1266

Billaras

Πολλές ευχές-πολλά σημεία!

Πρώτα και πάνω από όλα, να ευχηθώ. Μεγάλη γιορτή σήμερα. Το Betsellers γιορτάζει τον Μάκαρο του, ο Μάκης-γιά όσους δεν το γνωρίζουν- είναι Μιχάλης! Το δεξί μου χέρι (μην πω και το αριστερό), ο άνθρωπος με τον οποίο συνεργάζομαι μαζί του δεκαετία και βάλε (με κλειστά μάτια), με τον οποίο μας συνδέουν περισσότερα από τα εργασιακά, ένας πολύ καλός φίλος, γιορτάζει.

Πολύχρονοι και οι Μιχάληδες, οι Αγγελοι, οι Σταμάτηδες, Γαβρίληδες, αλλά και οι Στρατήδες της Μυτιλήνης, σαν τον εγγονό μου (την…καψούρα μου). Γιά τους μη γνωρίζοντες, οι (άπειροι) Μυτιληνιοί Στρατήδες δεν είναι Ευστράτιοι. Γιορτάζουν σήμερα, των Ταξιαρχών, το μεγαλύτερο μοναστήρι του νησιού. Τέλος, γιορτάζει και η Αεροπορία μας, πριν λίγο πέρασε ένα ζεύγος αεροσκάφη, πετάνε παντού σήμερα και ξέρω ότι μαζί με μένα όλοι σήκωσαν ψηλά το κεφάλι να “χαιρετήσουν” τους λεβέντες αυτούς…

Μετά, να ευχαριστήσω (γέλια).

Την μεγάλη Ντάρλιγκτον. Τεράστια νίκη, τεράστιο σημείο, το μεγαλύτερο της σαιζόν ως τώρα, καθαρά το πήραμε, πανάξια. Και να πω ένα “αχ” για τις άλλες. Γιατί χθες, παρότι έπαιξα με μέσο όρο αποδόσεων ένα…φτωχικό 6,9 (!), άξιζαν να κερδίσουν όλες, χωρίς ίχνος υπερβολής. Κόνκορντ, Μίντλεσμπρο (και Ντάρλιγκτον) δέχτηκαν…από ένα σουτ στο στόχο από τις αντιπάλους τους! Η μικρούλα Κόνκορντ το πάλεψε ως τα πέναλτι.

Η Μίντλεσμπρο δεν κινδύνεψε ποτέ, το άγγιξε στο τέλος με τον Τσούμπα Ακπομ. Η δε Σουόνσι, “εφαγε” φάσεις, αλλά έχασε και άντερα παράλληλα, ο Κρουλ (ο ολλανδός τερματοφύλακας) ήταν ο κορυφαίος της Νόριτς. Με ένα “κλικ” μπορούσε να γίνει γλέντι και χθες! Αλλά οκ, αρκούσε η Ντάρλο…

Και πάω παρακάτω στα φρέσκα!

Μαζεύτηκαν πολλά.

Πάααααρα πολλά. Και την στιγμή που περιμένουμε και ένα ακόμα “θηρίο” την Τσόρλι!

Μέτρησα 14 μεγάλα σημεία που τσέκαρα! Plus τέσσερα “τίμια” μικρά. Αυτά τα γράφω και τα ξεχνάω, δεν παίζω μικρά, απλά δείτε τα αν σας αρέσουν: Γιουβέντους, Λιλ, Τορίνο, Μπιλμπάο.

Πάω στα 14 μεγάλα: Νις, Ρεμς, Γκρόνιγκεν, Χέρενφεν, Οστάνδη, Αντερλεχτ, Βιγιαρεάλ, Γκλάντμπαχ, Μποαβίστα, Ντιναμό Κιέβου, Μάδεργουελ, Κοπεγχάγη, Φατίχ, Χοφενχάιμ! Ο…κακός χαμός.

Μόνο Κυριακάτικα σημεία, αυτά είναι που διπλοτριπλοτσέκαρα.

Ξεκίνησε το (μεγάλο) κόσκινο, πρώτα λόγω ειδήσεων και αποδόσεων. Εσβησα Νις (χωρίς στυλοβάτη Ντάντε και από ευρωπαικό ματς), Γκρόνιγκεν (χωρις τον βασικό φορ και είδα βελτίωση στην Φέγενορντ την Πέμπτη), Φαρένσε (μετράω ότι επιστρέφει πισω στην φυσική της έδρα), Βιγιαρεαλ (δυστυχώς βούλιαξε το διπλό απ’ το 3,10 στο 2,60), Κοπεγχάγη (χωρίς Ζέκα), Μάδεργουελ (χωρίς τρεις αμυντικούς).

Ομολογώ ότι κάποια τα σβήνω με βαριά καρδιά. Ομως, τα αναφέρω όλα γιά εσάς (γιά θυμηθείτε 2 σερί ματς τι λέω γιά Ατρόμητο-ΠΑΣ και καπάκι ΠΑΟ-Ατρόμητο κι ας μην τα βάζω στο πινακάκι). Σβηνω φυσικά και την Φατίχ που ξεκίνησε, αυτό κι αν βούλιαξε στο 2,10 από 2,75…

Τα δεκατέσσερα λοιπόν έγιναν επτά.

Ρεμς-Χέρενφεν-Οστάνδη-Αντερλεχτ-Γκλάντμπαχ-Ντιναμό Κιέβου-Χοφενχάιμ.

Εδώ σκαλώνω σε 2-3… Θελω πχ να κοντράρω Βόλφσμπουργκ, που έχει γίνει μανούρα με τον προπονητή και τον βλέπω να μας κουνάει μαντήλι. Κακό το κλίμα, αλλά ρε γαμώτο, τίγκα το απουσιολόγιο της Χοφενχάιμ, παρότι προχθές έκανε ροτέισον και έπαιξε σβηστά. Να γύρναγε έστω ο Κράμαριτς…

Θέλω να κοντράρω Σαχτάρ επίσης, αλλά τίγκα και το απουσιολόγιο της Ντιναμό (λείπανε και με την Μπάρτσα βέβαια)…

Επίσης σκαλώνω με την Οστάνδη γιατί μου έδειξε αφλογιστία στο τελευταιο ματς (που την ποντάραμε) και η Μπρυζ με την Ντόρτμουντ σαν να το είχε παρατήσει εντελώς και να σκεφτόταν το σημερινό…

Παίζω με τις λεπτομέρειες όπως καταλάβατε.

Ολα (και τα 14) έχουν “κάτι”. Αν δεν ηξερα ειδήσεις ή αν ήταν πλήρεις οι ομάδες και δεν είχαν αλλάξει αποδόσεις, σίγουρα θα έπαιζα πχ Βιγιαρεάλ, σίγουρα Κοπεγχάγη, σίγουρα Χοφενχάιμ. Αυτα τα τρία μου έκαναν το “κλικ”. Τωρα όμως;

Τωρα θα τα αφήσω (σκεφτείτε να βγουν, χεχεχεχε). Ετσι κι αλλιώς περιμένω Τσόρλι. Πάει αυτό. Και μου έχουν (από)μείνει τέσσερα από τα αρχικά δεκατέσσερα.

Μόλις τώρα βούλιαξε και η Γκλάντμπαχ. Πήγε 2,50 κι εκεί έχω απαγορευτικό. Θέλω να υπερτονίσω κάτι: Αυτά τα 0,30 και 0,40 ΔΕΝ είναι της πλάκας. Αν κάνουμε έτσι εκπτώσεις μόνιμα, χάθηκε το παιχνίδι. Και το παιχνίδι λέγεται ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Μοιραία λοιπόν, έμεινα με τρία. Αντερλεχτ (2,90)-Ρεμς (3,40)-Χερενφεν (3,60). Και αυτά θα παίξω. Τώρα αν στην Χέρενφεν φέρουν κανένα…3-3, τι να σας πω, ελπιζω να είναι 3-2 με το “φρρρ” της λήξης (γέλια).

Θα τα κάνω ένα trixie, έχω και Τσόρλι, τέλος. Νέα στήλη Τρίτη ή Τετάρτη, δεν θα έχουμε και πολλά (στοιχηματικά) να πούμε. Από αύριο χαλαρώνουμε. Αλλά στο chat θα είμαι και σήμερα γιά ώρες και κάθε μέρα! Καραντίνα έχουμε, το παρεάκι όμως είναι -πέρα από τα άλλα- και παρηγοριά!

Υ,Γ: Να ΜΗΝ το ξεχάσω: Οσοι έρχεστε τώρα στο Betsellers, MHN παραλείπετε να μας ακολουθείτε στο twitter, https://twitter.com/betsellerscom και να έχετε ενεργες τις ειδοποιήσεις του, από εκεί ειδοποιούμε άμεσα γιά στήλες/live και οτιδήποτε άλλο!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras