1442

Skotostrious

Aπό τη δύση στην ανατολή…

Καλημέρα σε όλες και όλους! Σπουδαία ημέρα σήμερα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρό καθώς η Γερμανία ξεκινάει πάλι , σε ένα “πείραμα” το οποίο αν πετύχει θα δώσει το έναυσμα για επιστροφή στην αθλητική “κανονικότητα” σιγά σιγά. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Στα δικά μας είχαμε χτες μια σημαντική ανακοίνωση από την ιρλανδική ομοσπονδία ιπποδρομιών η οποία και έδωσε το ΟΚ για ξεκίνημα στις 8 Ιουνίου κάτω από πολύ αυστηρά πρωτόκολλα προστασίας από τον ιό.

Στα άμεσα ιπποδρομιακά στοιχηματικά ζητήματα, μετά τη βόλτα μας στην Φλόριδα μεταφερόμαστε στο Χονγκ Κονγκ και το ιπποδρόμιο του Sha Tin, όπου νωρίς το πρωί πραγματοποιείται μια πολύ σημαντική αγωνιστική ημερίδα. Πρώτη μας στάση η 5η κούρσα του προγράμματος όπου αγωνίζεται ο CHEVALIER PRINCE. Εκανε το αγωνιστικό του ντεμπούτο πριν περίπου 1 μήνα με μια πολύ καλή τρίτη θέση μετά από μια κάκιστη εκκίνηση που το βρήκε τελευταίο στο τελευταίο furlong, άλλα με πολύ δυναμικό φίνις κατάφερε να περάσει σχεδόν όλους τους αντιπάλους του.

Λογική συνέπεια αυτής της συμπεριφοράς ήταν η απόφαση του εκπαιδευτή του να κατέβει σε κούρσα σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση. Πολύ σημαντική η παρουσία του αναβάτη Zac Purton, πρωταθλητή τζόκεϋ στο Χονγκ Κονγκ άλλα και η πολύ ευνοϊκή κλήρωση.

Στην κούρσα που κλείνει το πρόγραμμα, έχουμε την επιστροφή του INNER FLAME, ο οποίος θα προσπαθήσει να επανέλθει στις νίκες μετά από μια απογοητευτική παρουσία στην τελευταία του έξοδο.

Πριν από αυτή είχε τρεις σερί επιτυχίες. Εχει μια δικαιολογία καθώς είχε πολύ άσχημη εκκίνηση η οποία είναι πολύ σημαντική στα σπριντ. Παρά την κακή κλήρωση αύριο έχει τη δυναμική να αφήσει πίσω του όλους τους αντιπάλους του καθώς οι περισσότεροι αγωνίζονται για πρώτη φορά σε τόσο υψηλό επίπεδο. Στα συν το ότι θα τον οδηγήσει ο θαυματουργός αναβάτης Joao Moreira, γνωστός στους ιπποδρομιακούς κύκλους ως Magic Man, ο οποίος είναι ο ιδανικός να βοηθήσει το άλογο να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Μια διευκρίνηση σχετικά με το στοιχηματισμό στις κούρσες στο Χονγκ Κονγκ : η bet365 έχει ένα μικτό σύστημα το οποίο βασίζεται στο αμοιβαίο (tote) καθώς δε δίνει αρχική τιμή, άλλα πληρώνει με βάση την τιμή που θα βγει μετά το μοίρασμα των κερδών σε όσους προβλέψουν τον νικητή, δίνοντας όμως και ένα μπόνους 5% στα κέρδη (φωτό)

Συνοπτικά

Κυριακή 17/05 10:00 Sha Tin Wong Ma Tei Handicap : CHEVALIER PRINCE

Κυριακή 17/05 12:45 Sha Tin Pak Sha O Handicap : INNER FLAME

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

 

 

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious