1310

Thassios

Χαλαρά με δυάδα και ειδικά!

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!

Δεν χρειάζεται να πω τίποτα για το χθεσινό . Όποιος είδε το ματς πιστεύω να κατάλαβε ότι η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη . Ο ρέφερι απλά δεν ήθελε να βγάλει κάρτες σε φάουλ που λίγο ήθελε να τρέξει αίμα! Μιλάμε για αγκωνιές στο κεφάλι , προβολές σε γόνατα , μέχρι και τάκλιν με δύο πόδια ! Με 28 φάουλ στο ματς και 16 φάουλ  η Λιλ κατάφερε να δώσει μόνο 2 κάρτες στη Ναντ στα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα .

Δεν μπορώ εκτός από τη μελέτη να πηγαίνω σε χαρτορίχτρες να μου λένε πως θα ξυπνάει ο κάθε ρέφερι . Αυτό που ξέρω να κάνω είναι να μελετάω πολύ και θα συνεχίσω να το κάνω ότι και αν γίνεται μετά στα ματς . Ούτε εγώ παίζω μπάλα αλλά ούτε και σφυρίζω στις αναμετρήσεις! Συνεχίζουμε και άμα θέλει θα μας δώσει αυτά που πρέπει χωρίς να γκρινιάζουμε και χωρίς να μας πιάνει ηττοπάθεια .

Απλά θα χαμηλώσω τέμπο όσο πάει μέχρι να δω ότι αρχίσει και μπαίνει το τρένο στις ράγες .

Πριν ξεκινήσω με τις αναλύσεις ,όσο αναφορά τα αποψινά ματς που θα παίξω ,να σας πω ότι η Αντοφαγάστα από τη Χιλή που ανέφερα εχθές στο Ράδιο πλέον έχει γυρίσει φαβορί όπως σας προειδοποίησα . Αν θυμάμαι καλά στο 3 ήταν εχθές την ώρα της εκπομπής και τώρα δίνει 2,20 ακριβώς στην απόδοση που περίμενα χάνοντας την όποια αξία είχε .

Όποιος πήρε χθες οπότε έπραξε πολύ καλά και ξέρω ότι δεν είστε λίγοι.

Πάμε λίγο στα σημερινά :

Σόσι  – Κρασνονταρ

Δεν θα παίξω άσσο όπως μπορεί κάποιος να φανταστεί (ειδικά ένας φίλος που την ανέφερε στο τσατ και μάλλον την έχει αγαπήσει αυτήν) αλλά θα παίξω κόρνερ . Η Σόσι φέτος έχει μέσο όρο σε κόρνερ εντός έδρας κοντά στο 9! Έχει παίξει 3 παιχνίδια και έχει απολογισμό 12,10,6 ομαδικά κόρνερ ενώ όλα τα παιχνίδια της είχαν πάνω από 11 κόρνερ συνολικά! Από την άλλη η Κράσνονταρ είναι ομάδα που βοηθάει στα κόρνερ καθώς στα τελευταία 3 εκτός έχει μέσο όρο 11 ενώ είναι ομάδα που δέχεται πάνω από 4 κόρνερ ανά παιχνίδι (το είδαμε και στο ματς του Παοκ που δέχθηκε 7 ) .

Σήμερα περιμένω να δεχθεί ,βάσει όσων ανέλυσα, πάνω από 5 κόρνερ και το όβερ 4,5 ομαδικά κόρνερ της Σόσι που βρίσκω στο 1,95 έχει αξία για εμένα καθώς περίμενα το όριο στο 5,5 με αποτέλεσμα να το κρατήσω σαν επιλογή. Έχει αξία και το να είναι νικήτρια στα κόρνερ η Σόσι (δίνει 2,40) απλά εγώ αποφάσισα να πάω με λιγότερο Ρίσκο. Περιμένω να παίξει καλά η Γηπεδούχος όπως δείχνει η φόρμα της και να πιέσει την Κράσνονταρ που μπορεί να βγάλει και κούραση.

Ίντερ – Φιορεντίνα

Πρώτο παιχνίδι για την Ίντερ στο πρωτάθλημα και σίγουρα δεν ξέρω πως θα παρουσιαστεί . Είναι όμως το φαβορί της αναμέτρησης και η Φιορεντίνα το ξέρει αυτό και θα κάνει τα πάντα για να μην αφήσει να γίνει παιχνίδι από τη ομάδα του Κόντε. Ένα από αυτά που ξέρει να κάνει καλά η ομάδα είναι τα πολλά φάουλ και να παίζει σκληρό παιχνίδι.

Πέρυσι είχε μέσο όρο καρτών πάνω από 3 ενώ και στο πρώτο ματς που έδωσε φέτος πήρε 3 κάρτες . Σκληροτράχηλη ομάδα και ειδικά εκτός έδρας μέσα στις δύσκολες έδρες όπως Ίντερ , Μίλαν , Λάτσιο  , την έβγαζε πάντα νικήτρια στις κάρτες . Αυτήν την επιλογή θα ποντάρουμε και απόψε σε απόδοση 2 (κάπου στο 1,80 θα ήταν το σωστό) και μένει να δούμε αν θα το επαληθεύσει στο γήπεδο η ομάδα του Ιακίνι.

Τέλος θα ποντάρω και την ανατροπή στο αγαπημένο μας ζευγάρι Κάλιαρι – Λάτσιο στο οποίο το λόγια είναι περιττά . Πέρυσι πληρωθήκαμε και τις δύο οπότε ας τριτώσει το καλό !Από κοντά και το σκορ 1-2 υπέρ της Λάτσιο που είναι από τα αγαπημένα της.

Δεν έχει κάτι άλλο σήμερα ενώ αύριο θα έχουμε νέα στήλη καθώς θεωρώ ότι έχει πιο πολλές επιλογές .

Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS