1303

Skotostrious

Στήριγμα στις κυρίες…

Καλημέρα σε όλες και όλους και καλό σαββατοκύριακο! Ενα αρκετά πολυάσχολο Σάββατο βρίσκεται μπροστά μας καθώς υπάρχει έντονη αγωνιστική δραστηριότητα σε διάφορες πίστες. Δυστυχώς για εμένα η μισή χτεσινοβραδυνή μελέτη πήγε στράφι καθώς ο καιρός αποδείχτηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο και ο πρωϊνός έλεγχος στο βασιλικό ιπποδρόμιο του Ascot οδήγησε τους αγωνοδίκες να ακυρώσουν την πολύ σημαντική ημερίδα που είχε προγραμματιστεί επειδή ο στίβος έχει βαλτώσει σε διάφορα σημεία.

Συμβαίνουν όμως αυτά οπότε προχωράμε με ότι έχει απομείνει και ξεκινώντας τις σημερινές επιλογές πάμε στο ιπποδρόμιο του Newmarket όπου θα κάνουμε την πρώτη μας στάση. Πιο συγκεκριμένα στην τρίτη ιπποδρομία του προγράμματος, ένα αρκετά ανταγωνιστικό χάντικαπ μόνο για φοράδες, αυτή που δείχνει να ξεχωρίζει στις τρέχουσες αποδόσεις είναι η OTI MA BOATI.

Ερχεται από ένα σερί νικών σε αρκετά υψηλού επιπέδου κούρσες και η “ποινή” των 6 lbs που θα φέρει σήμερα δεν αναμένεται να σταθεί εμπόδιο από το να πετύχει το χατ-τρικ. Συνολικά έχει το αρκετά εντυπωσιακό σκορ 5 νικών σε 7 αγώνες στην καριέρα της και έχει δείξει πολύ δυνατή και σε πολύ βαρύ στίβο όπως ο σημερινός. Εκπροσωπεί ένα κορυφαίο στάβλο και ο τζόκεϋ είναι σε πολύ καλή φόρμα.

Ο κύριος ανταγωνιστής της σήμερα δε θα αγωνιστεί τελικά οπότε όλα δείχνουν ότι αξίζει να την στηρίξουμε.

Λίγο αργότερα, στο ιπποδρόμιο του Redcar, διεξάγεται μια ισχυρή Listed ιπποδρομία για διετείς ίππους και αυτό που δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα είναι η φοράδα SPRIGHT. 3 νίκες και 2 πλασαρίσματα στην καριέρα της ως τώρα είναι αρκετά καλό δείγμα για να μας δείξουν ότι έχει πολύ καλή δυναμική.

Είναι στην κορυφή της φετινής της φόρμας όπως έδειξε στην τελευταία της έξοδο και η παρουσία της σε αρκετά υψηλότερου επιπέδου κούρσα σήμερα δεν αναμένεται να την προβληματίσει. Σε ένα στίβο όπου η θέση εκκίνησης παίζει σημαντικό ρόλο, η παρουσία της σε κεντρικό κλουβί της δίνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα στο σημερινό βαρύ έδαφος.

Συνοπτικά

Σάββατο 3/10 16:10 Newmarket British EBF Premier Fillies’ Handicap : OTI MA BOATI (5,00)

Σάββατο 3/10 15:25 Redcar William Hill Two Year Old Trophy : SPRIGHT (6,50)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious