1455

Editorials

Ημερολόγιο καραντίνας vol.42 (και τελευταίο)!

Αισίως, ημερολόγιο καραντίνας 42ο και τελευταίο. Τα ελεύθερα editorials θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες, όπως και οι live εκπομπές μας στο Facebook τις οποίες απολαμβάνετε όπως κι εμείς. Μέχρι τα μέσα Μάη, κάπου εκεί. Αλλά “ημερολόγιο καραντίνας” πάπαλα.

Τέλος. Επιτέλους, τέλος. Γιατί 42 μέρες μας κάνουν έξι εβδομάδες. Εξι εβδομάδες που τα είδαμε όλα. Ολα όμως. Και σε όλα τα επίπεδα.

Από αύριο χωρίς…13033 (ουφ), από αύριο ο κακός χαμός στα κομμωτήρια (1,10 απόδοση ότι ως την Τετάρτη θα διαβάσουμε-δούμε είδηση γιά μαλλιοτραβήγματα γυναικών, άχαστο είναι), από αύριο…θα πάω κι εγώ γιά ψάρεμα ο έρμος που ακούω τη λέξη θάλασσα και μου τρέχουν τα σάλια (γέλια).

Από αύριο λοιπόν χαλαρώνουμε. Βγαίνουμε. Μαγαζιά σταδιακά ανοίγουν. Με προσοχή, με μάσκες στα ΜΜΜ (τέραστιο θέμα η μάσκα αλλά δεν είναι γιά το editorial), με αποστάσεις αναμεταξύ μας, αλλά βγαίνουμε. Βήμα βήμα, ανασαίνουμε κι εμείς και παγκοσμίως, ελπίζω να μην ξαναφουντώσει όλο αυτό που ζήσαμε, να έχει σταθερά καθοδική πορεία και αισιοδοξώ πως έτσι θα γίνει.

Γιά τα “απόνερα” βέβαια -τα’χω ξαναγράψει αυτά- δεν είμαι τόσο αισιόδοξος (μάλλον το αντίθετο), στην Ελλάδα μας θα φτάσει το “τσουνάμι” σε λίγους μήνες, κατά Οκτώβρη μεριά, αλλά κι αυτό δεν είναι γιά το editorial. Οσο γιά τον αθλητισμό; Το “new entry”ήρθε από τη Δανία σημερα, επίσημα ανακοινώθηκε επανέναρξη στις 29 του Μάη.

Ως τώρα δηλαδή, και εντός Μάη ξέρουμε 100% επανέναρξη σε Πολωνία, Δανία, Πορτογαλία, όλες 29-30 του μήνα (και Ελβετία έχουμε επίσημη επανέναρξη που’χει ανακοινωθεί, αλλά γιά 8/6). Και Γερμανία-Αυστρία επίσης θα είναι εντός του μήνα, απλά δεν ξέρουμε τελεσίδικες ημερομηνίες εδώ. Τέλος, ξεκινάνε από αύριο προπονήσεις Ισπανοί και Ιταλοί, γιά τους Αγγλους τα ξέρετε.

Πάντα με μέτρα, κανόνες, με προφυλάξεις όλα αυτά.

Στις επόμενες μέρες θα μαθαίνουμε ολοένα και περισσότερα, θα οριστικοποιούνται ημερομηνίες, ανοίγουν και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ στις 11 του μήνα, η ζωή σταδιακά επιστρέφει απ’ όλες τις απόψεις στην παλιά καθημερινότητά της, έστω και (κατά πολύ) αλλαγμένη.

Εδώ στο Betsellers θα συνεχίσουμε “ελεύθερα” (με κείμενα και εκπομπές) ως τα μέσα του μήνα περίπου (λίγο πάνω-λίγο κάτω, εξαρτάται από τη μπάλα και το στοίχημα προφανώς), και μετά κι εμείς θα επιστρέψουμε στο αμιγώς συνδρομητικό μοντέλο.

Πριν συμβεί αυτό, θα δείτε και ανακοινώσεις, προκειμένου να βοηθήσουμε εμείς εσάς κι εσείς εμάς. Ολα στην ώρα τους.

Προς το παρόν, καλή εβδομάδα, stay alert γιατί δεν έληξε η περιπέτεια και δεν είναι κακό να παραμείνουμε προσεκτικοί και τα ξαναλέμε πλέον με “κανονικό” και όχι…καραντινίσιο Editorial.

Α, γιά να το διασκεδάσουμε και λίγο, η σημερινή φωτό είναι…προφητική, δείχνει πως θα είναι το τείχος των παικτών από εδώ και πέρα σε κάθε επικίνδυνο φάουλ αντιπάλου!

Παλαιότερα Editorials