1198

Thassios

Με μεγαλύτερες αποδόσεις!

Καλημέρα από τη χιονισμένη Θεσσαλονίκη betsellerades μου! Χθες η Μονακό επιβεβαίωσε ένα πολύ ωραίο στατιστικό και μας έδωσε κάποιες επιστροφές με το πέναλτι που σκόραρε ενώ στο Ιταλικό ντέρμπι η Ρόμα δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο αλλιώς όπως πήγαινε το παιχνίδι με τα σκληρά μαρκαρίσματα θα είχαμε ένα καλό κέρδος αλλά μετά το 3-0 το ματς έσβησε και είναι λογικό.

Αντίθετα στο Πορτογαλικό ντέρμπι τα αίματα άναψαν μετά το 50 και βγήκαν πολλές κίτρινες αλλά και κόκκινη κάρτα όμως με την εικόνα του 1ου ημιχρόνου δεν έπαιξα κάτι στο Live. Πάντως χθες ήταν καλή στοιχηματική μέρα για τη στήλη (από άποψη παιχνιδιών και όχι κέρδους) ενώ παρόλο που σήμερα έχει αρκετούς αγώνες θα κινηθούμε πάνω κάτω στα ίδια.

Από νωρίς έχουμε το ντέρμπι ανάμεσα στην Γουλβς και την Γουέστ Μπρομ όπου και οι δύο ομάδες είναι ντεφορμέ. Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι με διαιτητή της αναμέτρησης να είναι ο Michael Oliver όπου φέτος έχει μέσο όρο κάπου στις 3 κίτρινες ανά ματς ενώ στα 13 ματς έχει δείξει και δύο κόκκινες. Η Γουέστ Μπρομ φέτος είναι στις ομάδες με τις περισσότερες κόκκινες φέτος (3 μαζί με Άρσεναλ και Μπράιτον) ενώ από την άλλη η Γουλβς έχει πάρει μόνο μία.

Παρατηρώντας λίγο τα στατιστικά των ομάδων είδα κάνουν πιο σκληρό παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο όπου κάνουν περισσότερα φάουλ αλλά παίρνουν και περισσότερες κάρτες. Η Αρχική μου σκέψη ήταν η κόκκινη κάρτα που βρίσκω σε απόδοση 5 αλλά μετά είδα ότι το συνδυαστικό κόκκινη + όβερ 0,5 κάρτα για την κάθε ομάδα στο 2ο ημίχρονο εκτοξεύεται σε απόδοση 8 και είναι αυτό που θα κρατήσω όπου μου δίνει περιθώριο να κατεβάσω και λίγο το ποντάρισμα απ’ ότι  θα πόνταρα στην απλή κόκκινη.

Συνεχίζουμε στον αγώνα της Φούλαμ με την Τσέλσι που μπορεί κάποιος να δει το ειδικό να μην χάνει η Φούλαμ (η Τσέλσι δεν είναι και στα καλύτερά της) και να πάρει κάρτα το τέρμα της. Ο Peter Bankes είναι από αυτούς (διαιτητής της αναμέτρησης) που δεν του αρέσουν οι καθυστερήσεις και θεωρώ ότι άμα το ματς είναι ακόμη και στο Χ μετά το 70’ θα αρχίσει τις καθυστερήσεις ο Areola κάτι που έκανε και στον τελευταίο αγώνα με την Τότεναμ.

Εγώ θα το αφήσω για τι live αλλα σίγουρα το 26 που δίνει το 1Χ+ κάρτα Areola Μπορεί να παιχτεί και πριγκέιμ.

Συνεχίζω με Αγγλία όπου θα έχω ακόμη ένα ποντάρισμα στον βραδινό αγώνα ανάμεσα σε Λέστερ και Σαουθάμπτον που θεωρώ ότι θα είναι το δεύτερο δυνατό παιχνίδι της βραδιάς. Θεωρώ ότι το ματς ξεκινάει με την ισοπαλία σαν πρώτο σημείο ενώ βλέπω να σκοράρουν και οι δύο με την Σαουθάμπτον να φεύγει με το διπλό από εκεί πέρυσι.

Έχει απουσίες οι Σαουθάμπτον και δεν ξέρω αν θα μπορέσει να κάνει πάλι διπλό αλλά είναι πιο ξεκούραστη και μπορεί να βάλει ζόρια στην Λέστερ. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Stuart Atwell που φέτος έχει μέσο όρο κίτρινων καρτών κοντά στις 5 ανά ματς και έρχεται σήμερα σε ένα ζευγάρι όπου στα τελευταία 3 ματς είχαμε 2 κόκκινες. Μετά από πολύ σκέψη κατέληξα λοιπόν να κάνω ένα bet builder με Χ2+g/g+ οβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα που μου δίνει ένα εκπληκτικό 9αράκι.

Αφού τελειώσαμε με την Αγγλία ερχόμαστε σε άλλα 3 παιχνίδια που ξεχώρισα για κόκκινες. Ξεκινάω από Γαλλία και Αμιάν – Χάβρη όπου έχουμε 2 ομάδες που έχουν 11 κόκκινες και οι δύο μαζί (6 η Χάβρη και 5 η Αμιάν) .Σκληρό παιχνίδι και αναμένω πολύ δυνατές μονομαχίες σε μία αναμέτρηση που σφυρίζει ο Gael Angoula που φέτος έχει ήδη 4 κόκκινες κάρτες.

Στο 3,70 που βρίσκω  την κόκκινη είναι μια χαρά η απόδοση.

Τέλος θα κρατήσω ακόμη ένα παιχνίδι για κόκκινη κάρτα αλλά αυτή τη φορά στοχεύω σε ομάδα και αναφέρομαι στη Φαρένσε. Θα περάσει δύσκολα μέσα στην Γκιμαράες και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πάει το παιχνίδι σε σκληρά μαρκαρίσματα όπως έχει κάνει πολλές φορές φέτος και έχει αντικρίσει 4 κόκκινες σε 13 ματς.

Δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο ρέφερι η αναμέτρηση καθώς ο Fabio Verissimo φέτος έχει δείξει 5 κόκκινες σε 6 ματς και αυτό το 9,5 που βρίσκω στο να πάρει κόκκινη η Φαρένσε έχει πολύ αξία.. Σίγουρα μπορεί κάποιος να δει και την απλή κόκκινη που δίνει 5.

Αυτά για σήμερα ενώ είχα αρκετά κόμπο από Αγγλία και Σκωτία αλλά έχουμε πολλές αναβολές εκεί και τα άφησα στην άκρη .

Δείτε αν θέλετε την Νταντί με την Ειρ στο 1 + g/g ενώ από τα υπόλοιπα για τους λάτρεις της κόκκινης ξεκινάει ενώ καλό παιχνίδι νωρίς τώρα στην Τουρκία ενώ το βράδυ στην Ιταλία έχουμε μια εκπληκτική παράδοση στο Σαμπντόρια –  Ουντινέζε με 11 κόκκινες στα τελευταία 9 χρόνια.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS