μετά στην Ισπανία θα κάνω το κλασικό ειδικό με ”κάρτα και οι δύο στο 2 ημίχρονο + κόκκινη” σε αποδόσεις 5 στη Θέλτα και το ειδικό ”όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο + κόκκινη” στη Βαλένθια σε απόδοση 4,6.

Πάμε τώρα στα υπόλοιπα ειδικά. Καταρχήν θα ποντάρω τις δύο ανατροπές στην Μπρέντφορντ και στη Λειψία. Τα είπαμε για Γκλάντμπαχ και Μπρέντφορντ. Μονά και δυάδα.

Και μετά θέλω να κάνω και τρείς δυάδες με τα anytime score. Θα ποντάρω τη Σίτι με τη Τσέλσι με το anytime 2-1 και θα το κάνω δυάδα με το 1-2 της Στουτγάρδης.

Μετά η άλλη δυάδα θα είναι Το 2-1 της Νιουκάστλ με το 2-1 της Λειψίας.

και η Τελευταία θα είναι η δυάδα Λίβερπουλ – Σίτι.

Αν θέλετε ρίξτε και κάτι στη πεντάδα! Πολύ οριακά άφησα τα άλλα παιδιά. Δηλαδή όλα μου αρέσουν σήμερα. Θα μπορούσαν να κάνω πέρα τις κάρτες και να πάω σε ένα Yankee με τα anytime score. Αν θέλετε κάντε το. Απλά μου αρέσουν και τα παιχνίδια με τις κάρτες σήμερα.

Αυτά ήταν όλα. Απλώνω αρκετά το παιχνίδι μου αλλά δε ξεφεύγω πολύ σε μονάδες.

Σύνολο 13,5 μονάδες. Ως συνήθως κινούμαι χαμηλά κάπου στις 10-12 μονάδες. Τώρα το πήγα ένα κλικ πιο πάνω. Νιώθω καλό το μομέντουμ. Με ένα κερδισμένο χάνω ψίχουλα ενώ ακόμη και κέρδος μπορεί να έχω αν είναι δυάδα.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS