1218

Skotostrious

Με τα κέφια του καιρού…

Καλησπέρα σε όλες και όλους και χαρούμενη Κυριακή να έχουμε ! Ενα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα όταν δίνεις στοιχηματικές προβλέψεις είναι να ξοδεύεις κάποια ώρα μελέτης και τελικά ένας αστάθμητος παράγοντας όπως η αλλαγή του καιρού προς το χειρότερο να πετάει όλη τη μελέτη στα σκουπίδια. Κάπως έτσι συνέβη και σήμερα καθώς η αναβολή λόγω κακοκαιρίας στην ημερίδα στο Chepstow μας χάλασε τα σημερινά στοιχηματικά πλάνα καθώς από εκεί ήταν οι κύριες σημερινές επιλογές.

Προχωράμε όμως παρά τις όποιες αντιξοότητες και χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση ας πάμε στην μοναδική σημερινή επιλογή.

Επιστροφή στον τόπο του “εγκλήματος” λοιπόν καθώς η επιλογή μας έρχεται από το ιπποδρόμιο του Kempton όπου διεξάγεται η δεύτερη ημερίδα του χριστουγεννιάτικου φεστιβάλ και πάμε στην πέμπτη κούρσα του προγράμματος στην οποία αγωνίζεται ο CAP DU NORD.

Πολύ καλές οι περσινές του επιδόσεις καθώς ήταν ανταγωνιστικός στις περισσότερες κούρσες του και στη φετινή του επανεμφάνιση κατάφερε να σκοράρει σε πολύ δυνατό χάντικαπ, νίκη που παίρνει μεγαλύτερη αξία καθώς ο δεύτερος εκείνης της ιπποδρομίας κέρδισε εχτές άνετα σε Grade κούρσα. Θα φέρει ποινή στα βάρη του χάντικαπ λόγω της επιτυχίας αυτής άλλα οδηγείται από εκπαιδευόμενο τζόκεϋ που έχει πλεονέκτημα 3 lbs σε σχέση με τους περισσότερους αναβάτες.

Συνοπτικά

Κυριακή 27/12 17:05 Kempton Ladbrokes Committed To Safer Gambling Handicap Chase : CAP DU NORD (7,50)

Η ώρα είναι Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious