1386

Billaras

Μόνο με εγγλέζικα-UPDATE!!!

Εγινε μάχη μεσοβδόμαδα, το…λες και πρόοδο, ένα στο χέρι (Μίντλεσμπρο), ένα ως επιστροφή (Φαμαλικάο), σε σχέση με το τελευταίο διάστημα μπορώ να δω “πρόοδο”. Και θα μπορούσε και καλύτερα, αλλά η Λούτον έμεινε στο 1-1. Η δυάδα θα έφερνε και κέρδη, αλλά οι “καπελάδες” φύλαγαν τη νίκη γιά…χθες. Δύο φορές την κυνήγησα, χθες δεν την ακούμπησα, κέρδισε.

Ενώ την Τρίτη έχασε την ευκαιρία του αγώνα στο 90′ να πάρει τη νίκη και να μας πληρώσει καλά μαζί με τη δυάδα της Μπόρο. Δείτε εδώ στιγμιότυπα, δείτε το τετ-α-τετ στο 90′ με τον Κόρνικ να φεύγει απ’ τη σέντρα ολομόναχος: https://www.youtube.com/watch?v=TnUy8mWrSWI . Ακόμα και το “βουνό” της Τσάρλτον ελάχιστα ήθελε, ως το 74′ το κρατάγαμε, ως το 84′ παίρναμε την επιστροφή του μπετ.

Και το καλύτερο; Η Τσάρλτον είχε δύο δοκάρια στο 1ο ημίχρονο με το σκορ 0-1…

Anyway, με αποδόσεις μέσου όρου στο 5,00 έπαιξα, οπότε αυτά είναι μέσα στο μενού.

Κατά τα άλλα, σκάνε “κουλά” αριστερά και δεξιά, τα πρωταθλήματα είναι στην τελική ευθεία, γίνονται και κληρώσεις γιά το σεντόνι και το Europa League, μόνο στην Ελλάδα ασχολούμαστε-κλασικά- με δικαστικές αποφάσεις, θα τα ξέρετε ήδη…

Πάμε παρακάτω, μικρή η στήλη σήμερα γιά έναν απλό λόγο.

Εχει ελάχιστα. Ελάχιστα που να αξίζουν εννοώ. Και είναι όλα αγγλικά. Οκ, μέσα στο ΣΚ θα παιχθούν πολλά ματς με ομάδες που καίγονται, αλλά θα είναι από αυτά του “ένα και τίποτα”. Κι εγώ αυτές παίζω, αλλά τώρα να μπλέξω με 1,85 της Γουότφορντ; Ρίσκαρα όταν έδινε ψηλά. Να μπλέξω με το 1,95 της Γουέστ Χαμ; Το 1,95 της Μίντλεσμπρο; Πλάκα κάνουμε; Κι έχει κι άλλα τέτοια παντού, πχ Τζένοα που θα φορτωθεί αύριο σαν το μουλάρι! Σόρυ, ας κερδίσουν, όχι με τα λεφτά μου.

Οχι ότι δεν μπορούν, το ζητούμενο είναι “πόσο μπορούν” σε σχέση με το τι πλήρώνουν. Οπότε από εμένα πάσο με δαύτες, κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός και μακάρι να κερδίσουν.

Μοιραία λοιπόν, μένουν ελάχιστα.Τζόυφιο μενού. Αύριο θα έχουμε update, αλλά μένοντας στο σήμερα, τι να κρατήσω; Μιά Ντέρμπι στο 4,75 είναι προκλητική ξεκάθαρα (3,40 στο draw no bet, εγώ θα έδινα τον σκέτο άσο κάπου εκεί), μιά Γουίγκαν στο 2,80, μιά Τσάρλτον στο 2,60, αυτά κάτι λένε.

Αντε, ας βάλω και την Εβερτον μέσα παρότι αυριανό (3,80). Κάτι άλλο δεν βλέπω να αξίζει.

Η Ντέρμπι έχει “πελάτισσα” την Μπρέντφορντ εντός, τρομερή παράδοση. Επίσης η Ντέρμπι είναι η καλύτερη εδρα της κατηγορίας! Επίσης η Μπρέντφορντ εκτός δεν είναι εξίσου καλή (8 ήττες δεν τις λες και λίγες). Και τέλος, είδατε ότι τόλμησα και μεσοβδόμαδα να την κοντράρω.

Το 6 στα 6 είναι λίγο (μην πω πολύ) τραβηγμένο. Δεν έχω δει ομάδα πανευρωπαικά μετά την διακοπή να πηγαίνει αέρας και σε αποτελέσματα και κυρίως σε απόδοση στο τερέν. Κάπου θα “μαγκώσει”.

Η Τσάρλτον τα…γνώστα, σκύλα είναι, τα ματς τα πάει στο “μισό μηδέν” που λέμε, είναι και μαθημένη σε αυτή τη μάχη επιβίωσης.

Η Ρέντινγκ δεν νομίζω να ξαναβάλει…πέντε εκτός, μην τρελλαθούμε (όχι τυχαία, προχθές έμεινε σβηστή στα κουλουράκια).

Η Γουίγκαν ξεκάθαρα έχει συσπειρωθεί, το πιθανότατο -12 την υποβιβάζει αν έρθει, οπότε καίγεται. Είναι μεν στους 53, αλλά μπορεί να πάει στους 41 άρα φούντο. Αρα μάχη σήμερα. Και με 4 νικες στα 5 ματς απ’ τη διακοπή, η Γουίγκαν μου δείχνει ότι μπορεί.

Θα το έδινα πιό μοιρασμένο, όχι ότι το 2,80 είναι “ουάου”, αλλά ίσως να ήταν πιό σωστό στο 2,60 ή μην σας πω και 2,50 και οριακό φαβορί.

Τέλος, στο αυριανό, η Γουλβς άξαφνα (ή μήπως όχι και τόσο άξαφνα;) φράκαρε. Τα γραφει ο Μάκης από χθες. Οταν έχεις παίξει φέτος 53 ματς (από πέρυσι ακριβώς μέσα Ιουλίου) και δεν έχεις και πολλές εναλλακτικές, κάπου θα βγει.

Δύο σερί κουλουράκια στην επίθεση, δύο κακές εμφανίσεις, δύο ήττες (και πιό πριν, με ολα τα “λιμά” που έκανε τρεις νίκες, οριακά τις έκανε, Βίλα-Μπόρνεμουθ-Γουέστ Χαμ ήταν τα “εμπόδια”). Η Εβερτον δεν τρελλαίνει, αλλά στη μέρα της μπορεί. Ο Αντσελότι ξέρει τι και πως. Σαφώς “κρύβει” και κάμποσο Χ το ματς (η προσφατη παράδοση λέει “οχι ήττα Εβερτον αλλά πολύ χινάρι”, αλλά με ρίσκο παίζουμε και διπλό, στο 3,30 θα ήταν σωστό, τώρα ξεφεύγει μισή μονάδα.

Αυτά ήταν. Τι να παίξω; Ή μάλλον πως;

Μιά σκέψη είναι ένα trixie και αύριο μονό η Εβερτον. Μιά άλλη είναι να “πετάξω” ένα, να γίνει απλώς ένα trixie. Μιά τρίτη είναι να πάω και σε κάποια μονά. Διαλέγετε και παίρνετε. Ενα τσιγαράκι, λίγη σκέψη και απόφασισα. Μονό η Εβερτον.

Και σε trixie τα άλλα, με την Ντέρμπι στο draw no bet.

Update: Πέρασε και δεν ακούμπησε χθες. Καμιά εκ των τριών επιλογών δεν στάθηκε στο ύψος της, οπότε δεν παραπονιέμαι. Απ’ την άλλη, ναι μεν πέρασαν κάτι Μπόρνεμουθ και κάτι Γουέστ Χαμ, αλλά την ίδια ώρα είδατε ας πούμε τι παθαίνε η Μίντλεσμπρο…

Σήμερα πάλι δεν εχω σκοπό να μπλέξω με “μικρές καιόμενες” τύπου Τζένοα ή Αστον Βίλλα ας πούμε.

Ας κάνουν ότι θέλουν. Κι αφού έχω παίξει Εβερτον από χθες, οι επιλογές μειώθηκαν. Πλέον ασχολούμαι και με σκανδιναβούς, τους μελετάω, αλλά ας μην “χωθώ” από σήμερα. Πάντως η μελέτη μου έβγαλε και Μιάλμπι και Νορσέπινγκ και Βάρμπεργκς. Τις αναφέρω γιά να τις τσεκάρετε.

Τι θα παίξω; Μονόδρομος η…Ιταλία! Χθες μόνο εγγλέζικα, σήμερα μόνο ιταλικά.

Ξεκινάω απ΄το draw no bet διπλό της Λέτσε. Εκανε ενα “κουλό”, ας κάνει κι άλλο, η Κάλιαρι αδιάφορη, αν θέλει κάνει δωράκι. Αν δεν θέλει, απλά θα χάσουμε. Και έχουν και σχέσεις καλούτσικες.

Μετά πάω στο over 3,5 του Νάπολι-Μίλαν στο 3,00.

Η μιά άνετη, η αλλη σε φορμα, οι αγάπες του Γκατούζο, ας έχουμε ρουλέτα και βροχή από γκολ, κάτι σαν το Μίλαν-Γιούβε!

Και τέλος, πάω στο ξερό Χ του Ουντινέζε-Σαμπντόρια. Η μιά βολεύεται σίγουρα, η άλλη λιγότερο αλλά οκ, δεν πιστεύω να πει και όχι.

Οπότε ένα trixie…τουρλού.

Με χινάρι, με over 3,5 και με διπλό στο draw no bet. Αμιγώς ιταλικό. Παίζει και η Εβερτον μπαλαντέρ και κλείσαμε. Νέα στήλη την Τρίτη, ίσως όμως αύριο “σκάσει” κι άλλο update, κάτι ψάχνω. Και απολογούμαι που δεν ήρθα χθες στο chat, με…τρέχουν τα εγγόνια μου (γέλια).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras