1282

Billaras

Διαχείριση γιά το τριήμερο!

Στο στοίχημα, είναι άλλο πράγμα πως θα ποντάρεις κάτι. Οπως είναι άλλο πράγμα το πόσο θα το ποντάρεις. Και των δύο παραπάνω όμως, προηγείται κάτι άλλο. Το ΤΙ θα ποντάρεις. Από εκεί ξεκινάμε. Και τα τρία είναι στο χέρι και το μυαλό των παικτών. Μετά, με το “φρρρρ” της σέντρας (ή το τζάμπολ, ή αν φύγουν τα άλογα από τα κουτιά), δεν το ελέγχεις.

Αλλά ας μην ξεφεύγουμε. Εν αρχή είναι το τι θα ποντάρεις. Με τι κριτήρια θα επιλέξεις ένα σημείο…

Εγραψα πολλά στην Kingbet και στη Metrosport. Και πριν (βασικό) και μετά τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια. Κι όπως είπαμε και χθες με τον Μάκη στο Betsellers Radio, κοντεύουμε να γίνουμε γραφικοί. Αλλά στην τελική, πάμε να γίνουμε εμείς γραφικοί που τα λέμε και τα γράφουμε χρόνια ή έχουν ήδη γίνει γραφικοί αυτοί που…παίζουν ότι πετάει, ότι κολυμπάει, ότι είναι φαβορί κι έχει “βαριά φανέλα”;

Το αίμα των παικτών (θέλω να πιστεύω όχι του Betsellers) έτρεξε ποτάμι.

Και το περασμένο ΣΚ και μεσοβδόμαδα. Η μάζα είναι…αμετανόητη. Και οκ, τα παιδάκια που παίζουνε ένα ευρώ σε δεκάδες, πάνε κι έρχονται. Αλλά όταν βλέπω μπετς σαν αυτό που αναρτήθηκε χθες στο site της Kingbet, φρικάρω. Εκατό ευρώ σε επτάδα! Καρφωτή! Και χάθηκε ο ΠΑΟΚ με άσο+g/g! Και στα σχόλια από κάτω δεν βρέθηκε ένας να του πει -γιά ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ- “αγόρι είσαι μπετ-οστοκος, είσαι γίδι, είσαι μυρωδιάς”.

Κάτι “πωπω ατυχία, όχι ρε μεγάλε, μαμω τον ΠΑΟΚ τους, μας στήνουνε”, τέτοια διάβαζες!

Φτάσαμε το 2020 να φεύγει, θα κλείσουμε 21 χρόνια νόμιμο κουμάρι στην χώρα σε 3 μηνάκια και η μάζα παίζει ακόμα έτσι. Το θεωρώ τραγικό. Να χάσεις ρε μεγάλε. Στις 10 φορές, τις 7 θα χάσεις. Αλλά οι άλλες 3 να σε βγάζουν από πάνω. Να χάσεις μιά αξία. Ενα σοβαρό σημείο.

Οχι να αμολάς 7αδες και 10αδες με Ρεάλ και Ζενίτ και Νάπολι μέσα. Είσαι εγκληματίας κατά του εαυτού σου! Γιά να μην αναφερθώ στα πακέτα που χάθηκαν και στο live (εκεί να δείτε αίμα ποτάμι), οι μπουκ μαζεύουν όλο το χαρτί αυτό το διάστημα. Και εμείς εδώ παίζουμε ψιλαδάκια, ο ένας λέει “σηκώνω χειρόφρενο” και ο άλλος “υπομονή”. Τελικά, μάλλον δεν θα γίνουμε γραφικοί ρε Μάκη…

Στο ίδιο τέμπο θα κινηθώ και τώρα, όπως κινήθηκε και ο Μάκης ήδη.

Λίγα. Με μικρή μίζα. Αν χάσω, δεν θα πονέσω. Οταν γίνεται της ακολασίας, όταν το κουπόνι έχει κακό πρόγραμμα (και επί προσωπικού αυτό, όταν σου’χει γυρίσει γκαντεμιά) δεν βαράς γροθιά στο μαχαίρι. Λουφάζεις στη γωνίτσα σου και περιμένεις.

Από μεγάλα σημεία, έχει τέσσερα που αξίζουν στα μάτια μου, όλο το τριήμερο ως και τη Δευτέρα.

Αντμίρα στο 4,00. Τβέντε στο 4,75. Αμπερντίν στο 6,00 (ή 4,00 draw no bet αν προτιμάτε). Και Γκενκ στο 3,40 τη Δευτέρα. Κλείσαμε. Αν δω κάτι άλλο αύριο, γι αυτό υπάρχει το update. Κοινώς, τίποτα απολύτως από “μεγάλες” Λίγκες. Premier, Campionato, Bundesliga, Ligue 1, Primera, δεν μου έδωσαν κανένα σημείο! Θα δω κι εγώ το (ξεπεσμένο) Clasico, θα είμαστε στο chat, αλλά pre game δεν ψήθηκα.

Και επίσης, τίποτα από μεγάλα σημεία στις αγγλιδούλες. Απ’ όσα μου “ψιλοάρεσαν”, άλλα αναβλήθηκαν (Μπρίστολ Ρόβερς), άλλα βούλιαξαν στην απόδοσή τους (Γουίμπλεντον, Λέιτον). Οπότε… αντίο κι από αυτά. Αν πρέπει ντε και καλά να κρατήσω κάτι, κοιτάω παιχνίδι με γκολ, πχ combo Σίτι 2+g/g (2,50), πχ Τζένοα-Ιντερ 2+g/g (2,62), πχ Καρταχένα-Λας Πάλμας over στο 2,70, πχ Κέμπριτζ-Μπόλτον over στο 2,05.

Αντε, βάλτε κι ένα σωστό φαβορί, την…αγαπημένη μου Ανναν στο 2,37 ο άσος. Και κλείσαμε. Κλείσαμε για όλο το ΣΚΔ!

Να μην το ψειρίζω. Δεν θέλω να ξεπεράσω τις 15-17 μονάδες όλο το τρίημερο. Και ανέλυσα το γιατί. Εχασα; No problem. Ξεκινάω φυλάγοντας τον πωπό μου ξεκάθαρα.

Θα παίξω τα τέσσερα μεγάλα σε μονά. Ούτε καν δυάδες. Αν θέλετε κάτι άλλο εσείς, κάντε το.

Εγώ πάω σε μονά. Και παίζω και δύο δυάδες και καθάρισα. Μεσοβδόμαδα έπαιξα 9 μονάδες. Το περασμένο ΣΚ έπαιξα 16. Κάνω διαχείριση σε νούμερα που δεν με ενοχλούν άπαξ και βλέπω τι γίνεται.

Θα αφήσω έξω το ιταλικό, θα κάνω τις δύο δυάδες μου μαζί με τα τέσσερα μονά και καθάρισα ως και τη Δευτέρα. Πάντα θα υπάρχει το “παραθυράκι” (είτε τoυ update, είτε του live) αλλά σήμερα εκεί θα μείνω.

Και νέα στηλη την Τρίτη. Λίγες κουβέντες αλλά με ζουμί. Πράξτε ανάλογα!

Υ,Γ: Να μην το ξεχάσω: Πρώτον, απόψε αλλάζει η ώρα, μην μπερδευτείτε/ξεχαστείτε! Δεύτερον, επειδή τη Δευτέρα δεν θα υπάρχει στήλη, να ευχηθώ από τώρα στους Δημήτρηδες και τις Δημητρούλες!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras