1296

Thassios

Ας ”κιτρινίσει” η μέρα!! – UPDATE!

Καλημέρα! Ακόμη ένα δοκάρι χθες προστέθηκε  στη λίστα (αυτό ήταν στο 86′) για να μην πληρωθούμε ακόμη μια φορά . Ένα την προηγούμενη Κυριακή στη Παραγουάη και ένα χθες το βράδυ από την Ουνιβερσιτάριο μας στέρησαν ουσιαστικά 20 μονάδες καθαρού κέρδους.

Ας ελπίσω να σταματήσει αυτό κάποια στιγμή και καλό είναι να γίνει άμεσα!

Πάμε λίγο στα σημερινά καθώς θα ασχοληθώ με κάρτες στο Nations League όπου τα ζευγάρια που έχει θεωρώ ότι προσφέρουν ευκαιρίες για ποντάρισμα!

Ξεκινάω από τον αγώνα Κροατία – Σουηδία όπου θα γίνει μάχη απόψε καθώς και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν να πάρουν τους πρώτους τρεις βαθμούς .

Ομάδες που κάνουν φάουλ και γενικά με καλούς μέσο όρους καρτών (κάπου στο 2 και οι δύο) ενώ έχουν και παίκτες που διαμαρτύρονται συνέχεια. Ο Ρέφερι (Σκωτσέζος John Beaton) έχει μέσο όρο καρτών κοντά στο 4 φέτος με το τελευταίο ματς στο Europa League να δείχνει 7 κάρτες . Οπότε πάμε με το ειδικό να πάρουν και οι δύο ομάδες από 2 κάρτες τουλάχιστον που βρίσκω σε απόδοση 3.

Μετά θα πάω  σε δύο βραδινά ματσάκια όπου θα γίνουν και δυάδα οι επιλογές. Στο ένα ματς ανάμεσα στην Ρωσία και την Τουρκία θα ποντάρω στην επιλογή η Τουρκία να πάρει περισσότερες κάρτες που δίνει 2,05. Από τις ομάδες με υψηλούς μέσου όρους καρτών (πάνω από 2,5) απόψε θέλει πάση θυσία να πάρει κάτι απέναντι στην πολύ καλή Ρωσία .

Θεωρώ πως θα έχουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι (δείτε και το όβερ λίγο εδώ όσοι θέλετε) και η Τουρκία είναι από τις ομάδες που δεν φοβάται να μην κόψει τις επιθέσεις της Αντιπάλου με πολλά φάουλ . Από την άλλη η Ρωσία είναι ομάδα με χαμηλό μέσο όρο καρτών (κοντά στο 1,5) ενώ στα τελευταία δύο παιχνίδια είδε μόλις μία κάρτα . Περιμένω να έχει λιγότερο άγχος σήμερα καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς με αποτέλεσμα οι παίκτες να είναι χαλαροί και να μην βγάζουν πολλά νεύρα και γκρίνια προς τον Σλοβένο ρέφερι Matej Jug  (Ο διαιτητής που σφύριζε στο φιλικό της Εθνικής μας με την Αυστρία και έβγαλε 6 κίτρινες κάρτες).

Η δεύτερη επιλογή καρτών θα έρθει από το αγώνα ανάμεσα  στην Γαλλία και την Πορτογαλία  ,όπου αναμένουμε ένα ωραίο παιχνίδι, στο οποίο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνουν τόσο φαβορί την Πορτογαλία να πάρει κάρτες . Η Πορτογαλία έχει πάρει 2 κάρτες στον αγώνα με την Σουηδία και καμία κάρτα στον αγώνα με την Κροατία .

Τις 2 κάρτες που πήρε, η μία ήταν για διαμαρτυρία και η άλλη ήταν για καθυστέρηση. Δεν είναι από τις ομάδες που κάνουν πολλά φάουλ και γενικά είναι προσεκτική απέναντι στον αντίπαλο . Από την άλλη η Γαλλία έχει δει 4 κάρτες στο δύο αγώνες που έπαιξε ( οι 3 με την Κροατία ) και γενικά στα ματς που δίνει δύσκολα την βρίσκεις να τελειώνει το παιχνίδι χωρίς κίτρινη καθώς είναι ομάδα που κάνει φάουλ, ενώ από τα τελευταία 6 ματς που έχει δώσει επίσημα μόνο σε 1 βρήκε την αντίπαλή της νικήτρια στις κάρτες (στον αγώνα με την Μολδαβία).

Οπότε το 1Χ στις κάρτες που βρίσκω σε απόδοση 1,80 (η αλλιώς Γαλλία κάρτες Χάντικαπ  +0.5) είναι μια χαρά καθώς δεν θα το έδινα πάνω από 1,5 προσωπικά. Ακόμη δηλαδή και σε ισοπαλία καρτών(κάπου εκεί το βλέπω εγώ) , δεν νομίζω να μην βγάλει καθόλου κάρτες ο Ισπανός Carlos Del Cerro Grande, εμείς πληρωνόμαστε το σημείο.

Αυτά για σήμερα ενώ θα προσθέσω και μια ανατροπή από Νορβηγία μήπως το κάνουν και 3η φορά τα παιδιά (τα δύο τελευταία έκανα ανατροπή)!

Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα και σε εσάς να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

UPDATE!!

Καλησπέρα! Πάμε λίγο γρήγορα σε ένα ποντάρισμα στο ματς της Φιλανδίας που ξεκινάει στις 7.

Θα ποντάρουμε να πάρει κάρτα ο δεξιός μπακ της Φιλανδίας Albin Granlund που σε 3 ματς που ξεκίνησε βασικός με την εθνική ομάδα είδε 2 φορές την κίτρινη κάρτα. Είναι από τους παίκτες που είναι ”καρτάκηδες” και το 13 που βρίσκω σαν απόδοση έχει αρκετή αξία καθώς μιλάμε για αμυντικό!

Αυτά από εμένα.

Τα λέμε το βράδυ στο τσατ.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS