1410

Skotostrious

Τα βλέμματα στραμμένα στο χρυσό…

Καλημέρα σε όλες και όλους ! Τρίτη μέρα του βασιλικού φεστιβάλ και ιδιαίτερα ξεχωριστή καθώς σήμερα πραγματοποιείται η κορωνίδα του, το Gold Cup. Η φετινή έκδοση αναμενόταν με μεγάλη ανυπομονησία άλλα τα γεγονότα με την πανδημία έχουν φτωχύνει αρκετά το ρόστερ της κούρσας. Ξεχωρίζει φυσικά η παρουσία του Stradivarious, νικητή τα 2 τελευταία χρόνια, άλλα στις τρέχουσες αποδόσεις και με την αναμενόμενη βροχή να βαραίνει το στίβο.

φαίνεται να υπάρχει μεγαλύτερη στοιχηματική αξία στον MOONLIGHT SPIRIT. Πολύ ικανός δρομέας βρίσκεται συνεχώς στο βάθρο στις περισσότερες από τις ιπποδρομίες που συμμετέχει. Στην τελευταία του έξοδο είχε μια πολύ καλή δεύτερη θέση οδηγώντας την κούρσα στο μεγαλύτερο διάστημα, πίσω απ’τον σημερινό αντίπαλο του Technician. Δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα στην απόσταση των 2,5 μιλίων άλλα έχει ισχυρό υπόβαθρο απ το γενεαλογικό του δέντρο και εκπροσωπεί κορυφαίο συνδυασμό εκπαιδευτή και τζόκεϋ.

Στην κεντρική φωτογραφία του κειμένου βλέπουμε ένα καρέ από τον τερματισμό ισως της πιο συγκλονιστικής κούρσας Gold Cup των τελευταίων χρόνων, όπου ο Big Orange κέρδισε οριακά στο φώτο φίνις τον Order of St George. Δεν θα δοθεί άλλη επιλογή για σήμερα, άλλα θα βρίσκομαι στο chat από τις 15:00 και μετά για να δούμε τις κούρσες, να συζητήσουμε περί ιπποδρομιών και να παρακολουθήσουμε αν βρεθεί κάτι στο live.

 

Συνοπτικα

Πέμπτη 18/06 17:35 Royal Ascot Gold Cup : MOONLIGHT SPIRIT (11,00 each-way)

Η ώρα είναι Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Η κούρσα βρίσκεται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 514, αρ : 6)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious