1683

Skotostrious

Το σερί δείχνει το δρόμο…

Μια πολύ ενδιαφέρουσα κούρσα για διετείς πραγματοποιείται νωρίς το απόγευμα στο ιπποδρόμιο του Haydock και είναι η μοναδική φοράδα που αγωνίζεται εκεί, SESAME BIRAH , η οποία δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Αγωνίζεται με 5 lbs λιγότερες λόγω φύλου απέναντι στα “αγόρια” και έρχεται από ένα σερί πολύ καλών εμφανίσεων με 2 νίκες και μια δεύτερη θέση σε πολύ ανταγωνιστική ιπποδρομία παρόμοιας δυναμικότητας με τη σημερινή.

Θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο μίλι και καθώς έχει αποδείξει πως τρέχει καλά σε μαλακό έδαφος έχει σήμερα πολύ καλές πιθανότητες να επιστρέψει στις νίκες.

Στην επόμενη κούρσα του προγράμματος, σε ένα αρκετά περίπλοκο handicap, στοιχηματικό ενδιαφέρον κρύβεται στον ALRIGHT SUNSHINE. Ενα γενικά δύσκολο άλογο με περίεργες συμπεριφορές άλλα η απόδοση του δείχνει ότι προηγείται του handicap καθώς σκόραρε 2 σερί φορές με χαρακτηριστική άνεση.

Ο τρόπος που αγωνίζεται ενδεχόμενα να το ευνοήσει σε κούρσα με πολλές συμμετοχές όπως η σημερινή καθώς του αρέσει ο γρήγορος ρυθμός. Αν καταφέρει και ελεγχθεί ο δύστροπος χαρακτήρας του θα έχει πολλές πιθανότητες να κάνει το χατ-τρικ.

Στο βραδυνό πρόγραμμα στο ιπποδρόμιο του Wolverhampton αγωνίζεται μια ακόμα διετής φοράδα, η ARYAAF.

Προοδευτικά ανοδική η φετινή της αγωνιστική παρουσία, επιβραβεύτηκε με τη νίκη στο ντεμπούτο της στα handicap και οι 4 lbs βάρους που θα φέρει σήμερα δύσκολα θα της φανούν εμπόδιο για την τριτη σερί νίκη. Θα αγωνιστεί σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση σήμερα απ ότι την τελευταία της έξοδο άλλα ο τρόπος που αγωνίστηκε δείχνει ότι θα ανταπεξέλθει και στο επιπλέον furlong.

Συνοπτικά

Σάββατο 07/09 17:00 Haydock  Read Ryan Moore Exclusively At betfair.Com Ascendant Stakes : SESAME BIRAH (4,00)

Σάββατο 07/09 17:35 Haydock Betfair Exchange Old Borough Cup Handicap : ALRIGHT SUNSHINE (8,00)

Σάββατο 07/09 21:00 Wolverhampton Sky Sports Racing Sky 415 Nursery : ARYAAF (4,00)

Οι ώρες είναι Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Η κούρσα στο Wolverhampton βρίσκεται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 037, αρ : 3)

 

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious