68

Thassios

Ματς- τελικοί -UPDATE 2!

Καλημέρα Betsellerades μου!

Σήμερα η στήλη θα ξεκινήσει με μία φράση.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

Σαν σήμερα πέρασαν 105 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων. Η μάλλον από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Τα 105 χρόνια δεν είναι πολλά. Μιλάμε για κάτι φρέσκο. Μιλάμε χάθηκαν πάνω από 350.000 Έλληνες του Πόντου. Προσωπικά είχα την εμπειρία να γνωρίζω ανθρώπους που το έζησαν. Προσωπικά δακρύζω που το θυμάμαι και γράφω αυτή τη στήλη τώρα. Είναι στο αίμα μας , στην μνήμη μας , είναι στη ιστορία μας. Δε πρέπει να είσαι Πόντιος για να σπαράζει η καρδιά σου , αρκεί να είσαι Έλληνας.

Πάμε στα υπόλοιπα.

Να πούμε κάτι για χθες;;; Ας πούμε κάτι έτσι για τα τυπικά. Ένα ρημάδι γκολ θέλαμε στο Μπράγκα – Πόρτο για να φέρουμε στα ίσια τη χθεσινή μέρα. Τόσες ευκαιρίες είχε η Πόρτο και όμως κατάφερε να βάλει ένα γκολ στο 86. Τι να πω τώρα. Αποτέλεσμα ήταν θα κάνουμε μια γερή ήττα και όπως είπα χθες σε τέτοιο χρονικό σημείο θέλουμε μόνο θαύμα για να πρασινίσω.

Από τα παιχνίδια με τις κάρτες πάντως , είδα ένταση ασχέτως αν δεν πληρωθήκαμε. Από τα 4 παιχνίδια που επέλεξα , είδαμε κόκκινη στα 2 ενώ οριακά δε βγήκε στους Λατίνους κόκκινη αφού είχαμε πολύ ένταση και στα δύο με σκληρά μαρκαρίσματα και από 6 κίτρινες κάρτες στο ματς. Το θέμα είναι όμως ότι με τέτοιες αποδόσεις θέλουμε κάτι παραπάνω.

Δηλαδή ακόμη και ένα Yankee να έπαιζα χθες με τις κόκκινες θα είχαμε πιάσει δυάδα απόδοσης 8. Θα είχαμε ρίξει ας πούμε 11 στήλες και θα είχαμε επιστροφή τις 8. Έτσι δεν παίζεις Yankee ,με 2,57 απόδοση. Οπότε πήγα ψηλά με απευθείας και κάπως έτσι ήταν το σωστό παιχνίδι. Αν μου είχαν δώσει περισσότερες επιλογές στη Πορτογαλία , όπως τους ζήτησα το ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο” και το αρνήθηκαν , τότε ναι θα έπαιζα μάλλον Yankee.

Αυτά με όσα έγιναν και πάμε στα φρέσκα όπου είναι άλλη μια ντουζίνα από ματς τελικούς.

Στα εγχώρια όλοι ξέρουμε πόσο δυνατά παιχνίδια έχουμε. Ειδικά στη Θεσσαλονίκη γίνεται ο κακός χαμός μέρες τώρα και πόσο μάλλον από χθες. Προσωπικά θα ήθελα να ζήσω αυτό το πρωτάθλημα και κύπελο στο Πύργο το Λευκό όπως λένε. Τι ωραίο και γιατί όχι να το περάσουν παρεούλα και οι δύο φίλαθλοι των ομάδων.

Μάλλον ζητάω πολλά ε! Θα ήθελα ας πούμε αν πάρει το πρωτάθλημα σήμερα ο ΠΑΟΚ να βγάλει μια ανακοίνωση και να πει ” Περιμένουμε τον ΑΡΗ να πάρει το κύπελλο για να γιορτάσουμε μαζί και να πάρει φωτιά η πόλη”. Εκεί θα πήγαινα κι εγώ να γιορτάσω και ας μην είμαι οπαδός καμίας εκ των δύο. Επειδή όμως απέχουμε έτη από κάτι τέτοιο , ας πάμε στα στοιχηματικά.

Στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ έχουμε ρέφερι φωτιά και τον ΠΑΟ να καίγεται για τη νίκη αλλά με όλα αυτά που έγιναν δε ξέρω πως θα παρουσιαστεί. Ο Ολυμπιακός θα είναι χαλαρός αφού θέλει δύο αποτελέσματα ενώ οι παίκτες δεν θα βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά αφού ακολουθεί μια σελίδα στην ιστορία τους συλλόγου. Ο ΠΑΟ έχει και το μαξιλαράκι του κυπέλλου και μπορεί να κρατάει δυνάμεις για εκεί.

Οπότε λέω εδώ να πάω πάσο.

Μετά στο ντέρμπι του Χαριλάου είναι ξεκάθαρο ότι θα πέσουν κορμιά. Εδώ το μόνο που με φοβίζει είναι ότι όποιος παίκτης του ΑΡΗ πάρει κόκκινη , τότε χάνει τον τελικό του κυπέλλου. Αλλά και πάλι πάνω στους παλμούς του αγώνα με τον αιώνιο αντίπαλο δεν θα το πολυσκεφτεί.

Το 2,4 της κόκκινης το κάνω 3,75 και είναι πολύ πολύ τίμια απόδοση.

Πάμε παρακάτω και στην Ισπανία όπου όπως σας είχα πει έχουμε το Μπέτις – Σοσιεδάδ.

Εδώ και οι δύο τελευταία αγωνιστική παίζουν με Ρεάλ και Ατλέτικο όποτε σήμερα είναι το ματς τελικός για μία θέση στο Europa League. Με Munuera στην σφυρίχτρα δε περιμένω πληθώρα καρτών αλλά οι αποδόσεις αξίζουν. Ειδικά της απευθείας κόκκινης.

Μετά πάμε στους Ιταλούς όπου γίνεται ο κακός χαμός στην ουρά. Δύο εξάποντα ματς σήμερα είναι αυτό μεταξύ Σασουόλο – Κάλιαρι και Ουντινέζε – Έμπολι. Εδώ περιμένω κάρτες αλλά ρε παιδιά φέτος οι Ιταλοί είναι για τα ανάθεμα.

Οι Διαιτητές και στα δύο δε λένε πολλά. Από τη μία ο Doveri έχει 5 κόκκινες φέτος σε 15 ματς αλλά πολύ χαμηλό μέσο όρο σε κίτρινες. Από την άλλη ο Orsato δεν έχει φόρμα φέτος. Ενώ στο 2o και η Έμπολι δεν ρίχνει πολύ ξύλο αφού δεν έχει κόκκινη κάρτα ακόμη φέτος.

Κρατάω μόνο ένα ειδικό στο Σασουόλο – Κάλιαρι.

Κλείνοντας με τις κάρτες θα ποντάρω και κάρτες στο τοπικό ντέρμπι στο Περού μεταξύ Κάρλος Μανούτσι – Σέζαρ Βαγιέχο. Πολύ ξύλο στα μεταξύ τους και πολύ καλός ρέφερι σφυρίζει απόψε.

Τίμιες αποδόσεις στις κάρτες.

Αυτά ήταν όλα για τις κάρτες.

Τα ποντάρω όλα και αφήνω μόνο το ματς της Ουντινέζε.

Θα πάρω και μία δυαδούλα με όβερ 1,5 κόκκινες σε Χαριλάου και Περού.

Πάμε και στα υπόλοιπα. Βλέπω πολλά γκολ σε αρκετά ματς στην Αγγλία αλλά οι αποδόσεις δε λένε κάτι. Κάτι 2,1 και 2,2 σε g/g + όβερ 3,5 δεν έχουν ιδιαίτερη αξία. Μπορείτε να θέλετε να δείτε το anytime 2-1 ή 1-2 που έχω αναφέρει και έχουν καλές αποδόσεις.

Εγώ στην Γαλλία θα κρατήσω το g/g 2ou ημιχρόνου στο Τουλούζ – Μπρεστ που είναι αδιάφορο βαθμολογικά και περιμένω αρκετά γκολ με ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο.

Το ίδιο ποντάρισμα θα πάρω και στην Βολιβία όπου θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλο λάθος γενικά στα γκολ μεταξύ Χόρχε Βίλστερμαν και Δε Στρόνγκεστ.

Οπότε μια δυαδούλα με γκολ για κλείσιμο και τέλος για σήμερα.

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

UPDATE!!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Αργά το update γιατί περίμενα κάτι απόδοσεις σε κάρτες από το πρωί.

Πάμε λίγο στα γρήγορα λοιπόν ξεκινώντας από τον τελικό.

Ο Μπιλάρας παίζει Λεβερκούζεν κατάκτηση. Ο Γερμανός παίζει άσσο Αταλάντα. Όχι κατάκτηση αλλά άσσο. Κι αυτό γιατί μπορεί να γίνει κανένα 2-0 και 2-2 και θα πανηγυρίζει ακόμη μια πρώιμη. Φυσικά όλοι αυτό το σενάριο σκεφτόμαστε καθώς αυτό το πράγμα που κάνει η Λεβερκούζεν ώστε να μην ηττηθεί δεν υπάρχει φέτος. Κάπου εκεί πιστεύω εγώ ότι θα κινηθεί το ματς Δηλαδή όλο το Betsellers στοχεύει με λίγα λόγια στο πρώτο γκολ της Αταλάντα.

Από εκεί θα ξεκινήσει και η δική μου βάση. Αλλά δεν θα παίξω ούτε άσσο , ούτε κατάκτηση Λεβερκούζεν.

Καταρχήν είναι πάρα πολύ πιθανόν να λήξει Χ το ματς. Οπότε ποντάρω το παρακάτω.

Προσθέτω και κάρτες γιατί έχουμε τον Ρουμάνο Kovacs που βγάζει πολλές κάρτες. Εντάξει δε περιμένω 8-9 κάρτες αλλά πάνω από 3 σε τέτοιο ματς.

Μετά θα ποντάρω την ημιανατροπή. Το έχω κάνει πολλές φορές με ομάδες στα πρωταθλήματα και νομίζω ότι σήμερα αξίζει με τη Λεβερκούζεν.

Η Λεβερκούζεν είναι ομάδα 2ου ημιχρόνο γι αυτό και θα προσθέσω και να σκοράρει στο 2ο ημίχρονο ενώ θα κουμπώσω και πάλι τις κάρτες.

Κλείνοντας θα πάρω και ένα 11αρι με ημίχρονο.

Βλέπετε πως κινούμαι.

Στοχεύω στο Χ2 τελικό αλλά και στο να προηγηθεί η Αταλάντα. Βέβαια στο 6,5 άρι έχω και το μαξιλαράκι να προηγηθεί η Λεβερκούζεν. Δεν θέλω άσσο , και δεν με απασχολεί ποιος θα το κατακτήσει.

Πάμε και στα υπόλοιπα. Στους Λατίνους έχουμε ένα παιχνίδι που θα ποντάρω κάρτες.

Το ματς είναι το ντέρμπι στον Ισημερινό που η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Λίγκα Κίτο σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι.

Είναι καυτό απο όλες τις πλευρές γι αυτό και θα ποντάρω κάρτες.

Κρατάω την απευθείας στο 6 που είναι τίμια. Αλλά και ακόμη ένα ειδικό με κίτρινη και οι δύο στο ημίχρονο + κόκκινη που δίνει 5,25.

Είχαμε δεν είχαμε βγάλαμε 5 πονταρίσματα σε δύο αγώνες.

Τα λέμε το βραδάκι στο chat να δούμε παρέα τον τελικό.

UPDATE 2!!

Καλησπέρα παικταρά δες μου!

Πάνω λοιπόν που μελετούσα και κάνω προετοιμασία για την αυριανή στήλη, που θα ανέβει νωρίς, μένω κάγκελο. Βλέπω το παρακάτω.

Τα ξημερώματα λοιπόν παίζει στη Βραζιλία η Αμέρικα Μινέιρο με τη Σάντος. Δύο ομάδες που όπως δείχνουν θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την άνοδο.

Μπορεί και οι δύο να ανέβουν αλλά σίγουρα θεωρώ μία από αυτές. Οπότε σε παιχνίδια σαν το σημερινό κρίνονται πολλά ακόμη και τώρα που είναι νωρίς. Και αυτό γιατί κερδίζεις κάποιος που έχει τον ίδιο στόχο με σένα. Είναι ένα ζευγάρι που πέρυσι είχαμε κόκκινη και στα δύο παιχνίδια αλλά και 12 κίτρινες. Και πείτε μου τώρα εσείς. Πως στο καλό τολμάς και μου δίνει 2,5 να έχουμε 2 κίτρινες στο ημίχρονο.

Προσωπικά θα το έδινα 1,70. Βαριά 1,80. Αλλά 2,5 ρε παιδιά. Τόσο δε δίνουν Γαλλία και Πρέμιερ Λιγκ. Όχι σε Λατίνους. Προσωπικά τέτοιο λάθος φέτος σε κάρτες δεν έχω δει. Πριν λίγες μέρες σας είχα αναφέρει ακόμη ένα στο chat που αφορούσε τον τελικό στο Μεξικό. Εκείνο έδινε 2 απόδοση ενώ ήτανε για 1,5-1,6. Αποτέλεσμα να έχουμε 4 κίτρινες ημίχρονο.

Με Sampaio στην σφυρίχτρα σήμερα που δείχνει κάρτες από το 1ο δεν μπορώ να πάω πάσο αλλά ούτε και να το αναφέρω απλά στο chat. Bάζω 8 μονάδες στο 2,5 που βλέπω. Είναι για δυνατό ποντάρισμα. Εντάξει δεν μιλάμε για κανένα στημένο που θα χώσουμε φράγκα. Αλλά το καταλαβαίνετε το σκεπτικό μου. Θεωρώ ότι άμα πληρωθούμε σήμερα δεν θα ξαναδούμε τέτοια απόδοση.

Είναι καραμπινάτο λάθος και κάτι τέτοια προσωπικά, σε Λατίνους κιόλας, δύσκολα να μου ξεφύγουν από το ραντάρ. Ο καθένας ας πράξει όπως νομίζει.

Καλό βράδυ!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS