1695

Editorials

Με το μυαλό στο…φαγοπότι και το ράδιο!

Τα’χω όλα ανακατεμένα στο μυαλό μου, τα γράφω ως editorial γιατί δεν σκοπεύω να παίξω κάτι τα επόμενα 24ωρα. Πρώτα έχω την..ξενέρα που μας “επιβάλλει” η UEFA με τις εθνικές ομάδες. Πάνω που στρώνουν τα πρωταθλήματα, πάνω που βλέπουμε και μπαλάρα, πάνω που ισιώνει και η φόρμα (άρα και το στοίχημα), πάρε μιά διακοπή να ισιώσεις.

Τραγικό. Δεν ξέρω τη λύση, ξέρω ότι ειναι τραγικό. Απ’τα Γιουβέντους-Νάπολι 4-3 και τα Αρσεναλ-Τότεναμ 2-2 που τα βλέπαμε και δεν τα χορταίναμε, πάμε τώρα σε …Νορβηγία-Μάλτα και τρίχες κατσαρές.

Εχει και κάτι Λιγκ Τρόφι και έχει και Νάσιοναλ Λιγκ, είδα κάμποσα παιχνιδάκια (από άσους Γουόκινγκ ή Νοτς Κάουντι και διπλά από Χάρτλπουλ ή Χάλιφαξ) αλλά τελικά λέω ένα μεγαλοπρεπές πάσο.

Τα ανέφερα, τα διαβάσατε, τέλος.

Εχει και Εθνική μπάσκετ. Κι εγώ όπως όλοι σε λίγο θα κάτσω να την δω, με τη Βραζιλία. Ο Κώστας Ζαφείρης εδώ στο Betsellers έχει επιληφθεί του θέματος από χθες, αλλά μπαινοβγαίνει και στο chat γιά κουβεντούλα και τυχόν live. Καλή της επιτυχία, ξαναγυρνάμε στο ποδόσφαιρο που έχουμε κι εδώ Εθνική αλλά…τι Εθνική; Ούτε ξέρω τι θα δούμε στη Φινλανδία την Πέμπτη, με τον ολλανδό στον πάγκο να είναι είτε λαχείο/είτε φόλα.

Επιφυλάσσομαι, δεν έχω άποψη, περιμένω να δω! Καλή επιτυχία και γιά την Πέμπτη, μακάρι να γνωρίσουμε δύο εθνικές χαρές σήμερα-μεθαύριο…

Από εκεί και πέρα, έχουμε τα…δικά μας! Πρώτον, μην ξεχνιόμαστε, το Σάββατο από κοντά να φάμε και να πιούμε! Ταβέρνα “Τα Πεύκα”, Χαιμαντά 34, μετά τις 9 το βράδυ, σύνορα Μαρούσι-Πεύκη, πανεύκολη πρόσβαση.

Μην το χάσετε, θα χάσετε (έτσι απλά). Η κλασική -πρώτη- φετινή μας σύναξη. Παράκληση, στείλτε e-mail στο [email protected] να ενημερώσετε, να ξέρουμε πόσα τραπέζια να κρατήσουμε. Θα φάμε, θα πιούμε, θα γνωριστούμε, θα γελάσουμε. Εγγύηση, 1,05 πληρώνει αυτό!

Οσο γιά το Betsellers-Radio; Ενα θα πω: Μάλλον το…περιμένατε με αγωνία.

Αδιανόητη “υποδοχή”, μόλις το ανακοινώσαμε έγινε…πανικούλης. Το δουλεύουμε, θέλουμε ακόμα χρόνο, ίσως 20 μέρες, αλλά σύντομα θα μας ακούτε ΜΟΝΟ οι συνδρομητές, γιά αρχή κάθε Παρασκευή. Φουλ ανάλυση κουπονιού και κουβεντούλα-ανταλλαγή απόψεων (ένα θα σας πω, ως και νέο στούντιο φτιάχνουμε).

Οι συνδρομές….τρέχουν με γκάζια, σας περιμένουμε όσοι ακόμα δεν ήρθατε στην παρέα, θυμίζω (μόνο) όσοι κάνετε συνδρομή με τραπεζική κατάθεση, αμέσως μετά να στέλνετε e-mail στο [email protected] το καταθετηρίο-απόδειξη γιά να σας κάνουμε ενεργούς. Αυτό ΜΗΝ το αμελείτε.

Αυτά τα ολίγα, πάω να διαβάσω λίγο γιά την αγαπημένη μου Μπόλτον που τελευταία μέρα χθες μεταγραφών πήρε “μόνο” εννιά παίκτες (!) και μετά να δω την Εθνική μας! Τα λέμε μέσα (με τη μορφή κειμένου) και…έξω, στα “Πεύκα”, το Σαββατόβραδο!

Παλαιότερα Editorials