1399

Billaras

Με ένα trixie και τέλος!

Δύο “πραγματάκια” κρατάω από χθες. Πρώτον, ότι η Λεγκανιές ειναι άξια της μοίρας της. Το’χουμε ξαναδεί το έργο, η άλλη ομάδα όποια κι αν είναι, σέ αφήνει, σε αφήνει κι άλλο, αλλά στο τέλος δεν θα ξεφτιλιστεί κιόλας! Κάπως έτσι. Ολο το ματς κατοχή και φάσεις η Λεγκανιές (20+ τελικές δεν πρέπει να’χει ξανακάνει φέτος) αλλά τσακωμένη με το γκολ.

Δεύτερον, οι γερμανοί….ξεκαρφώθηκαν. Και άσχημα μάλιστα. Οτι κάνουν, το κάνουν…χυμαδιό. Θέλει πχ η Κολωνία να δώσει γκολάκια και ματς στη Βέρντερ; Ωραία. Φάε 1-2 ανα ημίχρονο (από ένα σημείο και μετά δεν χρειαζόντουσαν καν αφού έχανε με 2 γκολ η Φορτούνα) και μετά αγκαλίτσες. Κάτσανε και φάγανε έξι, έγινε…κράμα Μπάρτσα-Λίβερπουλ η Βέρντερ χθες! Και το κορυφαίο; Καλά ρε συ Ντόρτμουντ, θες να βοηθήσεις την Χοφενχάιμ.

Εχεις ήδη φάει μιά “λέζα” με τη Μάιντζ. Η Μπάγερν βάζει γκολ νωρίς, μετά βάζει κι άλλο, άρα η Χοφενχάιμ δεν θέλει καν νίκη. Κι όμως 0-4 στο Βεστφάλεν με μιά Ντόρτμουντ που προκαλούσε οίκτο. Πολύ άσχημη εικόνα, θα έλεγα κηλίδα.

Anyway, κλείνω με τα χθεσινά, δυστυχώς στην Κρήτη κωλοβάραγαν αντί να παίξουν άνετοι, πήγε στράφι το ζουμερό 3-3 της Αλάνια, πέρασε βέβαια η Τσάρλτον και γιά το μόνο που μετανοιώνω είναι που δεν όρμησα και στην Μίντλεσμπρο.

Να εμπιστευθώ τη γριά αλεπού τον Γουόρνοκ. Κακώς.

Σήμερα, σκέψεις θα μείνουν δύο ματς, η Ουντινέζε (μ’αρεσε πολύ προ ημερών κι ας έχασε, ενώ έχει και κίνητρο) και ο Βόλος αύριο (έχουνε γίνει σκατά στη Λαμία, αλλά δεν έχει και κάποιο κίνητρο ο Βόλος). Τα αναφέρω όμως, δείτε τα.

Μετά από πολλή σκέψη δεν αγγιζω και φινάλε Β’ Γερμανίας.

Στην ουρά να παίξω Καρλσρούη; Επιμένω ότι η Φιρτ το δίνει αν χρειαστεί (σιχαίνεται την Νυρεμβέργη) αλλά…αν δεν χρειαστεί; Αν κερδίζει η Νυρεμβέργη; Οπότε πάσο και κοιτάμε live. Αυτά γιά την ουρά. Στην κορυφή οκ, το Αμβούργο κερδίζει, αλλά τι γίνεται στο Αρμίνια-Χαϊντενχάιμ; Απ’ τη μιά έχουμε φιλίες Αρμίνια-Αμβούργου, δεδομένο αυτό.

Αρα δεν το δίνει και αξίζει ο άσος; Απ’ την άλλη, οι “μπιλεφελντελάιοι” μπορεί και να είναι τίγκα στη μπύρα, να γλεντάνε τον τίτλο και να αμολύσουν αετό. Και ακόμα μιά παράμετρος; Ενας καλός φίλος του site μου χτύπησε ένα καμπανάκι ότι αν ανέβει Bundesliga η Χαίντεχνάιμ τότε η Αρμίνια παίρνει 2 μύρια παραπάνω του χρόνου απ’ τα τηλεοπτικά! Ενω τα χάνει αν ανέβει το Αμβούργο (υπάρχει μιά λίστα/κατάταξη βάση οπαδικής βάσης, ιστορίας, τίτλων κλπ).

Κοινώς…μπλέξαμε. Και κοινώς πάσο! Κι αυτό γιά live.

Τι απέμεινε; Μετά τα χθεσινά στην Ισπανία, κοιτάω την βαθμολογία και λέω “βρε μπας και κάνουν…αγκαλίτσες Λεβάντε-Μπέτις; Μιά χαρά του κάνει το ποντάκι, ακόμα και να κερδίσει η τελευταία Εσπανιόλ την Ρεαλ η ζώνη θα πάει στους 27 και αυτοί θα πάνε +10 και +11 με μιά ισοπαλία.

Επίσης Χ παίζει και γιά την Ειμπάρ, αν και εδώ κρατάω μιά επιφύλαξη γιατί η Ειμπάρ δεν είναι τόσο άνετη (έχει όμως καλό πρόγραμμα ως το τέλος). Ας πούμε λοιπόν δύο χινάρια στην Primera.

Στην 2η Ισπανίας με τσίγκλισε άσχημα η Οβιέδο (με την άθλια Νουμάνθια) αλλά το άφησα γιατί και η Οβιέδο δεν ειναι άξια εμπιστοσύνης.

Ιταλία; Η Σαμπντόρια άνεβηκε αισθητα στο 2,60. Αυτό μεταφράζεται ως “ποντάρισμα στην κοντρα της”. Ισως επειδή μαθεύτηκε ότι τελικά δεν παίζει πάλι ο Κουαλιαρέλα. Την είδα με τα μάτια μου και μου άρεσε η Σαμπ (με τη Ρόμα). Και καίγεται. Και η Μπόλόνια εγώ δεν πιστεύω ότι θα ψάξει Ευρώπη. Είναι -5 από την “καταραμένη” 7η θεση που…δεν θέλει κανείς.

Κι έχει και 4 ομάδες από πάνω της. Εγω πιστεύω ότι έχει σφυρίξει λήξη. Και αν θέλει, δίνει κατιτίς από εδώ κι απο εκεί. Και ο Μιχαίλοβιτς την πονάει την Σαμπ, δεδομένο αυτό. Αλλά και ως σπαθί το ματς, θα το ρισκάρω. Εχω να παίξω Μπολόνια απο εκείνο το καταραμένο 3-4 με την Μπρέσια πέρυσι Σεπτέμβρη, ακόμα μπάνια κάναμε. Ελπίζω να μην μου την “ξανακάνει”.

Στο σακούλι λοιπόν.

Και τέλος, έμειναν οι εγγλέζες. Η Σέφιλντ ανέβηκε στο 3,30 (αυτό το περίμενα, η μάζα ήταν βέβαιο ότι θα παίξει Αρσεναλ), η Γουότφορντ είναι στο 2,45. Αξίζει; Ξεκάθαρα οχι. Το ματς πχ μοιάζει με της Σαμπντόρια, αλλα εκεί και είναι…ιταλοί και υπάρχει και ένας Μιχαίλοβιτς που ίσως “βοηθήσει” (ξαναλέω, ίσως), είναι και στο 2,6 ενώ η Σαμπ ήταν και καλή με Ρόμα.

Στο Νησί χατήρια γιοκ, απόδοση χαμηλότερη, ενώ η Γουότφορντ δεν πείθει κιόλας μετά την επανέναρξη.

Στη σουμα: Τα βαζω στο μπλέντερ. Κρατάω το Χ στην Λεβάντε, κρατάω τον άσο της Σαμπ αφου “ψήλωσε” και ψάχνω το τρίτο. Με πολύ βαριά καρδιά (πολύ όμως, θα το ήθελα 2,65-2,70) παίζω Γουότφορντ. Κάνω ένα trixie, λίγες μονάδες και τέλος.

Χωρίς μεγάλες απαιτήσεις νομίζω η μέρα. Νέα στηλη την Τρίτη, αργότερα στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras