1402

Billaras

Δυάδα over, ειδικό και δύο μεγάλα!

Αν μιλήσουμε ημερολογιακά, η εβδομάδα άνοιξε καλά (Πανιώνιος τη Δευτέρα) κι εκλεισε καλά (Τσέλσι την Πεμπτη). Αλλά στο ενδιάμεσο…τζίφος. Δεν αλλάζει κάτι, τα είπαμε χθες στο Betsellers Radio, τα…ξεψαχνίσαμε όλα.

Οπότε πάμε καρφί στα φρέσκα. Οτι είχα να πω ή να γράψω εξωστοιχηματικά (πχ γιά την Λίβερπουλ) τα είπα στο ράδιο και τα έγραψα στην εφημερίδα.

Τώρα ο χρόνος πιέζει.

Σημερα δεν έχει -στα μάτια μου- πολλές επιλογές. Λίγα είναι. Βασικά έχω…τρελλαθεί με την πτώση της Λεγκανιές. Το…ξεφούρνισα απο χθες το σημείο και σήμερα από 3,40-3,50 το βλέπω 2,85 ταβάνι! Δεν υπογράφει κανείς αν θα έρθει. Ολα εχουν να κάνουν με την “τιμολόγηση”. Και έχω χαλαστεί, σκέφτομαι αν και πόσο πρέπει να κάνω τα στραβά μάτια.

Από εκεί και πέρα, στο φινάλε της Bundesliga, δεν μπλέκω -δεν φτουράει κάτι- με τη μάχη της 4ης θέσης, δεν μπλέκω με τη μάχη της 6ης θέσης. Θα κάνει “ματσολιά” η Ντόρτμουντ; Καθόλου δεν το αποκλείω μεν, αλλά θα το δω στο live. Και ο λόγος είναι απλός: Βόλφσμπουργκ και Χοφενχάιμ είναι ισόβαθμές. Αν η Βόλφσμπουργκ χάνει απ΄τη Μπάγερν, η Χόφε δεν θέλει διπλό.

Θέλει Χ από την Ντόρτμουντ! Οπότε γιατί να μπλέξω pre game;

Οσο γιά τη μάχη της ουράς/μπαράζ, σκέφτηκα το ξερό Χ της Φορτούνα γιατί είναι λίγο χλωμό να βάλει 4 η Βέρντερ. Αν όμως υποθέσουμε ότι τα βάζει, τότε η Φορτούνα καρφώνει γκολ και χαίρετε, μου χαλάει και μένα το Χ. Αρα δεν το αγγίζω pre game. Τα’ψαξα πολυ, παρότι δεν το πιστεύω το σενάριο, βρήκα ένα λαθος σοβαρό στους μπουκ.

Δεν το υπολόγιζα, αλλά το βρήκα. Στα “συνολικά γκολ/και οι δύο ομάδες να σκοράρουν”, σε αυτό το combo γιά το ματς της Βέρντερ, το “ναι” (δηλαδή το over 2.5 και g/g) δίνει 1,66. Και το “οχι” (δηλαδή over 2,5 αλλά όχι g/g, να τα βάλει όλα η Βέρντερ τα γκολ) δίνει 6,5!! Μα αν υποθέσουμε ότι η Κολωνία της κάνει την χάρη (η Κολωνία δεν γουστάρει καθόλου την Φορτούνα), θα της κάνει τη ζωή δύσκολη; Τέσσερα γκολ θέλει η Βέρντερ.

Αν φάει ένα, πάει για 5-1 ή 6-1 κλπ. Δεν είναι πιό πιθανό (αν γίνει το χατηράκι) να έρθει με 4-0 το ματς; Αυτό το 6,5 είναι λάθος λοιπόν. Και μάλιστα μεγάλο.

Φεύγω από εκεί. Παίζω Τσάρλτον, την ανέλυσε ο Μάκης, μου κάνει το 3,30. Και δεν έχω κανένα άλλο μεγάλο.

Εχω γκολάκια. Σε ΟΦΗ, Αστον Βιλα, Γκιοζντέπέ, μου κάνουν τα over, είναι καλοπληρωμένα.

Λέω να αφήσω την εγγλέζα και να πάω με τα άλλα δύο. Και γιά να κλείσω, επιστρέφω στην αρχική μου σκέψη, κάνω πέτρα τη καρδιά μου και παίζω Λεγκανιές του Αγκίρε (φωτό), του ανθρώπου που ως και Champions League έβγαλε κάποτε την Οσασούνα. Χθες ήταν λάθος, σήμερα απλά…το καταπίνω. Παρένθεση: Στην Ισπανία το νου σας και στην Μαγιόρκα γιά live.

Οπότε έκλεισα.

Μονά-δυάδα Λεγκανιές και Τσάρλτον. Μονο αποδεκτό το combo “over 2,5-οχι g/g” του 6,5 στο ματς της Βέρντερ. Και τέλος δυάδα τα δύο over σε Κρήτη και Τουρκία. Χαλαρό παιχνίδι. Αύριο κανονικά νέα στήλη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras