1245

Thassios

Στη Ρωσία το βάρος! – UPDATE!!

Καλησπέρα και καλό μήνα!

Μπήκαμε στο Δεκέμβρη και ας ελπίσουμε να πάει καλύτερα το πράγμα στη στήλη (γενικά πάει σούπερ για το Betsellers) όπου η χρονιά είναι δύσκολη για εμένα που ασχολούμαι με ειδικά καθώς η απουσία κόσμου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και προσπαθώ να προσαρμόσω το παιχνίδι μου πάνω σε αυτή τη παράμετρο όσο καλύτερα μπορώ.

Την Κυριακή το ρίσκο δεν απέδωσε καρπούς και έτσι πέρασε το Σαββατοκύριακο χωρίς να έχω κάποια επιστροφή σε μονάδες ενώ αν κάποιος έκανε χημεία με τα μικρά σημεία που ανέφερα ( ειδικά στοιχήματα σε Τσέλσι , Λοριάν , Σπέτσια , Ρότερνταμ) θα μπορούσε να πάρει το κατιτίς. Τα αφήνω όλα πίσω μου και με υπομονή και μελέτη πάμε στα φρέσκα όπου θα κάνουμε παιχνίδι μόνο με τα ματς της μεγάλης διοργάνωσης .

Ξεκινάω από τα πρώτα παιχνίδια χρονικά και θα σταθώ στο ματς ανάμεσα σε Λοκομοτίβ και Σάλτσμπουργκ όπου θεωρώ ότι θα έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι με δύο ομάδες που ψάχνουν απεγνωσμένα την πρώτη τους νίκη. Ξεκινάω με τις κάρτες όπου οι παίκτες της Λοκομοτίβ είναι αυτοί που βλέπουν συχνά κάρτα και θεωρώ ότι και σήμερα απέναντι στους καλούς επιθετικούς της Σάλτσμπουργκ θα χρειαστεί να κάνουν αρκετά φάουλ .

Στα δύο παιχνίδια εντός έδρας που έπαιξαν για τη Διοργάνωση δέχθηκαν πάνω από 2 κίτρινες κάρτες και με τον Τούρκο ρέφερι (Ali Palabiyuik με μέσο όρο φέτος λίγο κοντά στο 6) μοιάζει αρκετά εφικτό και το βρίσκω σε απόδοση 2,5. Από εκεί και πέρα ο Τούρκος είναι από αυτούς που δίνουν πέναλτι (2 πέναλτι έδωσε στον αγώνα Κράσνονταρ – Τσέλσι) οπότε μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι με πέναλτι καθώς και οι δύο ομάδες είναι από αυτές που πατάνε περιοχή.

Στο 7,50 να σκοράρει πέναλτι η Λοκομοτίβ (το 4,90 της Σάλτσμπουργκ δεν έχει και πολύ αξία)  ενώ 9 δίνει το όβερ 1,5 πέναλτι και 25 το να κερδίσουν πέναλτι και οι δύο. Τέλος το παιχνίδι είναι από αυτά που μπορεί κάποιος να κοιτάξει και την ανατροπή στο σκορ (κυρίως υπέρ της φιλοξενούμενης).

Στον άλλον απογευματινό αγώνα ανάμεσα σε Σαχτάρ και Ρεάλ μπορεί κάποιος να κοιτάξει σε ειδικά παικτών της Ρεάλ καθώς οι Ουκρανοί δέχονται πολλές φάσεις και σουτ.

Εγώ θα περιμένω να δω 11αδες και πως θα παραταχθεί η Ρεάλ και άμα ευνοεί το σύστημα μάλλον θα κάνω παιχνίδι με τον ίδιο παίκτη που κάναμε και την προηγούμενη φορά(Vazquez).

Πάμε τώρα στα βραδινά όπου θα ξεκινήσω με την αναμέτρηση της Μαρσέϊγ με το Ολυμπιακό όπου θεωρώ ότι θα έχουμε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Η Μαρσέϊγ ακόμη δεν έχει σκοράρει στον όμιλο και ο ολυμπιακός θα κοιτάξει πρώτα να θωρακιστεί αμυντικά και μετά να πάρει το ματς .

Νομίζω ότι θα δούμε προσεκτικό πρώτο ημίχρονο από τις δύο ομάδες και το να μην έχουμε γκολ μέχρι το 30’ είναι μια επιλογή που μπορεί να επιλέξει κάποιος,  βέβαια στο φτωχό 1,75. Από εκεί και πέρα μπορεί κάποιος να δει τα ειδικά παικτών σε Φορτούνη και Ελ Αραμπί (6 και 4 το 2+ στόχο στην εστία) καθώς αυτοί οι δύο παίκτες θα αποτελέσουν το κύριο επιθετικό κομμάτι με σουτ στην εστία.

Μια από τα ίδια και στον αγώνα της Ατλέτικο ,με την αδιάφορη και με απουσίες (ειδικά του Νόιερ) Μπάγερν ,καθώς μπορεί γίνει παιχνίδι με τα ειδικά παικτών της Ατλέτικο. Προσωπικά μου αρέσει o Saul που είναι ένας παίκτης που παίζει επιθετικά και έχει πάνω από 1,2 μέσο όρο σε σουτ με αποτέλεσμα το 3 που βρίσκω σαν απόδοση ,να έχει ένα σουτ στον στόχο ,αποκτά αξία για εμένα.

 Πάμε στο παιχνίδι ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και  Ίντερ όπου οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη καθώς κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν τους κάνει άμα θέλουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση . Θα έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι με τον  διαιτητή της αναμέτρησης να είναι ο Ολλανδός Danny Makkelie όπου φέτος σε 4 παιχνίδια για το Champions League  (κάποιοι θα τον θυμόσαστε από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ομόνοια)  έχει δείξει 20 κίτρινες και 1 κόκκινη κάρτα.

Φέτος στα 2 από τα 4 παιχνίδια η Γκλάντμπαχ έχει δει πάνω από 1 κίτρινη κάρτα ενώ η Ίντερ έχει δει σε όλα τα παιχνίδια τουλάχιστον 2 κάρτες. Το ειδικό όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα σε απόδοση 2,30 μου κάνει ενώ και λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού μπορεί κάποιος να κοιτάξει και το να έχουμε γκολ μετά το 76’ σε απόδοση 1,80. Τέλος ο δικός μας Σιδηρόπουλος σφυρίζει το παιχνίδι ανάμεσα σε Αταλάντα και Μίντιλαντ όπου μπορεί κάποιος να επιλέξει το ειδικό πέναλτι και κόκκινη κάτι που είχα προτείνει και την προηγούμενη φορά στο παιχνίδι της Μίντιλαντ με τον Άγιαξ που επιβεβαιώθηκε.

Αυτά όσο αναφορά τα παιχνίδια του ‘’σεντονιού’’ ενώ στα υπόλοιπα ίσως προσφέρονται για κόκκινη και τα δύο παιχνίδια από Ισπανία Β αφού στο ματς της Φουενλαμπράδα σφυρίζει ο ‘’κοκκινάκιας’’ Apezteguia και στο άλλο η Χιρόνα  νομίζω ότι έχει σπάσει ρεκόρ με 8 κόκκινες σε 14 ματς.

Εμείς θα τα πούμε στο chat κάπου στις 8 περίπου ενώ όπως είπαμε να έχετε το νου σας για προσθήκη προτάσεων με ειδικά παικτών.

UPDATE!!

Καλησπέρα! Κάτι μου λέει ότι σήμερα ξυπνήσαμε λίγο πιο ευδιάθετοι ενώ όσο αναφορά τη χθεσινή μου στήλη μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα αν και τα ειδικά παικτών μου άφησαν μια μικρή πίκρα.

Στα σημερινά τώρα θα ασχοληθώ με έναν αγώνα από το Champions League και αυτός είναι ανάμεσα στην Μαν Γιουν και την Παρί.

Θεωρώ ότι θα δούμε ένα ωραίο ματσάκι και βλέποντας την βαθμολογία καμία δεν νομίζω ότι θα είναι αδιάφορη ειδικά αν κερδίσει από νωρίς η Λειψία!Θεωρώ ότι τη δεδομένη στιγμή η γηπεδούχος είναι αυτή που πατάει λίγο καλύτερα αλλά η απόδοση που βρίσκουμε στον άσσο δεν είναι η κατάλληλη ώστε να κοντράρουμε την Παρί . Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στα 4 από τα τελευταία 6 παιχνίδια δέχθηκε πρώτη γκολ ενώ στα 2 από αυτά κατάφερε να κάνει και την ανατροπή (Σαουθάμπτον και Έβερτον).

Από την άλλη η Παρί έχει προηγηθεί στα τελευταία 5 από τα 6 ματς και μάλιστα στα 2 από αυτά κατάφερε να χάσει με ανατροπή (Λειψία και Μονακό) ενώ και στο τελευταίο παιχνίδι με την Μπορντό κατάφερε να δεχτεί την ισοφάριση ενώ προηγούνταν με 2-1. Με δεδομένα τα παραπάνω λέω να επιλέξω για ποντάρισμα το ειδικό να σκοράρει πρώτη η Παρί αλλά να μην κερδίσει (1Χ δηλαδή) που δίνει απόδοση 5 (στο match combo αυτό).

Έπειτα λέω να τολμήσω ακόμη μια φορά το ειδικό να κερδίσουν πέναλτι και οι δύο ομάδες (που θα μου πάει αυτό φέτος) αφού παίρνουν πέναλτι για πλάκα και οι δύο ενώ μπορεί κάποιος να ποντάρει και την κόκκινη κάρτα για την Παρί αφού φέτος δέχεται αρκετές κόκκινες και ο Orsato δεν θα την χαρίσει.

Τέλος θα επιλέξω για ποντάρισμα την κόκκινη κάρτα στον αγώνα της Λούγκο και της Λας Πάλμας αφού διατητής (4 κόκκινες σε 8 ματς φέτος) και ομάδες (4/15 κόκκινες η Λούγκο και 5/15 η Λας Πάλμας) πληρούν τα κριτήρια γι αυτό.

Αυτά για σήμερα (θα κρατήσω λίγο χαμηλά το ποντάρισμα στο match combo) ενώ αύριο θα έχουμε νέα στήλη με Europa League!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS